29 Temmuz 2011, Cuma 19:00:48

GÜNDEM ALT ÜST İSTİFALAR İNANILMAZ...

Genelkurmay Başkanı Org. Işık Koşaner, görev süresi 1 yılı doldurmadan istifa ettiğini açıkladı, Hava Kuvvetleri komutanı da istifa edenler arasında...
  • herkes ordu düşmanı olmuş..ben ordunun yerinde olsam kılımı kıpdırdatmam bi halt yapmam sizin gibi pirince patatese satılanlar için...bölünün gidin birbirinize düşün ozaman ordu için yalvaracaksınız hainler!!!!
  • giden komutanlar cok muthis adamlar da gelen komutan degil mi? gelen de bu ordunun mensubu. ve o da hakkiyle bu gorevi ustelenebilecek kapasitede. siz giden org lara degil, dagilan dayilar ordunuza uzuluyorsunuz. ne guzel di degil mi, sirtinizi onlara dayayip ahkam kestiginiz gunler. gecti guzelim. artik soz millette. hata yapan komutanin ifadesini bu millet alir. onlar da bunu bilir ve bundan sonra buna gore hareket eder.
  • Merka etmeyin geride 340-4=336 general daha var,36'si da iceride kaldi mi 300.10 milyonluk Cin ordusunda 191 general var.Hic birsey olmaz,hatta daha fazlasi istifa etsin de sayilari azalsin,maliyetler dussun ki onlarin yedikleri ile,termal kameralar alinir da operasyona giden askere verilir ve 200 asker yemek yerken 30 terorist 10 m yaklasip el bombasi atamaz.Sinirdan agir silahlarla gecen 200 kisilik terorist grubunu kendi agzindan coban sandiklari icin mudahale etmediklerini soyleyen komutan da ergenekondan iceride bu arada.Boyle komutana ihtiyac olmaz zaten,birakin gitsinlertunu bastiklarini iddia e
  • senin yazdıklarını görünce yüzde 50 nin ne demek olduğunu daha bir anladım, allah akıl fikir versin sana ...eğitilmen lazım, hem de çok..
  • Ne zırvalıyorsun birader. Neyini düzeltelim senin. 1. Rütbeli paşa ne demek ? Rütbesizi de mi var? 2. Hangi kesin deliller ? 3. Kimin bilgilerini İsrail'e Yunan'a satmışlar, kim uyduruyor bunu ? 4. Neden gerçek oluyor bunlar, o zaman yargıya ne gerek var, asalım gitsin. 5. Önce sen Türkçe öğren GENARAL ha ? Her neyse seni de adam yerine koyduk ya, ama gerekli, sen işte o 5 kg. pirince oy verenlerin iyi bir örneğisin ..
  • peki güzel yorumlar yazılıyorda bunu da herkez bilsinki bu gün allah muafaza savaşa gidecegimizi var sayalım ve g.kurmay başkanı ve 3 paşa istifasını sunuyolar ne olur o zaman bizim ordumuzun hali demezmisiniz ve ya içerideki rütbeli paşalar subaylar vs çıkan kesin delilerle yargılanıyolar ben ne bileyim bu komutanlar bizim bilgilerimizi yunana israile satıgını buda bir hakikatır onun için merak etmesin kimse malesef bizim ordumuzda elini salasan genarele deger gidenin yeri hemen dolar......
  • Askerin terorle mucadele goruntulerini televizyonda seyretmek biraz zordur,polisimizin verdigi mucadele ise televizyonlardan seyredilebilir,mucade mevcut iktidarin izni kadar yapilmiztir,iktidar maas harc vs. yuruyusu yapmak isteyene polisi nasil kullamistir,teror orgutu,terorist basi,bankamatik,belediye otobusu yakanlara karsi nasil kullanilmistir seyredip sonra yazmak lazim,cok onurlu hareket etmisler bu hukumetin yonettigi bir devlette asker olmak insana izdirap verir birak askeri yasamak izdirap
  • Askerliği nerde öğrendin merak ettim. Utanmadan bu milletin generallerine örümcek kafalı diyebilen ahlaksız. Hak ettiğin çok sıfat var ama burada yazmak yakışmaz. Eminim ya aptal bir şeyhe tapıyorsundur, ya da patates soğana oyunu satıyorsundur.
  • 10 yıldır ülkede huzur kalmadı. Terör azdı. işsizlik hat safhada. Koskoca komutanlar cezaevinde. Gazeteciler cezaevinde. Ne oluyor güzelim ülkemize ? Nereye gidiyoruz ? Şimdide yetişmesi çok zor olan orgeneraller istifa etti. Allah sonumuzu hayır etsin.
  • Ordusu ile kavga eden, onu yıpratmak için herşeyi yapan bir hükümet daha var mıdır Dünya üzerinde. Hükümet ve cemaat düşünen, gerçekleri gören insanları bıktırdı artık. Kime, kimin çıkarına hizmet ediyor bunlar ? Ama boşuna umutlanmayın, bu ordu Atatürk'ün ordusu, cumhuriyetin kurucusu, Türk milletinin koruyucusu, milletin gözbebeği. Ne yaparsanız yapın, ordusuyla milletini ayıramazsınız. Gücünüz yetmez efendiler...
Genelkurmay Başkanı Org. Işık Koşaner, görev süresi 1 yılı doldurmadan istifa ettiğini açıkladı. Kritik Yüksek Askeri Şura (YAŞ) öncesinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin tarihindeki en büyük kriz yaşanıyor. Koşaner ile birlikte Deniz, Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanları'nın da istifa ederek emekliliklerini istedikleri öğrenildi.

Köşk'te düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner'in bir araya geldiği üçlü zirveden sürpriz bir karar çıktı.
 
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner istifa etti
 
Karargahtan yapıyan açıklamada Koşaner'in 'gördüğü lüzum üzerine' istifa ettiği belirtildi.
 
KOMUTANLAR DA İSTİFA ETTİ
 
Bu şok haberin ardından istifalar peşi sıra geldi.
 
Koşaner'le birlikte Kara Kuvvetleri Komutanı Erdal Ceylanoğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Eşref Uğur Yiğit ve Hava Kuvvetleri Komutanı Hasan Aksay da istifasını açıkladı. Kuvvet komutanlarının emekliliklerini istediği belirtildi. Jandarma Genel Komutanı Necdet Özel istifasına ilişkin bir bilgi yok.
 
Koşaner ile kuvvet komutanlarının istifaları üzerine Hükümetin nasıl bir tavır sergileyeceği bilinmiyor.
 
YAŞ toplantısında tutuklu generallerin durumuyla ilgili krizin çözülmesi için bir dizi toplantı yapılmıştı. Komuta kademesinin tutuklu generallerle ilgili rahatsızlık duyduğu belirtiliyordu.

YAŞ bu durumda pazartesi günü Genelkurmay Başkanı Koşaner olmadan toplanacak.
GÜNDEM ALT ÜST İSTİFALAR İNANILMAZ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Misafir ~ 13 yıl önce
herkes ordu düşmanı olmuş..ben ordunun yerinde olsam kılımı kıpdırdatmam bi halt yapmam sizin gibi pirince patatese satılanlar için...bölünün gidin birbirinize düşün ozaman ordu için yalvaracaksınız hainler!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
giden komutanlar cok muthis adamlar da gelen komutan degil mi? gelen de bu ordunun mensubu. ve o da hakkiyle bu gorevi ustelenebilecek kapasitede. siz giden org lara degil, dagilan dayilar ordunuza uzuluyorsunuz. ne guzel di degil mi, sirtinizi onlara dayayip ahkam kestiginiz gunler. gecti guzelim. artik soz millette. hata yapan komutanin ifadesini bu millet alir. onlar da bunu bilir ve bundan sonra buna gore hareket eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Merka etmeyin geride 340-4=336 general daha var,36'si da iceride kaldi mi 300.10 milyonluk Cin ordusunda 191 general var.Hic birsey olmaz,hatta daha fazlasi istifa etsin de sayilari azalsin,maliyetler dussun ki onlarin yedikleri ile,termal kameralar alinir da operasyona giden askere verilir ve 200 asker yemek yerken 30 terorist 10 m yaklasip el bombasi atamaz.Sinirdan agir silahlarla gecen 200 kisilik terorist grubunu kendi agzindan coban sandiklari icin mudahale etmediklerini soyleyen komutan da ergenekondan iceride bu arada.Boyle komutana ihtiyac olmaz zaten,birakin gitsinlertunu bastiklarini iddia e

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
senin yazdıklarını görünce yüzde 50 nin ne demek olduğunu daha bir anladım, allah akıl fikir versin sana ...eğitilmen lazım, hem de çok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne zırvalıyorsun birader. Neyini düzeltelim senin. 1. Rütbeli paşa ne demek ? Rütbesizi de mi var? 2. Hangi kesin deliller ? 3. Kimin bilgilerini İsrail'e Yunan'a satmışlar, kim uyduruyor bunu ? 4. Neden gerçek oluyor bunlar, o zaman yargıya ne gerek var, asalım gitsin. 5. Önce sen Türkçe öğren GENARAL ha ? Her neyse seni de adam yerine koyduk ya, ama gerekli, sen işte o 5 kg. pirince oy verenlerin iyi bir örneğisin ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
peki güzel yorumlar yazılıyorda bunu da herkez bilsinki bu gün allah muafaza savaşa gidecegimizi var sayalım ve g.kurmay başkanı ve 3 paşa istifasını sunuyolar ne olur o zaman bizim ordumuzun hali demezmisiniz ve ya içerideki rütbeli paşalar subaylar vs çıkan kesin delilerle yargılanıyolar ben ne bileyim bu komutanlar bizim bilgilerimizi yunana israile satıgını buda bir hakikatır onun için merak etmesin kimse malesef bizim ordumuzda elini salasan genarele deger gidenin yeri hemen dolar......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Askerin terorle mucadele goruntulerini televizyonda seyretmek biraz zordur,polisimizin verdigi mucadele ise televizyonlardan seyredilebilir,mucade mevcut iktidarin izni kadar yapilmiztir,iktidar maas harc vs. yuruyusu yapmak isteyene polisi nasil kullamistir,teror orgutu,terorist basi,bankamatik,belediye otobusu yakanlara karsi nasil kullanilmistir seyredip sonra yazmak lazim,cok onurlu hareket etmisler bu hukumetin yonettigi bir devlette asker olmak insana izdirap verir birak askeri yasamak izdirap

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Askerliği nerde öğrendin merak ettim. Utanmadan bu milletin generallerine örümcek kafalı diyebilen ahlaksız. Hak ettiğin çok sıfat var ama burada yazmak yakışmaz. Eminim ya aptal bir şeyhe tapıyorsundur, ya da patates soğana oyunu satıyorsundur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
10 yıldır ülkede huzur kalmadı. Terör azdı. işsizlik hat safhada. Koskoca komutanlar cezaevinde. Gazeteciler cezaevinde. Ne oluyor güzelim ülkemize ? Nereye gidiyoruz ? Şimdide yetişmesi çok zor olan orgeneraller istifa etti. Allah sonumuzu hayır etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ordusu ile kavga eden, onu yıpratmak için herşeyi yapan bir hükümet daha var mıdır Dünya üzerinde. Hükümet ve cemaat düşünen, gerçekleri gören insanları bıktırdı artık. Kime, kimin çıkarına hizmet ediyor bunlar ? Ama boşuna umutlanmayın, bu ordu Atatürk'ün ordusu, cumhuriyetin kurucusu, Türk milletinin koruyucusu, milletin gözbebeği. Ne yaparsanız yapın, ordusuyla milletini ayıramazsınız. Gücünüz yetmez efendiler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000