12 Ağustos 2012, Pazar 08:35:23

GENELKURMAY'DAN UÇAK VE EMEKLİLİK AÇIKLAMASI...

Genelkurmay Başkanlığı, Akdeniz'de düşen uçakla ilgili hükümete yanlış bilgi verildiği yönündeki iddiaların tamamen spekülatif olduğunu duyurdu...
  • Ecevit gibi insanlar mi sovmus Ataturk'e? Sallayip durma.
  • Evet, Glasnost öncesi Atatürk'e emperyalist İngiliz uşağı diye ana-avrat söven solcu takımı nedense günümüzün ateşli Atatürkçüleri oluverdiler. Sizlerde onlara minnet etmek zorunda kaldınız değilmi? Yazık....
  • Gen Kur. Bşk. derhal istifa etmelidir, ortalığı boş bulup koltuğa oturmakla olmuyor bu işler...
  • Yozlastik ey halkim unutma bizi. Ulke bizim diye, biz kurduk diye gelene gidene tokadi yapistirdik. Surekli yonetimi biz kontrol edelim diye darbeler yaptik. Kenan Pasa, yeni Ataturk ben olayim dedi resimler yapildi duvara asildi ama "zeka" noksan geldi o da cuvalladi beceremedi. Eee herkes Ataturk olamaz tabi. Sonra baktik dinciler geliyor hemen darbe planlarina basladik. Salak gibi yakayi ele verdik yazdiklarimizi masanin uzerinde unuttuk islak imza kuru imza derken busefer bizi iceri almaya basladilar. Allah razi olsun, 1980lerde dovdugumuz iskence ettigimiz solculardan simdi onlar bize sahip cikiyor. Dincilere karsi hepsi birer nefer. Ama cok yozlastik ey halkim. Artik ayar tutmuyoruz. Ne olacak bu halimiz?
  • Asker yanlış bilgi vermez.Zatı muhteremler kendilerine,kendi istedikleri gibi bilgi verildiğini düşünürler ve senaryoyu yazarlar.
  • Mevcut genelkurmay başkanı istifa etmelidir!

Genelkurmay'dan yapılan açıklamada, 'Taraf gazetesinde, Genelkurmay Başkanlığı'nın Hükümet'e yanlış bilgi verdiği yönünde bir haber yer almıştır. Genelkurmay Başkanlığı her konuda Hükümetimizi ve kamuoyunu doğru ve zamanında bilgilendirmektedir. Haber, tamamen spekülatif mahiyet taşımaktadır'' ifadeleri yer aldı.

EMEKLİLİK NEDENİ KADROSUZLUK

Genelkurmay, Diyarbakır 2. Hava Kuvveti Komutanı Korgeneral Veysi Ağar'ın, Uludere olayındaki rolü nedeniyle değil kadrosuzluk nedeniyle emekliye ayrıldığını da duyurdu. Adı geleceğin Hava Kuvvetleri Komutanı olarak geçen Ağar, YAŞ'ta emekli edilmiş, emekliliğini Uludere olayına bağlamıştı. Ağar, 'İftiralar beni mahvetti, hayatım tehlikede' diye açıklama yapmıştı.

GENELKURMAY'DAN UÇAK VE EMEKLİLİK AÇIKLAMASI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

sallama ~ 12 yıl önce
Ecevit gibi insanlar mi sovmus Ataturk'e? Sallayip durma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
"yozlaştık ey halkım"a... ~ 12 yıl önce
Evet, Glasnost öncesi Atatürk'e emperyalist İngiliz uşağı diye ana-avrat söven solcu takımı nedense günümüzün ateşli Atatürkçüleri oluverdiler. Sizlerde onlara minnet etmek zorunda kaldınız değilmi? Yazık....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gn. Kur Bşk. ~ 12 yıl önce
Gen Kur. Bşk. derhal istifa etmelidir, ortalığı boş bulup koltuğa oturmakla olmuyor bu işler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yozlastik ey halkim ~ 12 yıl önce
Yozlastik ey halkim unutma bizi. Ulke bizim diye, biz kurduk diye gelene gidene tokadi yapistirdik. Surekli yonetimi biz kontrol edelim diye darbeler yaptik. Kenan Pasa, yeni Ataturk ben olayim dedi resimler yapildi duvara asildi ama "zeka" noksan geldi o da cuvalladi beceremedi. Eee herkes Ataturk olamaz tabi. Sonra baktik dinciler geliyor hemen darbe planlarina basladik. Salak gibi yakayi ele verdik yazdiklarimizi masanin uzerinde unuttuk islak imza kuru imza derken busefer bizi iceri almaya basladilar. Allah razi olsun, 1980lerde dovdugumuz iskence ettigimiz solculardan simdi onlar bize sahip cikiyor. Dincilere karsi hepsi birer nefer. Ama cok yozlastik ey halkim. Artik ayar tutmuyoruz. Ne olacak bu halimiz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fkurt ~ 12 yıl önce
Asker yanlış bilgi vermez.Zatı muhteremler kendilerine,kendi istedikleri gibi bilgi verildiğini düşünürler ve senaryoyu yazarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre ~ 12 yıl önce
Mevcut genelkurmay başkanı istifa etmelidir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000