03 Temmuz 2012, Salı 09:31:18

ESED: "KEŞKE UÇAĞI DÜŞÜRMESEYDİK"

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad, düşürülen Türk uçağını uluslararası hava sahasında düşürmüş olsalar özür dilemekten çekinmeyeceklerini belirterek "Yüzde yüz, keşke düşürmeseydik diyorum" diye konuştu.
  • yıllardır abd nın dumen suyundan ayrılmayan turk sagı, yine kendi evlatlarını abd emperyalizminin çıkarları için ölüme göndercek, mehmedlerin ölümünü kutsayacak şehit diyecektir. yılların esadını eset diye yazarak küçümseme şaklabanlığına giren zavallılar, halka karşı işlenen suçlar, katliamlar konusu açılınca 1 tek örnek veremez, fox, cnn, el cezire gibi abdnin maşası olan dezenformasyon kaynaklarının islami uzantıları yeni şafak, samanyolu gibi islami yalan haber kaynakları tarafından ambele hale gelmiş dimağı ile türk sağcısı türk halkının en ufak bir çıkarı olmayan kore örneği gibi suriyedede kendi evlatlarının ölüme koşmaktadır. sağcı dialektik hakkında birazcık bilgisi olan bir canlı olsaydı, her denilene inanmazdı. ama zaten dialektikten anlasaydı da sağcı olamazdı :) bu kısır döngüde sağcı her zamanki gibi kendi halkına zarar verecek olan bir zararlıdan öteye geçemeyecek bir organizmadır. direnen suriyeye selam olsun!
  • bakiyorum esed buradaki yorumlarda nede göze girmis.tabii dermi hic tetikciyim birilerinin adina diye.rusyada da petrol rublesi var nasil olsa....
  • Bizim bugun Roma imparatorlugun bir parcasi oldugumuzu acik ve net anlatiyor Adam. Anlayana tabiki onurlu ve gururlu oldugunu ifade eder. Oysa bizim satilmis oldugumuzu ortaya koyar. Ve uzgunum Hakli gibi gozukuyor ..... Bugunlerin hesabini yaparak 2001 senesinde bir kitap firlatma olayindan sonra TC de dengeler sozde degismisti(Islama yakinlasma vs vs gibi) halbuki kontrollu bir sekilde casuslar yerlestirilmis kilit noktalara bugunki olanlar ve yarinki olacaklar icin. Bunu anlamanin tek yolu arastirmak , sahsi ve medya disinda. Aksi takdirde yolunuzu sasirirsiniz ve gercekler Perde arkasinda kalip karanlik gucler yapacaklarina devam ederler.Bunlari derken bu adam tabiki sana ve bana degil yonetime atfen soyler. Ve evet son cumleyle bu mesaji Adam noktalamis ,yine anlayana..
  • Adamın Son Cümlesi ne olmuş dikkatli okuyun.....
  • Uçağımız düşürülmüş pilotlarımız hala kayıp adam diyor ki bir telefon etsek çözerdik. Dalga mı geçiyor bu şam ş......

Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Utku Çakırözer Suriye'de Beşşar Esad ile görüştü.

Esad, Çakırözer'in silahsız bir uçağı neden düşürdünüz sorusuna "Uçak İsrail uçaklarının sürekli kullandığı koridoru kullanıyordu. Radarlarımızda göremediğimiz ve bilgi de verilmediği için askerler düşürdü. Türkiye'ye ait olduğunu sonra öğrendik" şeklinde yanıt verdi.

Uluslararası hava sahasında düşürmüş olsalar özür dilemekten çekinmeyeceklerini belirten Esad "Yüzde yüz, keşke düşürmeseydik diyorum" diye konuştu.

"Türkiye'de genelkurmay başkanı değiştikten sonra hükümet bizimle ilişkiyi yasakladı" diyen Esad, "Acil durumda arayacak bir Türk komutanın telefonu bile yok elimizde. İlişkiler kesilmeseydi sorunu büyümeden çözerdik" dedi.

Cenevre görüşmelerinde çıkan ortak metni değerlendiren Esad, "Suriye halkının kararına saygı vurgusu var. O da benim için yeterli" ifadesini kullandı.

Esad, "Koltuğu düşünmüş olsaydım Amerika’nın telkin ve talimatlarını yerine getirirdim. Petro-dolarların peşinden koşardım. Ama daha önemlisi ülkemde füze kalkanı kurmasına izin verirdim." şeklinde konuştu.

ESED: "KEŞKE UÇAĞI DÜŞÜRMESEYDİK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

prometheus ~ 12 yıl önce
yıllardır abd nın dumen suyundan ayrılmayan turk sagı, yine kendi evlatlarını abd emperyalizminin çıkarları için ölüme göndercek, mehmedlerin ölümünü kutsayacak şehit diyecektir. yılların esadını eset diye yazarak küçümseme şaklabanlığına giren zavallılar, halka karşı işlenen suçlar, katliamlar konusu açılınca 1 tek örnek veremez, fox, cnn, el cezire gibi abdnin maşası olan dezenformasyon kaynaklarının islami uzantıları yeni şafak, samanyolu gibi islami yalan haber kaynakları tarafından ambele hale gelmiş dimağı ile türk sağcısı türk halkının en ufak bir çıkarı olmayan kore örneği gibi suriyedede kendi evlatlarının ölüme koşmaktadır. sağcı dialektik hakkında birazcık bilgisi olan bir canlı olsaydı, her denilene inanmazdı. ama zaten dialektikten anlasaydı da sağcı olamazdı :) bu kısır döngüde sağcı her zamanki gibi kendi halkına zarar verecek olan bir zararlıdan öteye geçemeyecek bir organizmadır. direnen suriyeye selam olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kahraman adam!! ~ 12 yıl önce
bakiyorum esed buradaki yorumlarda nede göze girmis.tabii dermi hic tetikciyim birilerinin adina diye.rusyada da petrol rublesi var nasil olsa....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halkli be haksiz ~ 12 yıl önce
Bizim bugun Roma imparatorlugun bir parcasi oldugumuzu acik ve net anlatiyor Adam. Anlayana tabiki onurlu ve gururlu oldugunu ifade eder. Oysa bizim satilmis oldugumuzu ortaya koyar. Ve uzgunum Hakli gibi gozukuyor ..... Bugunlerin hesabini yaparak 2001 senesinde bir kitap firlatma olayindan sonra TC de dengeler sozde degismisti(Islama yakinlasma vs vs gibi) halbuki kontrollu bir sekilde casuslar yerlestirilmis kilit noktalara bugunki olanlar ve yarinki olacaklar icin. Bunu anlamanin tek yolu arastirmak , sahsi ve medya disinda. Aksi takdirde yolunuzu sasirirsiniz ve gercekler Perde arkasinda kalip karanlik gucler yapacaklarina devam ederler.Bunlari derken bu adam tabiki sana ve bana degil yonetime atfen soyler. Ve evet son cumleyle bu mesaji Adam noktalamis ,yine anlayana..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Son Cümleye Dikkat.... ~ 12 yıl önce
Adamın Son Cümlesi ne olmuş dikkatli okuyun.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kızgın ~ 12 yıl önce
Uçağımız düşürülmüş pilotlarımız hala kayıp adam diyor ki bir telefon etsek çözerdik. Dalga mı geçiyor bu şam ş......

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000