26 Kasım 2011, Cumartesi 08:11:29

CEVAPLAR ARANIYOR

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Eşref Bitlis'in şüpheli ölümü üzerine düğmeye basmış ve bir yıl önce soruşturma başlatmıştı.
  • sudan bahanelerle zanlı diye atarlar birkaç kişiyi daha içeri...
  • 18 yildir hala cozulemedi. buzlanmadan dustu veya dusuruldu. sonuc herneyse bu kadar yildir hala netlestirilememisse, ister komplo teorisi ister gercek, bizim ayibimizdir
  • Irak ın kuzeyinde de zaten kurtlar vadisinin f15 leri rahmetlinin helikopterini taciz etmişlerdi di mi?
  • Nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz? Elinizde Kurtlar Vadisi bölümlerinde anlatılanlardan başka ne delilleriniz var? Bırakalım da soruşturmacılar işlerini yapıp gerçekleri delilleri ile ortaya çıkarsınlar. Kurtlar Vadisi izleyip de Polatın dediklerini tekrar etmenin kimseye faydası yok. Nihayetinde o da bir dizi karakteri. Bu işler böyle yürümez. Daha profesyonelce yapılmak zorundadır.
  • israil ve amerikanın yaptığını cahili bile biliyor ergenekonun üstüne atarsınız geçer gider
18 yıl sonra açılan soruşturma kapsamında dönemin Genelkurmay Başkanı Doğan Güreş ile Diyarbakır Jandarma Asayiş Bölge Komutanı Korgeneral Hasan Kundakçı'nın ifadesinin alınacağı belirtildi.

Dönemin Genelkurmay Başkanı Doğan Güreş'in ifadesinin rahatsızlığı sebebiyle önümüzdeki hafta evinde alınması bekleniyor.Tebligat gönderilen diğer isim, Hasan Kundakçı'nın ise "Konu ile ilgili bilgisinin olmadığını" söylediği belirtiliyor.

Eşref Bitlis'i Diyarbakır'a götürmek üzere 17 Şubat 1993'te Güvercinlik Askeri Havaalanı'ndan kalkan uçak, kısa bir süre sonra düşmüş, kazanın uçağın motorundaki buzlanma sebebiyle meydana geldiği açıklanmıştı.

Ancak olayın üzerindeki sis perdesi bir türlü aralanamamıştı...
CEVAPLAR ARANIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
sudan bahanelerle zanlı diye atarlar birkaç kişiyi daha içeri...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
18 yildir hala cozulemedi. buzlanmadan dustu veya dusuruldu. sonuc herneyse bu kadar yildir hala netlestirilememisse, ister komplo teorisi ister gercek, bizim ayibimizdir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Irak ın kuzeyinde de zaten kurtlar vadisinin f15 leri rahmetlinin helikopterini taciz etmişlerdi di mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz? Elinizde Kurtlar Vadisi bölümlerinde anlatılanlardan başka ne delilleriniz var? Bırakalım da soruşturmacılar işlerini yapıp gerçekleri delilleri ile ortaya çıkarsınlar. Kurtlar Vadisi izleyip de Polatın dediklerini tekrar etmenin kimseye faydası yok. Nihayetinde o da bir dizi karakteri. Bu işler böyle yürümez. Daha profesyonelce yapılmak zorundadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
israil ve amerikanın yaptığını cahili bile biliyor ergenekonun üstüne atarsınız geçer gider

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000