08 Temmuz 2012, Pazar 10:38:54

BAKAN'IN AÇIKLAMASI KAFA KARIŞTIRDI

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Suriye tarafından düşürülen Türk askeri uçağının parçalarında füze ya da başka bir ize rastlanıp rastlanmadığı yönündeki soru üzerine, ''Şu ana kadar rastlanmadı, incelemeler devam ediyor'' dedi.
  • Aha buraya yazıyorum, 1-2 hafta sonra uçak pilotaj hatadan düştü derler.
  • bence su tabancasıyla vuruldu bu uçak , durmak yok yola devam , sıfır sorun sıfır liyakat ...
  • o yok bu yok...o zaman ortaya bir teori cikiyor ( Benim Babam da pilottu ) yüksek hizda alcak ucus da iken ,acilan ates sonucunda kontrolu kaybedip denize cakildi. ( sadece bir teori !)
  • yok yok belki de laser topudur...veya iyon bombardımanıdır...
  • Kriz cıkarılarak gün kurtarılmış gündem değiştirilerek bazı malum işler gizlenmiştir hani kask bulunmuştu ve o kask kişi istemeden kafadan cıkmazdı hani dört adet postal bulunmuştu ki bu postallar kullanan kişinin müdahalesi olmadan cıkarılamazdı hani düşen jetin kuyruk kısmını suriyeli yetlililer teslim etmişlerdi ve kuyruk üzerinde mermi izlerine rastlanmıştı evet türk silahlı kuvvetleri daha önce egedeki nakliye ucağına inemedi şimdi 1300 metredeki bir ucağa müdahale edilmedi her nasılsa haydarpaşada demirli olan bir gavur gemisi gündeliği 100.000.-euro kira ile iki günde topladı geldi ki bu amerikalı gemi nasıl olduda türkiyede bekliyordu şimdi açıklamalara dikkat edin biz sivilhavacılar bu acıklamaların PİLOTAJ HATASI ile noktalanacağını türkiyenin suriyeye bir özürü ile konu kapatılacağını anlayabiliriz ama ucak TERÖR KORİDORUNUN TESBİTİ SIRASINDA DÜŞÜRÜLDÜĞÜ İZLENİMİNDEYİM gündem değiştirmek için bakalım daha ne hikayeler dinleyeceğiz HAYDİ TÜRKİYEM İYİ UYKULAR durmakyokdevam

Sivas'ın Zara ilçesine bağlı Şerefiye beldesinde düzenlenen 17. Şerefiye Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali'ne katılan Yılmaz, programın ardından basın mensuplarının Suriye tarafından düşürülen Türk uçağıyla ilgili sorularını cevapladı.

Düşen uçakla ilgili Genelkurmay Başkanlığı'nın gereken açıklamayı yaptığını anımsatan Yılmaz, ilk gün ne açıkladılarsa bugün de gelinen noktada aynı şeyi söylediklerini belirterek, ''Elimizdeki bilgi ve belgelere göre milletimize hangi bilgiyi verdiysek o doğru'' dedi.

Bir basın mensubunun ''Uçağın füzeyle vurulduğu söylendi, uçağın motorunun isabet aldığı, motorun sağlam çıktığı söyleniyor'' ifadeleri üzerine Bakan Yılmaz, ''Şu anda üzerinde çalışmalar devam ediyor. Bizim söylediğimiz husus; uluslararası sularda uçağımız vuruldu. 'Bu, Suriye'nin, uluslararası hukuku ihlalidir' diyoruz'' ifadelerini kullandı.

Yılmaz, ''Çıkan parçalarda füze ya da başka bir ize rastlandı mı?'' sorusunu şöyle cevapladı: ''Şu ana kadar rastlanmadı, incelemeler devam ediyor. İlave parçaları da çıkaracağız. Bazılarını çıkardık. Ama inşallah o da çıktığında bilin ki bu millete en doğru, en güvenilir bilgi verilecektir. Yine yapılan incelemeler sonunda Genelkurmay Başkanlığımız gereken açıklamayı yapacaktır.''

BAKAN'IN AÇIKLAMASI KAFA KARIŞTIRDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Söylemedi demeyin ~ 12 yıl önce
Aha buraya yazıyorum, 1-2 hafta sonra uçak pilotaj hatadan düştü derler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkatli ! ~ 12 yıl önce
bence su tabancasıyla vuruldu bu uçak , durmak yok yola devam , sıfır sorun sıfır liyakat ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinan Akerman ~ 12 yıl önce
o yok bu yok...o zaman ortaya bir teori cikiyor ( Benim Babam da pilottu ) yüksek hizda alcak ucus da iken ,acilan ates sonucunda kontrolu kaybedip denize cakildi. ( sadece bir teori !)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sapanla mı düşürdüler ~ 12 yıl önce
yok yok belki de laser topudur...veya iyon bombardımanıdır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESKİ SİVİLHAVACI ~ 12 yıl önce
Kriz cıkarılarak gün kurtarılmış gündem değiştirilerek bazı malum işler gizlenmiştir hani kask bulunmuştu ve o kask kişi istemeden kafadan cıkmazdı hani dört adet postal bulunmuştu ki bu postallar kullanan kişinin müdahalesi olmadan cıkarılamazdı hani düşen jetin kuyruk kısmını suriyeli yetlililer teslim etmişlerdi ve kuyruk üzerinde mermi izlerine rastlanmıştı evet türk silahlı kuvvetleri daha önce egedeki nakliye ucağına inemedi şimdi 1300 metredeki bir ucağa müdahale edilmedi her nasılsa haydarpaşada demirli olan bir gavur gemisi gündeliği 100.000.-euro kira ile iki günde topladı geldi ki bu amerikalı gemi nasıl olduda türkiyede bekliyordu şimdi açıklamalara dikkat edin biz sivilhavacılar bu acıklamaların PİLOTAJ HATASI ile noktalanacağını türkiyenin suriyeye bir özürü ile konu kapatılacağını anlayabiliriz ama ucak TERÖR KORİDORUNUN TESBİTİ SIRASINDA DÜŞÜRÜLDÜĞÜ İZLENİMİNDEYİM gündem değiştirmek için bakalım daha ne hikayeler dinleyeceğiz HAYDİ TÜRKİYEM İYİ UYKULAR durmakyokdevam

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000