11 Nisan 2010, Pazar 07:49:19

Ankara'da gözler resmi uçaklarda

Polonya Cumhurbaşkanı Leh Kaçinski ile birlikte Rusya'da düşen uçakta Polonya Genelkurmay Başkanı, Dışişleri Bakanı Yardımcısı, Meclis Başkan Yardımcısı'nın hayatını kaybetmesi, gözleri Türkiye'deki uygulamaya çevirdi.
  • bu kazayı duyduğumda bu kazada ölenlere çok üzüldüm.kendi kendime:NİYE BİZİM HIRSIZLAR-ARSIZLAR-AHLAKSIZLAR-SATILMIŞLAR DEĞİLDE bu iyi insanlar diye hayıflanmadım değil.
  • sözümüz makamlara değil orayı işgal edenlere
  • ULKEMIZDE BUYUK HOLDINGLERIN PATRONLARI DA AYNI UYGULAMAYI YAPIYOR. KOC VEYA SABANCI GIBI AILELERIN UYELERI DE HICBIR ZAMAN AYNI UCAGA BINMEZ, BUNA KAC KEZ SAHIT OLDUK. BENCE COK DOGRU BIR UYGULAMA. KESKE POLONYALILAR DA BU KADAR HASSAS DUSUNSELERDI. ALLAH ONLARA RAHMET EYLESIN.
  • Arkadaşlar lütfen yorumlarınıza siyaseti alet etmeyin,,ayrıca ne olursa olsun, sevelim yada sevmeyelim ezelden bugüne devlet örf adetiyle gelmiş bir millet olarak devlet büyüklerimiz hakkında konuşurken sadece makamlarını göze alarak daha düsturlu olalım..Hepimize yakışan budur,bu insanın karakteriyle alakalıdır. Saygılarımla
  • başka devletlerin başındakilere baş denebilir.ancak bizim devletimizdekiler K.Ç
  • ne olursa olsun devlet bassiz kalmaz, yetismis degerlere yenileri eklenir...
Türkiye'de bu tür kaza risklerine karşı güvenlik önlemi olarak devlet büyükleri aynı uçakta seyahat etmemeye özen gösteriyor. Bu uygulamanın gerisinde, "Herhangi bir kaza durumunda devletin başsız kalmaması ve ülkenin yetişmiş değerlerinin kaybedilmemesi" gibi bir hassasiyet bulunuyor.

Bu hassasiyete örnek olarak Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı seçilmesiyle Başbakan Erdoğan, gazetecilere bir özlemini dile getirerek, "Bundan sonra Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ile açılışlara ve toplantılara birlikte gideceğiz" demişti, ancak sonraki dönemde iki isim aynı uçağa hiçbir zaman binmedi.

Genelkurmay Başkanı'nın kullanımı için ocak ayında ABD'den alınan uçak, ilk uçuşunu Orgeneral Işık Koşaner'in Genelkurmay Başkanlığı döneminde yapabilecek. Gulfstream G-550 tipi komuta uçağı, elektronik harp sistemlerinin entegre edilmesi ve test uçuşlarının ardından Ekim ayında hizmete girecek.

Gazete Habertürk
Ankara'da gözler resmi uçaklarda

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
bu kazayı duyduğumda bu kazada ölenlere çok üzüldüm.kendi kendime:NİYE BİZİM HIRSIZLAR-ARSIZLAR-AHLAKSIZLAR-SATILMIŞLAR DEĞİLDE bu iyi insanlar diye hayıflanmadım değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sözümüz makamlara değil orayı işgal edenlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ULKEMIZDE BUYUK HOLDINGLERIN PATRONLARI DA AYNI UYGULAMAYI YAPIYOR. KOC VEYA SABANCI GIBI AILELERIN UYELERI DE HICBIR ZAMAN AYNI UCAGA BINMEZ, BUNA KAC KEZ SAHIT OLDUK. BENCE COK DOGRU BIR UYGULAMA. KESKE POLONYALILAR DA BU KADAR HASSAS DUSUNSELERDI. ALLAH ONLARA RAHMET EYLESIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar lütfen yorumlarınıza siyaseti alet etmeyin,,ayrıca ne olursa olsun, sevelim yada sevmeyelim ezelden bugüne devlet örf adetiyle gelmiş bir millet olarak devlet büyüklerimiz hakkında konuşurken sadece makamlarını göze alarak daha düsturlu olalım..Hepimize yakışan budur,bu insanın karakteriyle alakalıdır. Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
başka devletlerin başındakilere baş denebilir.ancak bizim devletimizdekiler K.Ç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne olursa olsun devlet bassiz kalmaz, yetismis degerlere yenileri eklenir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000