29 Mart 2012, Perşembe 16:56:47

TC-FBO HAVALANDI

Freebird Havayolları’nın Fransız Airbus şirketinden sipariş ettiği A320 tipi uçak, test uçuşlarına başladı.
  • 5 yil ekmegini yedigim ve kaptanlik egitimimi alarak ulkemi yurtdisinda once Air Malta ve sonra da Etihad havayollarinda temsil etmemde buyuk pay sahibi olan, gercekten ulkemiz sivil havaciligina "Gozen" kalitesini vuran eski sirketim Freebird havayolarina tekrar minnetlerimi sunuyor, basarilarinin devamini diliyorum. Cpt.Ercan Akyurekli TRI A330 / A320 Etihad Airways
  • yaşasın türk havacılığı bir uçak teknisyeni olarak gurur duyuyorum 8 yılda 11 kat büyüyen havacılık sektörümüz hız kesmiyor uçaklar üstüne yeni uçaklar geliyor şuan tek bir fransadaki gibi bir üretim hattı lazım bize....oda olacak durmak yok......
  • onur da çift hane msn'li uçak kiralasın
  • http://www.aviationpros.com/news/10684592/freebird-airlines-obtains-paperless-cockpit-approval
  • jetair kaliteli ve ucuz havayolu şirketidir thy, izmirden belçikaya aktarmalı uçarken, freebird airlines daha ucuza ve direk uçuyor belçikaya teşekkürler freebird
  • Charter uçuşlarında bence Türkiye'de bir numara bir şirket. İki kere bindim pilotlar, hostesler, iniş ve ağırlama süperdi.
  • İSTANBUL BASE'i KAPATMAYA HAYIR..PİLOTLARINIZIN KIYMETİNİ BİLİN VE GÖNDERMEYİN.
  • Freebird charter sınıfında çok kaliteli bir havayolu olarak kendini kabul ettirmiş ve yabancı tur opereatorlerinin gözdesidir. Yeni uçakları hayırlı olsun. Yanlız bildiğimiz kadarıyla gelecek olan 320 ile uçak sayısı 5 x 320 + 2 x 321 = 7 uçaklık genç bir filo olacaktır. 9 uçak nereden çıktı anlayamadık.
  • Airbus avrupalı bir şirkettir... Saygilar.
  • Kış sezonunda gönderilen iki uçağın hesaba katılması ile filoda 7 uçak olacaktır ve Freebird Türkiye'nin en güzel havayolu şirketidir. Umarız yüksek petrol fiyatları ve düşük utilizasyon - az uçuş sayısı bu şirketi etkilemez.
Filosunda bulunan uçakları yenileyen Freebird Havayolları’nın Fransız Airbus şirketinden sipariş ettiği A320 tipi uçak İstanbul’a gelmek için gün saymaya başladı.

Fransa’nın Toulouse şehrindeki Airbus tesislerinde test uçuşlarına başlayan uçağa, TC-FBO kuyruk tescili verileceği öğrenilirken, A320 tipi uçağın Nisan ayının ilk haftasında Atatürk Havalimanı’na iniş yapması bekleniyor.

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında aldığı A320 ile filosundaki uçak sayısını 8 uçağa çıkartan Freebird Havayolları, gelecek olan TC-FBO kuyruk tescilli uçakla 9 uçaklık genç bir filoya sahip olacak.

Şu anda Freebird Havayolları'nın filosunda bulunan uçak sayısı;
6 adet Airbus A320-200, 2 adet Airbus A321-200

İŞTE FREEBIRD HAVAYOLLARI’NIN YENİ UÇAĞI


TC-FBO HAVALANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 12 yıl önce
5 yil ekmegini yedigim ve kaptanlik egitimimi alarak ulkemi yurtdisinda once Air Malta ve sonra da Etihad havayollarinda temsil etmemde buyuk pay sahibi olan, gercekten ulkemiz sivil havaciligina "Gozen" kalitesini vuran eski sirketim Freebird havayolarina tekrar minnetlerimi sunuyor, basarilarinin devamini diliyorum. Cpt.Ercan Akyurekli TRI A330 / A320 Etihad Airways

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yaşasın türk havacılığı bir uçak teknisyeni olarak gurur duyuyorum 8 yılda 11 kat büyüyen havacılık sektörümüz hız kesmiyor uçaklar üstüne yeni uçaklar geliyor şuan tek bir fransadaki gibi bir üretim hattı lazım bize....oda olacak durmak yok......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
onur da çift hane msn'li uçak kiralasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
http://www.aviationpros.com/news/10684592/freebird-airlines-obtains-paperless-cockpit-approval

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
jetair kaliteli ve ucuz havayolu şirketidir thy, izmirden belçikaya aktarmalı uçarken, freebird airlines daha ucuza ve direk uçuyor belçikaya teşekkürler freebird

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Charter uçuşlarında bence Türkiye'de bir numara bir şirket. İki kere bindim pilotlar, hostesler, iniş ve ağırlama süperdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İSTANBUL BASE'i KAPATMAYA HAYIR..PİLOTLARINIZIN KIYMETİNİ BİLİN VE GÖNDERMEYİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Freebird charter sınıfında çok kaliteli bir havayolu olarak kendini kabul ettirmiş ve yabancı tur opereatorlerinin gözdesidir. Yeni uçakları hayırlı olsun. Yanlız bildiğimiz kadarıyla gelecek olan 320 ile uçak sayısı 5 x 320 + 2 x 321 = 7 uçaklık genç bir filo olacaktır. 9 uçak nereden çıktı anlayamadık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Airbus avrupalı bir şirkettir... Saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kış sezonunda gönderilen iki uçağın hesaba katılması ile filoda 7 uçak olacaktır ve Freebird Türkiye'nin en güzel havayolu şirketidir. Umarız yüksek petrol fiyatları ve düşük utilizasyon - az uçuş sayısı bu şirketi etkilemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000