23 Nisan 2011, Cumartesi 09:14:40

FREEBIRD 8'İNCİ UÇAĞINI DA GETİRDİ

Freebird Havayolları filosuna kattığı TC-FBV kuyruk tescilli Airbus A-320 tipi uçakla filosundaki uçak sayısını 8'e çıkarttı.
  • bugun bu yeni uçakla uçtum :D
  • 25 senelik iş hayatımdan sonra emekli oldum hala havacılığa devam editorum.Bu şirketin yöneticileri gibi kişilere rastlnmaz personel hakkını koruyan gözeten ve havacıiığı bilen bu yöneticleri allah nazardan korusun özellikle SAYIN İZZET TÜKENMEZ ,E bizzat buradan tesekkürü borç bilerim allah kazadan beladan korusun korusun iyi uçuşlar catering mustafa
  • tüm freebird çalışanları için hayırlı uğurlu olsun (taşyürek)
  • freebird sirket ve calisanlarina hayirli ugurlu olsun. kazasiz ve bol kazancli ucuslar olsun. toktas
  • Cok mutlu ve guzel bir haber. Freebird ailesi icin hayirli olsun.
  • Emre bey zamanında daha güçlü olan, yönetim değişikliğinden sonra tecrübeli kaptan ve f/o ve kabin memurlarını kaybetmesine rağmen patroların gerçekten çok dürüst olması sayesinde yolunda istkrarlı bir şekilde dimdik devam eden iyi bir şirket. kazasız, bol kazançlı uçuşlar dileriz....
  • Tebrik ediyorum.Hayırlı olsunFreebird Antalya şubesinde yaklaşık 2 ay staj yaptım.Şİrket tam anlamıyla bir aile ortamı gbi.Teknisyen abilerimin hepsi çok yardımsever.Özellikle Özgür ve Melih abiler bana uçak teknisyenliğini sevdiren çok delikanlı abilerdir.Onk-lardan hem uçakçılık hem de insanlık öğrendim..Fatih.
  • Yorumlardan da anlaşılacağı üzere hakkında bir kötü kelime bile kullanılmayan, farklı ve kaliteli duruşuyla sektörde kendini vareden ve de varolacak bu başarılı ve herşeyden önce çalışanına değer veren firmanın kazasız belasız daha nice on yıllar görmesi dileğiyle saygılarımı iletiyorum. Hayırlı olsun herkese.
  • Hayırlı olsun. Mutluluğumuzu paylaşan diğer şirket ve meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.
  • saganın derdi senimi gerdi.

2001 yılında orta menzilli üç MD-83 tipi uçakla operasyonlarına başlayan Freebird Havayolları Airbus A-321 ve A320 tipi uçaklarla filosunu yenileyerek güçlendirdi.
 
Freebird Havayolları filosuna kattığı TC-FBV kuyruk tescilli Airbus A-320 tipi uçakla filosundaki uçak sayısını 8'e çıkarttı. 2001 yılında orta menzilli üç MD-83 tipi uçakla operasyonlarına başlayan Freebird Havayolları Airbus A-321 ve A320 tipi uçaklarla filosunu yenileyerek güçlendirdi.

İmalatçı firma Airbus'ın Toulose'daki merkezinden teslim alınan TC-FBV kuyruk tescilli Airbus-320 tipi uçağın ilk yolcuları arasında Gözen Holding'in sahipleri Mekin Gözen ve Mete Bozyiğit, Freebird Havayolları Genel Müdürü İzzet Tükenmez ve havayolu çalışanları hazır bulundu.

Dün saat 22: 15'de Atatürk Havalimanı'na inişini gerçekleştiren yeni uçak, bir havacılık geleneği olan ve 'Su Tagı" olarak adlandırılan iki itfaiye aracının su köprüsü kurmasıyla karşılandı.

 

FREEBIRD 8'İNCİ UÇAĞINI DA GETİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 13 yıl önce
bugun bu yeni uçakla uçtum :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
25 senelik iş hayatımdan sonra emekli oldum hala havacılığa devam editorum.Bu şirketin yöneticileri gibi kişilere rastlnmaz personel hakkını koruyan gözeten ve havacıiığı bilen bu yöneticleri allah nazardan korusun özellikle SAYIN İZZET TÜKENMEZ ,E bizzat buradan tesekkürü borç bilerim allah kazadan beladan korusun korusun iyi uçuşlar catering mustafa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tüm freebird çalışanları için hayırlı uğurlu olsun (taşyürek)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
freebird sirket ve calisanlarina hayirli ugurlu olsun. kazasiz ve bol kazancli ucuslar olsun. toktas

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Cok mutlu ve guzel bir haber. Freebird ailesi icin hayirli olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Emre bey zamanında daha güçlü olan, yönetim değişikliğinden sonra tecrübeli kaptan ve f/o ve kabin memurlarını kaybetmesine rağmen patroların gerçekten çok dürüst olması sayesinde yolunda istkrarlı bir şekilde dimdik devam eden iyi bir şirket. kazasız, bol kazançlı uçuşlar dileriz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tebrik ediyorum.Hayırlı olsunFreebird Antalya şubesinde yaklaşık 2 ay staj yaptım.Şİrket tam anlamıyla bir aile ortamı gbi.Teknisyen abilerimin hepsi çok yardımsever.Özellikle Özgür ve Melih abiler bana uçak teknisyenliğini sevdiren çok delikanlı abilerdir.Onk-lardan hem uçakçılık hem de insanlık öğrendim..Fatih.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumlardan da anlaşılacağı üzere hakkında bir kötü kelime bile kullanılmayan, farklı ve kaliteli duruşuyla sektörde kendini vareden ve de varolacak bu başarılı ve herşeyden önce çalışanına değer veren firmanın kazasız belasız daha nice on yıllar görmesi dileğiyle saygılarımı iletiyorum. Hayırlı olsun herkese.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hayırlı olsun. Mutluluğumuzu paylaşan diğer şirket ve meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
saganın derdi senimi gerdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000