22 Kasım 2013, Cuma 16:28:06

ANTALYA 11 MİLYONUNCU YOLCUYU KARŞILADI

ICF Airports Antalya Havalimanı turizmde rekorları alt üst etmeye devam ediyor. Freebird Havayolları’nın FHY 424 seferi ile Stuttgart’tan Antalya’ya seyahat eden, 11 milyonuncu yolcu bugün ICF Airports Antalya Havalimanı’na indi.
  • her sene terminal kapatılmasından cebi dolanlar !! anlamıyoruz sanıyosunuz değilmi trgy efendiler !!
  • Icf de sozde Genel mudur varTeknik depat. neden kolluyor 1000 lerce yanlisi var
  • Hmmmmmm orda bir eksik var Basbakan nerde,ayip etmisler bu turistleri ust duzeyedekiler niye karsilamamislar ??????? AYIP ETMISNINIZ.
  • Artik pes yani,GURBETCILER 40 YILDIR GURBETTE CALISDI DIRENDI ULKEYE YATIRDI BIR GUN BIR INSAN CIKIPTA SIZDENDE ALLAH RAZI OLSUN DEMEDI IKI PARALIK TURISTLERIN ISE AYAKLARININ ALTINI OPUYULAR. YAZIKLAR OLSUN NANKOR INSANLARIMIZA,VE HELAL OLSUN TURISTLERIN AYAKLARININ ALTINI OPENLERE.
  • Selamlar Bence her şey göz boyama Yandaş guruba amac iş vermek Turgay ve Serhat bu işi cefasını çeken Arkdaşlarmı ?yoksa sefasını sûren?Takdiri sizlere bırakıyorum
  • Hayırlı olsun.
  • Daha Nice 11 Milyonuncu Yolculara. İnadına Hizmet, İnadına Başarı... Tebrik ederim. Kıskananlar Çatlasın. Return Ticket ' ın Anlamını Yazan Arkadaş Bak Bu İşarette Gülümseme İşareti :) Çok Biliyorsun Ya !!!
  • evet diğer ülkeler de bize böyle yapıyor nasılsa...böyle karşılamalar filan...diğeri başka havalimanı o çok daha güzel karşılar şimdi adını boşver...
  • Dönüş bileti vermişler.Yahu nasıl insanlarız.Düşünmüyor musunuz gelen insanlar dönüş biletlerini almış olabilirler diye.Verin para , Verin başka bir hediye , dönüş bileti nedir yahu ? 2. ye bilet alıyorsunuz yolcuya :)

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, Antalya Kültür ve Turizm’den sorumlu Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Antalya Havalimanı Mülki İdare Amiri ve Vali Yardımcısı Mehmet Yavuz, ICF Airports Antalya Havalimanı Yönetim Kurulu Üyeleri Yaşar Döngel ve Abdullah Keleş ile Genel Müdür Ersel Göral, Freebird Havayolları Yer İşletme Müdürü ve şirket yöneticilerinin katıldığı 11 milyonuncu yolcu kutlaması keyifli anlara sahne oldu.

ICF Airports organizasyonu ile özel bir etkinlikle, 2013 yılında ICF Airports Antalya Havalimanı II. Dış Hatlar Terminali'ne inen 11 milyonuncu yolcu olarak karşılanan August çifti uçağın kapısı açıldığında büyük şaşkınlık yaşadı. Antalya’ya tatil için gelen Julia ve Viktor August, karşılarında karşılama için gelen Freebird Havayolları ve ICF Airports yöneticilerini buldu. Freebird Havayolları ekiplerince kendilerinin ICF Airports Antalya Havalimanı’na inen 11 milyonuncu yolcu olduğu bilgisi verilince Julia ve Viktor August'un heyecanı sevince dönüştü.

Karşılama sırasında bir açıklama yapan Antalya Valisi Sebahattin Öztürk "ICF Airports Antalya Havalimanı, Türkiye'ye yurtdışından gelen 11 milyonuncu yolcuyu ağırlayan ilk havalimanı oldu. Kış turizminin de artması ile 12 milyonuncu yolcuyu da ağırlayacağız" dedi.

ICF Airports Antalya Havalimanı Genel Müdürü Ersel Göral, Julia ve Viktor August'a 11 milyonuncu yolcu olmalarını kutlamak amacı ile IC Hotels Green Palace Antalya'da konaklama hediye etti. Freebird Havayolları da  Alman August Ailesi’ne gidiş-dönüş uçak bileti hediye etti. Havalimanındaki kutlamanın ardından tatillerini geçirmek üzere otellerine giden August çifti, Antalya’yı seçmekten duydukları memnuniyeti ifade etti.







ANTALYA 11 MİLYONUNCU YOLCUYU KARŞILADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

inside ~ 10 yıl önce
her sene terminal kapatılmasından cebi dolanlar !! anlamıyoruz sanıyosunuz değilmi trgy efendiler !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beyza ~ 10 yıl önce
Icf de sozde Genel mudur varTeknik depat. neden kolluyor 1000 lerce yanlisi var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eksik var ~ 10 yıl önce
Hmmmmmm orda bir eksik var Basbakan nerde,ayip etmisler bu turistleri ust duzeyedekiler niye karsilamamislar ??????? AYIP ETMISNINIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UTANC VERICI TABLO ~ 10 yıl önce
Artik pes yani,GURBETCILER 40 YILDIR GURBETTE CALISDI DIRENDI ULKEYE YATIRDI BIR GUN BIR INSAN CIKIPTA SIZDENDE ALLAH RAZI OLSUN DEMEDI IKI PARALIK TURISTLERIN ISE AYAKLARININ ALTINI OPUYULAR. YAZIKLAR OLSUN NANKOR INSANLARIMIZA,VE HELAL OLSUN TURISTLERIN AYAKLARININ ALTINI OPENLERE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Selamlar Bence her şey göz boyama Yandaş guruba amac iş vermek Turgay ve Serhat bu işi cefasını çeken Arkdaşlarmı ?yoksa sefasını sûren?Takdiri sizlere bırakıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sefam olsunnn ~ 10 yıl önce
Tabii ki sefasını sürenler bu da sorulur mu.Tekniğin bütçesinden daha fazla bütçeye sahip başka bir departman var mı sorun bakalım.Her sene terminal kapanıyor tadilat yapılıyor milyonlar akıyor.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAHABEY ~ 10 yıl önce
Daha Nice 11 Milyonuncu Yolculara. İnadına Hizmet, İnadına Başarı... Tebrik ederim. Kıskananlar Çatlasın. Return Ticket ' ın Anlamını Yazan Arkadaş Bak Bu İşarette Gülümseme İşareti :) Çok Biliyorsun Ya !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
te allam ~ 10 yıl önce
evet diğer ülkeler de bize böyle yapıyor nasılsa...böyle karşılamalar filan...diğeri başka havalimanı o çok daha güzel karşılar şimdi adını boşver...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a ~ 10 yıl önce
Dönüş bileti vermişler.Yahu nasıl insanlarız.Düşünmüyor musunuz gelen insanlar dönüş biletlerini almış olabilirler diye.Verin para , Verin başka bir hediye , dönüş bileti nedir yahu ? 2. ye bilet alıyorsunuz yolcuya :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
citi ~ 10 yıl önce
Return Ticket = Gidiş-Dönüş bilet anlamına gelir.
:-) ~ 10 yıl önce
:-) bu terimi ilk defa okumustur
anlatalım ~ 10 yıl önce
Anlatalım ; bu tatilerini yapıp dönüyorlar (Bunun ücretini kendileri ödemişler zaten) ,döndükden sonra hediye uçak bileti ve hotel tatillerini kullanmak üzere uygun bir zamanda tekrar geliyorlar...umarım anlaşıldı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000