23 Nisan 2013, Salı 08:51:28

AMSTERDAM-KAYSERİ UÇUŞLARI BAŞLADI

Hollanda merkezli Komfly şirketi, Freebird Airlines ile gerçekleştirdiği işbirliğiyle neticesinde Amsterdam-Kayseri seferlerini başlattı.
  • Helal osun osman bey'e. Unutmayın ki zamanında Hollanda'da da Onur Air'i büyük başarılara tasıyan bu şahıstır. Simdi Freebird'i tanıtma zamanı. Yolun açık olsun.
  • Buna Amsterdam-kayseri uçuşları başladı denmez. Amsterdam'dan Kayseri'ye bir uçak gitti denir. Haftada 1-2 gün sadece yaz aylarında DÜZENLİ demeye bin şahit isteyen uşuş olmaz.

Komfly Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çelik, başkent Amsterdam Schiphol Havalimanında Hollanda’da görev yapan Türk medya mensuplarına acentelere ve siyasilere faaliyetlerini tanıttı.

Çelik, Hollanda'dan turizm sektörün yaklaşık 17 yıldır hizmet verdiklerini söyledi. Çelik " 2013 yılının yaz sezonu ilk seferini Komfly olarak Freebird Airlines işbirliği ile Kayseri'ye başlattık. A320 Airbus uçağı ile 180 yolcuyu Amsterdam'dan direkt olarak Kayseri'ye gönderdik. Hollanda'da yılların deneyimi ile seyahat sektöründe en iyi hizmeti veren şirketlerden bir tanesiyiz."dedi

Komfly Yönetim Kurulu Başkanı Çelik, " Biz Amsterdam-Kayseri uçuşlarını Onur Air ile yapıyorduk. Bu yıl ise Freebird Airlines ile yapıyoruz. Onur Air ile Amsterdam'dan daha çok turistik bölgelere uçuş yapıyoruz. Bu şehirlerin başında Bodrum,Dalaman, Antalya ve İzmir geliyor." dedi.

Freebird Airlines ile İç Anadolu şehirlerinden Konya ve Kayseri'ye uçuş yapacaklarını söyleyen Çelik, yolculara daha iyi hizmet vermek için, diğer havayolu şirketlerinin paralı olarak sundukları yeme ve içme servislerini bedava yaptıklarını ifade etti.

Çelik,” Bütün yıl boyunca haftada iki gün Kayseri'ye uçacağız. Haftada bir gün Konya'ya uçacağız. Bunun yanı sıra yine Amsterdam'dan haftanın yedi günü Komfly olarak Onur Airlines ile Amsterdam'dan Antalya seferlerimiz var. Transavia ile haftanın her günü İstanbul Sabiha Gökçen uçuşlarımız var. Yine bunun yanı sıra salı ve cumartesi günleri turistik anlamda Bodrum seferlerimiz var. Ayrıca salı, perşembe ve cumartesi günleri ise İzmir seferlerimiz var. Biz sezonlar yükseldikçe yani okul tatilleri olduğu sürece taleplere göre uçakların sayısını arttırıyoruz. Bu uçuşlar hem işçi ve hem de turistik bazda devam edecek." ifadesini kullandı.

Komfly olarak 2004 yılında erken al ucuz al, projesini başlattıklarını dile getiren Osman Çelik, uçmaya karar veren yolculara daha ucuz fiyatlardan, daha ekonomik fiyatlardan bilet sınıfları açarak hizmet başlattıklarını dile getirdi. 

AMSTERDAM-KAYSERİ UÇUŞLARI BAŞLADI

Yorumlar

Ömer Yakupoğlu ~ 11 yıl önce
Helal osun osman bey'e. Unutmayın ki zamanında Hollanda'da da Onur Air'i büyük başarılara tasıyan bu şahıstır. Simdi Freebird'i tanıtma zamanı. Yolun açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 11 yıl önce
Buna Amsterdam-kayseri uçuşları başladı denmez. Amsterdam'dan Kayseri'ye bir uçak gitti denir. Haftada 1-2 gün sadece yaz aylarında DÜZENLİ demeye bin şahit isteyen uşuş olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DUS ~ 11 yıl önce
SELAM,BU KADAR KÖTÜMSER YAKLASMA.SONUNA KADAR DESTEK VERIN ARKADASA.SONRA BEN ANLAMAM MERKEZ ANLAR ZIHNIYETIYLE BASBASA KALIRSINIZ.BIR UCAK ,YARIM UCAK YIGITLIK YAPIP HALA BU SARTLARDA UCUYORSA ANLINDAN ÖPMEK LAZIM.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000