01 Haziran 2011, Çarşamba 08:20:54

ICF AIRPORT DAHA NE YAPSIN!

ICF Airports Antalya Havalimanı'nın Antalya'nın tanıtımı için yaptığı yatırımlar sonuçlarını vermeye başladı...
  • Bence turizme daha fazla zarar vermeden Türkiyeden gitsin. Terminaldeki rezillikler diz boyu.
  • Terminal 1 gate lerdekı anons cihazları yaklaşık 10 gündür çalışmıyor rezalet.otogar gibi gate lere yolcu topluyoruz.fraport daha ne yapsın..
  • Krizlerle, iç savaşlarla boğuşan rakiplerden "ödünç" alınan yolcuların etkisi hiç yok mu? İnşallah yanılırım ama gelecek seneye Antalya'da 2011'e göre bu düşüşler, eksi rakamlar niye konuşursak şaşırmasın hiçkimse. Evet, Türkiye ve Antalya popüler bu senelik ama devamlılığı önemli. Dilerim onu da başarırız.
  • antalya iç hatlar çalışılmadan çnce mayorka örnek proje olarak incelendi (charter ve akdeniz açısından). artık mayorka geçildiğine göre yeni hedeflerin altyapıları tartışılmalı. takımdaki herkesi tebrik ederiz. başarılarının devamı antalyaya mal olacak...
Bu yıl, en kapsamlı havacılık ve turizm organizasyonu olan Routes Akdeniz Forumu'na ev sahipliği yapan ICF Airports sektörün önemli Oyuncularını ağırlayarak Antalya'yı tanıtmış ve pek çok yeni iş anlaşmasının imzalanmasına ortam sağlamıştı.
 
Bunun yanında AKTOB'la yaptığı işbirliği sonucu Çeşitli milliyetlerden 55 milyon yolcunun geçtiği Frankfurt Havalimanı'nda Antalya destinasyonun tanıtımı için bir reklam kampanyası sürdüren ICF Airports, Antalya'nın uluslararası platformdaki bilinirliğine oldukça katkı sağladı.
 
Bu yatırımların bir sonucu olarak Antalya Havalimanı'nın ağırladığı turist sayısı geçen yıla göre aylık yüzde 12, yıllık yüzde 28 artış göstererek iki milyona ulaştı. Geçen yılın ve bu yılın verileri göz önüne alındığında Akdeniz çanağındaki en büyük rakiplerinden Mayorka'yı geride bırakan Antalya'nın, 2011'de Akdeniz Çanağı'ndaki en gözde destinasyon olacağı ön görülüyor.
 
Antalya'nın artan yolcu trafiğiyle ilgili konuşan ICF Airports Yönetim Kurulu üyesi Yaşar Döngel "Antalya Havalimanı 2010 yılında geçen yıla göre %18.8 artışla 22.3 milyon yolcu ağırladı. Güncel verilere göre ICF Airports dünya üzerinde 61 ülkede 330 noktaya toplam 396 havayoluyla hizmet veriyor. 2011 yılında sonuçların çok daha iyi olacağını ön görüyoruz. Çünkü, Antalya'nın uluslar arası platformda tanıtımı için ICF Airports olarak çaba harcıyoruz. Turizm ve havacılık sektörünü birbirinden ayırmıyoruz.
 
Biliyoruz ki ancak iki taraf da doğru hareket ettiği zaman sektörler karlı çıkıyor. Antalya'ya 10 milyon yolcu girmiş. Onlara ulaşmak önemli bir iş. Bu insanlardan çok şey öğreniyorsunuz. Yaptıklarınızın ve yapamadıklarınızın her yıl milyonlar tarafından algılanması ve sonuçlarını görebilmeniz çok önemli. Bu yıl Akdeniz çanağındaki rakibimiz Mayorka'yı geçmiş olmamız bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor" dedi.
ICF AIRPORT DAHA NE YAPSIN!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Bence turizme daha fazla zarar vermeden Türkiyeden gitsin. Terminaldeki rezillikler diz boyu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Terminal 1 gate lerdekı anons cihazları yaklaşık 10 gündür çalışmıyor rezalet.otogar gibi gate lere yolcu topluyoruz.fraport daha ne yapsın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Krizlerle, iç savaşlarla boğuşan rakiplerden "ödünç" alınan yolcuların etkisi hiç yok mu? İnşallah yanılırım ama gelecek seneye Antalya'da 2011'e göre bu düşüşler, eksi rakamlar niye konuşursak şaşırmasın hiçkimse. Evet, Türkiye ve Antalya popüler bu senelik ama devamlılığı önemli. Dilerim onu da başarırız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
antalya iç hatlar çalışılmadan çnce mayorka örnek proje olarak incelendi (charter ve akdeniz açısından). artık mayorka geçildiğine göre yeni hedeflerin altyapıları tartışılmalı. takımdaki herkesi tebrik ederiz. başarılarının devamı antalyaya mal olacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000