20 Şubat 2012, Pazartesi 09:28:05

GREV'DE SON ADIM HALA ATILMADI

Almanya'nın Frankfurt Havalimanı yer personelinin perşembe ve cuma günleri yaptığı grev, bugünde devam ediyor.
  • alman personel gerçekten övgüye layık bir hak arama ve direniş mücadelesi gösteriyor.amaçlarına ulaşmaları ve istediklerini almaları sürpriz olmayıp normal sonuç olacaktır.bizlerin de bu mücadeleyi örnek almamız gerekiyor.korkunun ecele faydası yok.onlar başarıyor biz neden aynısını yapamayalım neyımız eksık?yüzde % 3 zam az diyenler laf değil icraat zamanı.
Hava Trafik Sendikası (GdF) tarafından yapılan açıklamada, pazartesi uygulanacak grevin saat 05.00'te başlayacağı ve 24 saat süreceği belirtilmişti. Hala bir gelişme olmaması nedeniyle yüzlerce uçuşun iptal edildiği öğrenildi.

Frankfurt havalimanında yer işletmeleri hizmetini veren Fraport'un sendikaya bağlı çalışanların taleplerini karşılamadığı için uygulanan grev, Salı günü saat 05.00'e kadar süreceği belirtilmişti.

GdF tarafından yapılan açıklamada, “Fraport'un bu tutumu, tüm imkanlarımızı seferber ederek mücadelemizi sürdürmekten başka çare bırakmıyor” denildi. Hava Trafik Sendikası, aylardır Fraport şirketiyle 200 havaalanı çalışanının maaşının artırılması için mücadele ediyor.
GREV'DE SON ADIM HALA ATILMADI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
alman personel gerçekten övgüye layık bir hak arama ve direniş mücadelesi gösteriyor.amaçlarına ulaşmaları ve istediklerini almaları sürpriz olmayıp normal sonuç olacaktır.bizlerin de bu mücadeleyi örnek almamız gerekiyor.korkunun ecele faydası yok.onlar başarıyor biz neden aynısını yapamayalım neyımız eksık?yüzde % 3 zam az diyenler laf değil icraat zamanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000