19 Şubat 2012, Pazar 18:41:52

GREV YARIN DA DEVAM EDECEK

Almanya'nın Frankfurt havalimanında çalışan yer personelinin Perşembe ve Cuma günleri yaptığı grev, yarın da devam edecek.
  • ATC tutarsız konuşma, hiç bir Türk pilotu Türk topraklarında yabancı kontrolör istemedi, istemez. Çığırtkanlık yapma...
  • Yabancı kontrolör gelsin diye cırlayan pilotlar. Asıl biz Alman kontrolör istiyoruz. Helal olsun adamlara! İşte kültürlü, profesyonel, kaliteli adamların duruşu ortada. Ankara arkandayız dik dur. Bizde geliyoruz!!!
  • Bir pilot olarak hava trafik kontrolörlerinin bu haklı direnişini gönülden destekliyorum
  • kontrolörleri gerçekten tebrik etmek gerekir,milyonlarca dolar milli gelirden boşuna harcama,atmosferi daha fazla kirletmek uğruna verdikleri çabaları takdir etmek gerekir.ne güzel.klap klap kalp
  • http://www.iststatus.com/acarsd-ist.html
  • GDF Sendikasi Fraport havalimaninda bir cok sendikadan biri. Fraportta calisan diger 20000 kisi bu greve karsi. Adamlar su an yillik 46000 Euro maaslari var 65000 Euroya cikartmak istiyorlar.
  • Ankara ACC de calısan Hava Trafik Kontroloru arkadasları da tebrik etmek gerekir... Butun baskılara ragmen 1 aydır surdurdukleri onurlu durusu devam ettiriyorlar...İzmir ve İstanbulun da katılımıyla 1 Nisanda baslayacak olan toplu hareket ocesi, kontrolorlerin hakları icin mucadele ediyorlar....
  • korkunun ecele faydası yok.lufthansa çalışanları azimle direnerek kazanacak .artık sıra tk personelinde.lufthansa kımseyı işten çıkaramaycak bunu da herkese örnek olacak çünkü onlardaki dayanışma ve katılım çok yüksek.artık susma zamanı geçti hareket zamanı, aynısını bizler de başaracagız personel olarak.thy zarar ediyor demıssın.senın ceoların hamdi ve temel beyleri iyice can kulağıyla dinlememişsin onlar çok hızlı buyuyoruz,dünya deviyiz diyorlar sürekli. böyle bir şirket nasıl oluyor da parasız pulsuz ve zararda oluyor ve tk avrupadaki havayollarını satın almaya çalışıyor bana bir izah edebilirmisin ?işinize geldiği zaman kardayız,dünya deviyiz filan diyorsunuz ama işçi para istedi mi zarardayız diyorsunuz.bu nasıl bir mantıktır
  • görun görun işte türk işçileri ve emekçileri ekmeğe sahip cıkmak neymiş göründe nasıl eylem yapılırmışş seyredın bıraz bırşeyler öğrenın özellikle THY personeli bizler insan olarak ekmeğimize sahip cıkamıyoruz elın adamı nasıl ekmeğine ve emeğine sahıp cıkıyorr bıraz örn alınn eee bizler ailelerımıze dayamışız sırtımızı işten cıkarılsam bile anam bakar babam sahıp cıkar bu zıhnıyetle gıdersek alırız dıplomayı ..
  • bu sendikaları dünyanın her yerinde vardır ve de hepsi de aynı yapıya karaktere sahiplerdir.. günümüzde haftada bir en az 1 havayolu şirketi iflas edip binlerce çalışan işsiz olarak hayata başlıyorlar halbuki sendika ağalrı oturup daha makul şekilde bir talepte bulunsalar işverenden daha iyi olmaz mı luftansa dünyanın ve de avrupanın en güçlü havayallorından bir tanesi avrupa da finansal yönden son derece güçlü almanya da güçlü tek ayakta duran ülke.. iyi de adam derseki ben 3 bin kişiyi işden çıkartacam derse ne diyeceksiniz bakalım minnoşlar diyebilir, yakıt fiatları artacak malum iran meselesi sonra hava şartları uçuşları iptal ettiriyor zarar zarar olarak gelecek sene sonu bilançoya..
Hava Trafik Sendikası (GdF) tarafından yapılan açıklamada, Pazartesi uygulanacak grevin saat 05.00'te başlayacağı ve 24 saat süreceği belirtildi. Grev yüzünden yüzlerce uçuşun iptal edilmesi öngörülüyor.

Frankfurt havalimanında yer işletmeleri hizmetini veren Fraport'un sendikaya bağlı çalışanların taleplerini karşılamadığı için uygulanan grev, Salı günü saat 05.00'e kadar sürecek.

GdF tarafından yapılan açıklamada, “Fraport'un bu tutumu, tüm imkanlarımızı seferber ederek mücadelemizi sürdürmekten başka çare bırakmıyor” denildi.

Hava Trafik Sendikası, aylardır Fraport şirketiyle 200 havaalanı çalışanının maaşının artırılması için mücadele ediyor. Fraport ise bu talebin makul olmadığını belirterek, ücret artışı talebini kabul etmiyor.

Günde 1300 iniş ve kalkışın yapıldığı Frankfurt havalimanı, Londra-Heathrow'dan sonra Avrupa'nın en büyük ikinci havalimanı konumunda.

Hürriyet
GREV YARIN DA DEVAM EDECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 12 yıl önce
ATC tutarsız konuşma, hiç bir Türk pilotu Türk topraklarında yabancı kontrolör istemedi, istemez. Çığırtkanlık yapma...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yabancı kontrolör gelsin diye cırlayan pilotlar. Asıl biz Alman kontrolör istiyoruz. Helal olsun adamlara! İşte kültürlü, profesyonel, kaliteli adamların duruşu ortada. Ankara arkandayız dik dur. Bizde geliyoruz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bir pilot olarak hava trafik kontrolörlerinin bu haklı direnişini gönülden destekliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kontrolörleri gerçekten tebrik etmek gerekir,milyonlarca dolar milli gelirden boşuna harcama,atmosferi daha fazla kirletmek uğruna verdikleri çabaları takdir etmek gerekir.ne güzel.klap klap kalp

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
http://www.iststatus.com/acarsd-ist.html

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
GDF Sendikasi Fraport havalimaninda bir cok sendikadan biri. Fraportta calisan diger 20000 kisi bu greve karsi. Adamlar su an yillik 46000 Euro maaslari var 65000 Euroya cikartmak istiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ankara ACC de calısan Hava Trafik Kontroloru arkadasları da tebrik etmek gerekir... Butun baskılara ragmen 1 aydır surdurdukleri onurlu durusu devam ettiriyorlar...İzmir ve İstanbulun da katılımıyla 1 Nisanda baslayacak olan toplu hareket ocesi, kontrolorlerin hakları icin mucadele ediyorlar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
korkunun ecele faydası yok.lufthansa çalışanları azimle direnerek kazanacak .artık sıra tk personelinde.lufthansa kımseyı işten çıkaramaycak bunu da herkese örnek olacak çünkü onlardaki dayanışma ve katılım çok yüksek.artık susma zamanı geçti hareket zamanı, aynısını bizler de başaracagız personel olarak.thy zarar ediyor demıssın.senın ceoların hamdi ve temel beyleri iyice can kulağıyla dinlememişsin onlar çok hızlı buyuyoruz,dünya deviyiz diyorlar sürekli. böyle bir şirket nasıl oluyor da parasız pulsuz ve zararda oluyor ve tk avrupadaki havayollarını satın almaya çalışıyor bana bir izah edebilirmisin ?işinize geldiği zaman kardayız,dünya deviyiz filan diyorsunuz ama işçi para istedi mi zarardayız diyorsunuz.bu nasıl bir mantıktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
görun görun işte türk işçileri ve emekçileri ekmeğe sahip cıkmak neymiş göründe nasıl eylem yapılırmışş seyredın bıraz bırşeyler öğrenın özellikle THY personeli bizler insan olarak ekmeğimize sahip cıkamıyoruz elın adamı nasıl ekmeğine ve emeğine sahıp cıkıyorr bıraz örn alınn eee bizler ailelerımıze dayamışız sırtımızı işten cıkarılsam bile anam bakar babam sahıp cıkar bu zıhnıyetle gıdersek alırız dıplomayı ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu sendikaları dünyanın her yerinde vardır ve de hepsi de aynı yapıya karaktere sahiplerdir.. günümüzde haftada bir en az 1 havayolu şirketi iflas edip binlerce çalışan işsiz olarak hayata başlıyorlar halbuki sendika ağalrı oturup daha makul şekilde bir talepte bulunsalar işverenden daha iyi olmaz mı luftansa dünyanın ve de avrupanın en güçlü havayallorından bir tanesi avrupa da finansal yönden son derece güçlü almanya da güçlü tek ayakta duran ülke.. iyi de adam derseki ben 3 bin kişiyi işden çıkartacam derse ne diyeceksiniz bakalım minnoşlar diyebilir, yakıt fiatları artacak malum iran meselesi sonra hava şartları uçuşları iptal ettiriyor zarar zarar olarak gelecek sene sonu bilançoya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000