23 Ağustos 2009, Pazar 08:05:18

Frankfurt Havalimanı için karar verildi

Hessen İdari Mahkemesi, yeni bir pistin yapımına onay vererek Frankfurt'ta yıllardır süren tartışmaya son noktayı koydu...
  • yapılması planlanan 3. terminalin projesi çoktan hazır ve oldukça modern bir tesis planlanıyor. Eski askeri üst alanı kullanılacak.Airport City kavramına yeni bir anlayış kazandırılacapı da kesin. Yüksek transit yolcu sayısına sahip olan Fraport bu sayede daha iyi ve kaliteli hizmet verecektir. Uzun vadeli planlamaya güzel bir örnek. Ayrıca Hessen eyaletine de iş imkanları ve vergi kazançları ile de önemli katkı sağlıyacağı kesin.
  • 3. terminalin yapilmasi sart. 100.000 kisiye istihdam saglayacak bir proje. hessen eyaletinde giderek yükselen issizlige en iyi care su an 3. terminalin yapilmasi.ayrica Fraport'un yolcu kapasitesini ise 80 küsür milyona cikaracak.

Frankfurt Havaalanı'nın genişletilmesiyle ilgili yıllardır süren tartışmaya son noktayı koyan Hessen İderi Mahkemesi, yeni bir pistin yapımına onay verdi. Mahkeme ayrıca, üçüncü terminalin yapılması için de bir sakınca olmadığını karara bağladı. Ancak bununla birlikte, çevreyi gürültüden korumak için önlemler alınması da kararlaştırıldı. Bölgede gürültü nedeniyle gece 23.00 ile 05.00 arası sadece 17 uçuşun yapılmasına izin veriliyor. Havaalanının genişletilmesine karşı çıkanlar konuyu yargıtaya taşıyarak itiraz edeceklerini açıkladılar. Verilen bilgiye göre yeni pist 2011 yılına yetişecek.

Frankfurt Havalimanı için karar verildi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
yapılması planlanan 3. terminalin projesi çoktan hazır ve oldukça modern bir tesis planlanıyor. Eski askeri üst alanı kullanılacak.Airport City kavramına yeni bir anlayış kazandırılacapı da kesin. Yüksek transit yolcu sayısına sahip olan Fraport bu sayede daha iyi ve kaliteli hizmet verecektir. Uzun vadeli planlamaya güzel bir örnek. Ayrıca Hessen eyaletine de iş imkanları ve vergi kazançları ile de önemli katkı sağlıyacağı kesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
3. terminalin yapilmasi sart. 100.000 kisiye istihdam saglayacak bir proje. hessen eyaletinde giderek yükselen issizlige en iyi care su an 3. terminalin yapilmasi.ayrica Fraport'un yolcu kapasitesini ise 80 küsür milyona cikaracak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000