14 Mart 2013, Perşembe 08:45:30

AVRUPA DONUYOR... UÇUŞLAR İPTAL EDİLİYOR!

Avrupa, soğuk hava ve yoğun kar yağışıyla mücadele ediyor. İngiltere, Fransa ve Almanya’yı etkisi altına alan soğuk hava dalgası nedeniyle ülke sokakları adeta buz tuttu. Havalimanları uçuş trafiğine kapatılırken yüzlerce uçuş iptal edildi.
  • winter is coming
  • Frankfurt'a sabah THY uçağıyla ulaştım. Kapamanın saatini falan yazın da bilgilensin yolcu ve ilgililer de. Gören de tüm gün kapalı zannedecek.
  • bir de ne zaman hangi gun kapandıgını söyleseler... paartesi-salı günü olan olaylar,perşembe 08.45 te haber oluyor...larking

Almanya’da kar yağışı nedeniyle yüzlerce trafik kazası yaşandı. Kazalarda 2 kişi hayatını kaybederken, onlarca kişi yaralandı. Yetkililer, sürücülerden acil olmadıkça otomobilleri ile trafiğe çıkmama uyarısında bulunuyor.

Soğuk ve kar hava ulaşımını da felç etti. Avrupa’nın en büyük 3. havaalanı olan Frankfurt Havalimanı buzlanma sebebiyle kapatıldı.

350’den fazla uçuş iptal edildiği belirtildi. Yaklaşık 3 bin kişi ise havaalanlarında mahsur kaldı. Ayrıca Almanya’nın bazı bölgelerinde okulların tatil edildiği de gelen bilgiler arasında.

AVRUPA DONUYOR... UÇUŞLAR İPTAL EDİLİYOR!

Yorumlar

AA ~ 11 yıl önce
winter is coming

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FRA ~ 11 yıl önce
Frankfurt'a sabah THY uçağıyla ulaştım. Kapamanın saatini falan yazın da bilgilensin yolcu ve ilgililer de. Gören de tüm gün kapalı zannedecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
purser ~ 11 yıl önce
bir de ne zaman hangi gun kapandıgını söyleseler... paartesi-salı günü olan olaylar,perşembe 08.45 te haber oluyor...larking

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000