17 Ekim 2010, Pazar 08:03:29

Pilotun kehaneti gerçek mi oldu?

Geçtiğimiz günlerde New York semalarında görülen UFO'ların ne oldukları konusunda incelenmeler devam ederken, emekli pilot Stanley A. Fulham'ın "gökyüzünü UFO'lar kaplayacak" kehanetinin gerçekleştiği iddia edildi.
  • Hv. K.lerinden emekli bir pilotsa ,emekliliği hazmedemediği için uydurmuştur..malum ya..mühim adamım kompleksi..
  • görmeyen varmı diye sormussun şahsen ben görmedım benım gıbı cok ınsan bılıyorum görmeyen. sen gördun herhalde anlatsana nasıl birşeydi ? araclarına aldılarmı seni turladınızmı? neyce konuşuyorlar ? kusura bakma geyik yaptın bende devam edıyım dedım :)
  • İnkar eden sadece Amerikalılar. Her türlü bilgi ellerinde var. Şili'li randevu verdi, söylediği yerlere 20 kişi, 50 kişi olarak gittik. Tam söylediği noktada ortaya çıktı diye anlatıyor. Anlattığı ile yıllar önce Amerika bulunan uzaylı aynen uyuşuyor. Neyin inkarı? Dolaşıp duruyorlar işte. Dünyanın değişik yerlerindeki çekilen fotoğraflar da aynı tipteki gemileri görüntülüyor. Her göreninin tarif ettiği de aynı renkteki ışıklar.
13 Ekim günü, New York’un Manhattan bölgesinde saat 13.30'da gökyüzünde, sayıları 10’u geçen parlak-gümüş renkli ve dev balona benzeyen cisimler belirdi. Panik yaşayan ABD’liler, New York Polis Teşkilatı (NYPD) ve Federal Havacılık İdaresi’ni (FAA) telefon yağmuruna tutarak gördükleri esrarengiz cisimleri ihbar etti. FAA sözcüsü Jim Peters, “Bazı insanlar gördükleri cisimlerin etrafında sarı ve mavi ışıklar olduğunu belirtti” dedi. Peters, görülen cisimlerin hava balonu olduğunu düşünmediğini, kendilerine cisimlerin gökyüzünde görüldükleri saatte hiçbir hava balonunun uçurulacağı hakkında bilgi verilmediğini belirtti.

Gördüğü manzara karşısında şaşkına dönen ABD’lilerden 52 yaşındaki Daniel Calhoun, “Genel beklentimiz gördüklerimizin bir UFO değil ama uçak ya da hava balonu olması gerektiğini söylüyor. Ancak gördüğümüz şey her sokak ve her iki blok üzerinde sabit kaldı. Bu bildiğimiz her türlü uçaktan farklı” dedi.

Bir diğer görgü tanığı Pete Bryant ise, “Gökyüzünde beş-altı tane parlayan ışık gördüm. Gördüğüm şeylerin hava balonu olmadığına eminim. Garip bir durum söz konusuydu. Hava balonlarından ışığın bu şekilde yansıması mümkün değil” dedi. 28 yaşındaki Tim Powell, “Hayatımda gördüğüm en garip şeydi. Çeşitli ışıklardan oluşan deniz anasına benziyordu. Neredeyse uzaylıların Manhattan’a ineceğini zannettim” dedi.

ESKİ PİLOTUN KEHANETİ

ABD’li emekli bir pilot, yayımladığı kitabında 13 Ekim’de dünyanın dört bir yanını UFO’ların saracağı kehanetinde bulunmuştu.

ABD’deki sayısız blog ve forumda yayılan kehanete göre, ABD Hava Kuvvetleri’nden emekli pilot Stanley A. Fulham, yayımladığı “Challenges of Challenge” kitabında, 13 Ekim 2010 tarihinde dünyanın büyük şehirlerinde gökyüzünü UFO’ların kaplayacağını iddia etti.

Fulham, o gün UFO’ların gökyüzünde sadece kısa bir süreliğine belirdikten sonra aniden ortadan kaybolacaklarını yazdı. Yazara göre, uzaylılar, insanlığın varlıklarını kabul etmelerinden önce dünyaya bir mesaj yollamak isteyecekti. Bu iddiaya göre uzaylılar, küresel ısınmaya neden olan zehirli gazların dünyanın atmosferinden temizlenebilmesi için, insanların onların sahip olduğu teknolojiye ihtiyaç duyduklarını anlamalarını istiyor. Fulham ayrıca, insanlığın 2015 yılına dek uzaylıların varlığını kabul edeceklerini öne sürüyor. Bu arada, internetteki çeşitli kaynaklar, 13 Ekim tarihinde Malezya’da UFO görüldüğü haberleri geçti.
Pilotun kehaneti gerçek mi oldu?

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Hv. K.lerinden emekli bir pilotsa ,emekliliği hazmedemediği için uydurmuştur..malum ya..mühim adamım kompleksi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
görmeyen varmı diye sormussun şahsen ben görmedım benım gıbı cok ınsan bılıyorum görmeyen. sen gördun herhalde anlatsana nasıl birşeydi ? araclarına aldılarmı seni turladınızmı? neyce konuşuyorlar ? kusura bakma geyik yaptın bende devam edıyım dedım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İnkar eden sadece Amerikalılar. Her türlü bilgi ellerinde var. Şili'li randevu verdi, söylediği yerlere 20 kişi, 50 kişi olarak gittik. Tam söylediği noktada ortaya çıktı diye anlatıyor. Anlattığı ile yıllar önce Amerika bulunan uzaylı aynen uyuşuyor. Neyin inkarı? Dolaşıp duruyorlar işte. Dünyanın değişik yerlerindeki çekilen fotoğraflar da aynı tipteki gemileri görüntülüyor. Her göreninin tarif ettiği de aynı renkteki ışıklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000