28 Şubat 2012, Salı 12:25:49

KORKU DOLU DAKİKALAR

United Express’in Atlanta-Newark uçuşunu yapan 5124 sefer sayılı Embraer ERJ-170 tipi uçak, ön dikmesi açılmadan iniş yaptı.
  • Eşşek yükü ile para alıyolar,tabiki indirecekler diyen arkadaşa, deve yükü ile para ödenmeli,indirmesi için...
  • Ben bu Topraklarda dogan buyuyen ve Lastik`leri (buraya dikkat..) acikkan dahi ucagi indirebilen yolcularima kurban olayim... Iki ruzgarda : off bi hava bosluguna dustuk ki sormayin.diyen Yolcum simdi lastik acikken ucak indiriyo.. Hay yumurtaya can veren Allahim sen akLima mukayyet oL :))
  • pilotluk yani kac can once allaha sonra ona emanetsenin kazancinla ne alaka.pilot kizi7
  • Klavye başında ERJ uzmanlarımız da var,iniş takımları açıkken uçak indirebilecek vatandaşlarımız da var :))ne güzel! :)Yazmayacaktım ama bu tablo beni gururlandırdı,dayanamadım :)Uniteda geçmiş olsun.
  • Canimizi kimlere emanet ediyoruz bu kacinci
  • Herkez klavye basinda yine dokturmus. Turkiye de yasayip ta, Brezilya ucaklari hakkinda kotu konusanlara tebrikler. Hatirlatiim, TURKIYE UCAK YAPMIYOR!!!!!! Daha yapicak ve UNITED gibi ABDli bir sirkete saticak. Ondan sonra soz hakki verilecek. Takkeyi onune koyucaksin, HELAL olsun diyeceksin. Ucagi yapana da, Pilota da, Havaalani calisanlarinada, panik yapmayan yolculara da.
  • Arkadaşlar uçuşun büyük kısmını otopilot uçmakta, pilotlar ise gözlem yapmakta. Olası bir acil duruma müdahale etmek için kokpitte bulunan pilotlar böyle durumlarda gerektiği gibi reaksiyon göstermezlerse suçlu olarak overwing uçan psp yolcuyu gösteremezsiniz. Pilotlar gerekeni yapar da yine de sonuç kaza/kırım olursa buna kimse bir şey diyemez ayrı konu. United ailesine geçmiş olsun, Allah tüm uçucuları korusun.
  • eşek yüküyle para almayı biliyosunuz eğitimini alıyorsunuz indiriceksiniz tabi, lastikler açıkken bende indiririm mühim olan bu durumlarda indirmek, ben nasıl işimde çok mal satınca alkış alıp haber olmuyorsam bununda olması çok şart deyil.
  • Yorcunun yorumuna aynen katılıyorum.
  • erj brezilya yapımı bu uçakları satın almayacaksın uçmayacaksın, bakımla ilgili olabilir her uçak modelinde olabilir de olabilir ama güvenilir değildir herşey olur united nasıl almış bu erj brezilya firmasından kötüleme yapmıyorum ama işi şansa bırakmak olmaz airbus ve beoingdir yolcu uçağı..
FAA yetkilileri pilotların inişten hemen önce uçakta iniş takımı uyarı ışığının yandığını havalimanı yetkililerine ilettiler. Uçak ilk seferde pisti pas geçtikten sonra, ön dikmesi açık olmadan gövdesinin üzerine acil iniş gerçekleştirdi.

Yolcular patlatılan slide’lar ile güvenli bir şekilde uçaktan tahliye edilip otobüslerle terminale ulaştırıldı.

Bu tehlikeli inişle ilgili olarak yapılan açıklamada, pilotların burun iniş takımının düzgün olarak açıldığından emin olamadıktan sonra kule ile temasa geçtikleri belirtildi. Kulenin de burun iniş takımlarının açılmadığı onayını vermesi üzerine acil iniş anonsu yapılarak yolcuların ve kabin ekibinin acil iniş için gerekli hazırlıkları tamamlamaları sağladığını ifade edildi.

Uçağın acil iniş gerçekleştireceği pistte olağan üstü önlemler alındı ve havalimanı ekipleri tarafından yangın geciktirici köpükle kaplandı.

Acil iniş gerçekleştiren Embraer 170 uçağındaki 69 yolcu ve 4 mürettebattan hiç kimse yara almadan kurtuldu. Yolcular bu tehlikeli inişten sonra derin bir nefes alırken, uçağın içinde korkulu dakikalar yaşandığını söylediler.

Havalimanı yetkilileri bir sonraki anonsa kadar havalimanın kapalı kalacağını bildirmelerine rağmen, yarım saat içerisinde havalimanının 3 pistinden 2’si tekrar kullanıma açıldı.













KORKU DOLU DAKİKALAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 12 yıl önce
Eşşek yükü ile para alıyolar,tabiki indirecekler diyen arkadaşa, deve yükü ile para ödenmeli,indirmesi için...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ben bu Topraklarda dogan buyuyen ve Lastik`leri (buraya dikkat..) acikkan dahi ucagi indirebilen yolcularima kurban olayim... Iki ruzgarda : off bi hava bosluguna dustuk ki sormayin.diyen Yolcum simdi lastik acikken ucak indiriyo.. Hay yumurtaya can veren Allahim sen akLima mukayyet oL :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
pilotluk yani kac can once allaha sonra ona emanetsenin kazancinla ne alaka.pilot kizi7

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Klavye başında ERJ uzmanlarımız da var,iniş takımları açıkken uçak indirebilecek vatandaşlarımız da var :))ne güzel! :)Yazmayacaktım ama bu tablo beni gururlandırdı,dayanamadım :)Uniteda geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Canimizi kimlere emanet ediyoruz bu kacinci

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Herkez klavye basinda yine dokturmus. Turkiye de yasayip ta, Brezilya ucaklari hakkinda kotu konusanlara tebrikler. Hatirlatiim, TURKIYE UCAK YAPMIYOR!!!!!! Daha yapicak ve UNITED gibi ABDli bir sirkete saticak. Ondan sonra soz hakki verilecek. Takkeyi onune koyucaksin, HELAL olsun diyeceksin. Ucagi yapana da, Pilota da, Havaalani calisanlarinada, panik yapmayan yolculara da.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar uçuşun büyük kısmını otopilot uçmakta, pilotlar ise gözlem yapmakta. Olası bir acil duruma müdahale etmek için kokpitte bulunan pilotlar böyle durumlarda gerektiği gibi reaksiyon göstermezlerse suçlu olarak overwing uçan psp yolcuyu gösteremezsiniz. Pilotlar gerekeni yapar da yine de sonuç kaza/kırım olursa buna kimse bir şey diyemez ayrı konu. United ailesine geçmiş olsun, Allah tüm uçucuları korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
eşek yüküyle para almayı biliyosunuz eğitimini alıyorsunuz indiriceksiniz tabi, lastikler açıkken bende indiririm mühim olan bu durumlarda indirmek, ben nasıl işimde çok mal satınca alkış alıp haber olmuyorsam bununda olması çok şart deyil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yorcunun yorumuna aynen katılıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
erj brezilya yapımı bu uçakları satın almayacaksın uçmayacaksın, bakımla ilgili olabilir her uçak modelinde olabilir de olabilir ama güvenilir değildir herşey olur united nasıl almış bu erj brezilya firmasından kötüleme yapmıyorum ama işi şansa bırakmak olmaz airbus ve beoingdir yolcu uçağı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000