13 Haziran 2008, Cuma 14:27:08

Havelsan’dan Simülasyon Entegre Eğitim Merkezi

7. Uluslar arası Sivil Havacılık ve Havaalanları Fuarı’nda yer alan HAVELSAN “Simülasyon Teknolojileri” ve “Lojistik Bilgi Sistemleri” ile dikkatleri çekti.

Airex 2008’e ikinci gününde de katılımcıların ilgisi devam etti. Fuarın en dikkat çekici stantlarından biri olan HAVELSAN, tanıtım filmleri, görsel panolar, proje sunumları ve Entegre Simülasyon Eğitim Merkezi konsept maketi ile fuarda yerini aldı.   

Simülasyon Teknolojileri” ve “Lojistik Bilgi Sistemleri ürünleriyle göz dolduran ve alanında tek olan HAVELSAN, simülasyon teknolojileri alanında sadece simülatör tasarımı ve üretimi ile sınırlı kalmıyor.  Aynı zamanda yapısal simülasyon ve etmen tabanlı simülasyon modelleri de geliştirerek sentetik taktik çevre üretimi ve farklı bölgelerde kurulmuş simülatörlerin HLA&DIS teknolojisi ile entegrasyonunu sağlayabiliyor.  Ayrıca ürettiği simülasyon teknolojilerini bir eğitim programına dönüştürerek, bunun için tasarladığı “Entegre Simülasyon Eğitim Merkezi” konseptlerini anahtar teslim olarak sunabiliyor.

Entegre Simülasyon Eğitim Merkezi, HAVELSAN’ın askeri ve sivil alanlarda kaorgo uçakları, jet uçakları ve helikopterler için, geliştirmekte olduğu yüksek doğrulukta, FAA Seviye C&D uyumlu görev, tam uçuş ve silah sistemleri simülatörlerinde ve tüm bu teknolojilerin bir eğitim programına dönüştüğü bir proje.


Havelsan

Havelsan’dan Simülasyon Entegre Eğitim Merkezi

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000