06 Şubat 2010, Cumartesi 16:30:48

HAVADAN UÇAK PARÇASI DÜŞTÜ!

Atlas Air’e ait kargo uçağından kopan dev parça, Miami’deki bir alışveriş merkezinin otoparkına düştü...
  • ya bu nasıl bir inat, nasıl bir isrardır.thy nin en büyük hissedarı kim .devlet .eeeee daha ne .yeter bıktın lnt olsun şu habere keşke birşey yazmasaydımda şu cahillerle uğraşmasaydım.istediğinizi yazın söyleyin artık birşey demiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • tgrt haber altyazısı MIAMI'DE UÇAĞIN KANADI KOPTU.sanki ceket düğmesi.akşam akşam beni güldürdün TGRT.
  • dostum THY devlete ait değildir.yüzde 51'i hisse sahiplerinindir, gizli hisseler olduğu için uçak alım kararlarına devlet karar verir.
  • ya arkadaşlar konuyu çok farklı bir noktaya çekiyorsunuz ben sizin maaşınızı ben ödüyorum demiyorum(asla öyle bir saygısızlık yapmam zaten,yaparsam küstahlık olur).doğru thy kendi uçağını kendi alıyor ama .thy bu devlete,ülkeye ait;bu ülke kime ait bize ait.ben sadece aldığı bütün kararlar hepimizi ilgilendirir dedim .ama dünden beri çekiştire çekiştire buralara kadar getirdim ya anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz.ben pgt çalışanı olarak kendi şirketimi çok seviyorum .ama ülkemin havayolu ilede grur duyuyorum ,thy personeline saldırdığım yok .lütfen bütün yorumları baştan sona bir daha okuyun ben sadece yoruma cevap yazdım.inanmıyorum size ya ben bire şey söylüyorum ama işgüzarlar hemen başka saflara çekiyor(arkadaşlar kulakasmayın)
  • yarın bi gün Amerika vizesi alıp oraya uçtuğunda, Amerikalı pasaport polisine "Hey jonny ,you live with my money,you know?" de bakalım;seni alıyor mu Ülke'ye.. :) çok komik bir düşünce seninki..
  • Dostum sendeki bu THY personeli düşmanlığı nereden geliyor? Yorumlarına dikkat ediyorum da.. bayağı bir saldırıyorsun....
  • "o uçaklar benim paramla alınıyor" demişsin.. sanırım ödediğin vergilerden bahsediyorsun. Ya arkadaşlar.. THY kendi uçağını kendi parasıyla alıyor endişe etmeyin. Bu çok çirkin bir düşünce.. ama zaten bazı yolcular aynı senin gibi bilet aldığında uçağı satın almış sayıyor kendini... "Benim paramla yaşıyorsunuz siz ". tebrik ederim seni PGS
  • devlette parayı gökten indiriyor dimi.sizi anlamıyorum bunun kötü bir yanı yokki niye kabul etmiyorsunuz.bizim maaşımızıda yolcular ödüyor ne var bunda...
  • madem thy çalışanlarının maaşları milletin cebinden çıkıyor, o zaman şu toplu iş sözleşmesindeki zam oranı ne olacak diye millete soralım bari. thy personeli vergi vermiyor mu? o zaman bizim cebimizden de öğretmenlerin, doktorların, polislerin vs. maaşı çıkıyor. ya böyle saçmalık olmaz kimsenin maaşını kimse ödemiyor, hepimizin maaşını bağlı bulunduğu devlet ya da özel şirket ödüyor...
  • haklısın arkadaşım ama sonuçta ilk kurulduğunda yoktan var olmadı bu şirket ,kurlması için sermayesinide bir iş adamı vermedi .halkın parasıyla kuruldu .kimse thy ye birşey demiyor .çok başarılı ve yararlı ancak o bizim havayolumuz(yüzde 49 bile olsa)aldığı uçakların parasını ödeyemesse ne olur biliyormusun .dur ben söyleyim ne olur. birkere borsada batar .hisselerini herkez geri iade eder ,böylece bütün borcu tbmm bütçesi karşılar .sonra gelmesin imf .esas siz bırakın .thy babanızın değil tüm vatandaşlarımızın ortak malıdır (yüzde 49 u)bu yüzden bütün vatandaşlarımızı yakından ilgilendirir...unutmayın thy hala bir kamu kuruluşudur...niye bu tepki,thy nin bu ülkeye çok yararı inkar etmiyorki.niye bu tepki.(torpilliler arasındasınız galiba).

Güney florida’da Cuma sabahı gerçekleşen olayda, uçağın kanadının bir parçası, bir alışveriş merkezinin otoparkına düştü.

Atlas Air’e ait Boeing 747 kargo uçağının, Şili’nin başkenti Santiago-Miami seferini gerçekleştirdiği sırada kanadından bir parça Miami Uluslararası Alışveriş merkezinin otoparkına düştü.

Mağaza çalışanlarından Orville Rodriguez; 'Başta trafik kazası olduğunu düşündük ancak ardından dışarı çıkıp baktığımızda orada duran şeyin bir uçak parçası olduğunu anladık' şeklinde konuştu.

Uçaktan düşen parçanın bir araba kadar büyük olması dikkati çekti. Parçanın bulunduğu yerde insanların olmaması olası bir faciayı önledi. 

Bir başka mağaza çalışanı Paul Kakos; 'Parçanın düştüğü yerde birinin durduğunu ya da o sırada orada yürüdüğünü düşünmek bile ürkütücü' dedi.

Uçak Miami Havalimanı’na güvenli bir biçimde indi. Araştırmacılar şimdi uçak parçasının nasıl düştüğünü ve bir ihmal olup olmadığını araştırıyor.

Bu arada düşen parçanın, kanada ait olduğu açıklandı.

Olayın ardından Amerika Birleşik Devletleri Federal Havacılık Kurulu FAA müfettişleri olay yerinde bir çok fotoğraf çekti ve parça topladı. Olayın ilerleyen günlerde açıklık kazanacağı ifade edildi.

Olaydan sonra açıklama yapan Atlas Air, araştırmaların sürdüğünü bildirdi.

uçağın parçası koptu

HAVADAN UÇAK PARÇASI DÜŞTÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 14 yıl önce
ya bu nasıl bir inat, nasıl bir isrardır.thy nin en büyük hissedarı kim .devlet .eeeee daha ne .yeter bıktın lnt olsun şu habere keşke birşey yazmasaydımda şu cahillerle uğraşmasaydım.istediğinizi yazın söyleyin artık birşey demiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tgrt haber altyazısı MIAMI'DE UÇAĞIN KANADI KOPTU.sanki ceket düğmesi.akşam akşam beni güldürdün TGRT.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
dostum THY devlete ait değildir.yüzde 51'i hisse sahiplerinindir, gizli hisseler olduğu için uçak alım kararlarına devlet karar verir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ya arkadaşlar konuyu çok farklı bir noktaya çekiyorsunuz ben sizin maaşınızı ben ödüyorum demiyorum(asla öyle bir saygısızlık yapmam zaten,yaparsam küstahlık olur).doğru thy kendi uçağını kendi alıyor ama .thy bu devlete,ülkeye ait;bu ülke kime ait bize ait.ben sadece aldığı bütün kararlar hepimizi ilgilendirir dedim .ama dünden beri çekiştire çekiştire buralara kadar getirdim ya anlamıyorsunuz yada anlamak istemiyorsunuz.ben pgt çalışanı olarak kendi şirketimi çok seviyorum .ama ülkemin havayolu ilede grur duyuyorum ,thy personeline saldırdığım yok .lütfen bütün yorumları baştan sona bir daha okuyun ben sadece yoruma cevap yazdım.inanmıyorum size ya ben bire şey söylüyorum ama işgüzarlar hemen başka saflara çekiyor(arkadaşlar kulakasmayın)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yarın bi gün Amerika vizesi alıp oraya uçtuğunda, Amerikalı pasaport polisine "Hey jonny ,you live with my money,you know?" de bakalım;seni alıyor mu Ülke'ye.. :) çok komik bir düşünce seninki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Dostum sendeki bu THY personeli düşmanlığı nereden geliyor? Yorumlarına dikkat ediyorum da.. bayağı bir saldırıyorsun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
"o uçaklar benim paramla alınıyor" demişsin.. sanırım ödediğin vergilerden bahsediyorsun. Ya arkadaşlar.. THY kendi uçağını kendi parasıyla alıyor endişe etmeyin. Bu çok çirkin bir düşünce.. ama zaten bazı yolcular aynı senin gibi bilet aldığında uçağı satın almış sayıyor kendini... "Benim paramla yaşıyorsunuz siz ". tebrik ederim seni PGS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
devlette parayı gökten indiriyor dimi.sizi anlamıyorum bunun kötü bir yanı yokki niye kabul etmiyorsunuz.bizim maaşımızıda yolcular ödüyor ne var bunda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
madem thy çalışanlarının maaşları milletin cebinden çıkıyor, o zaman şu toplu iş sözleşmesindeki zam oranı ne olacak diye millete soralım bari. thy personeli vergi vermiyor mu? o zaman bizim cebimizden de öğretmenlerin, doktorların, polislerin vs. maaşı çıkıyor. ya böyle saçmalık olmaz kimsenin maaşını kimse ödemiyor, hepimizin maaşını bağlı bulunduğu devlet ya da özel şirket ödüyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
haklısın arkadaşım ama sonuçta ilk kurulduğunda yoktan var olmadı bu şirket ,kurlması için sermayesinide bir iş adamı vermedi .halkın parasıyla kuruldu .kimse thy ye birşey demiyor .çok başarılı ve yararlı ancak o bizim havayolumuz(yüzde 49 bile olsa)aldığı uçakların parasını ödeyemesse ne olur biliyormusun .dur ben söyleyim ne olur. birkere borsada batar .hisselerini herkez geri iade eder ,böylece bütün borcu tbmm bütçesi karşılar .sonra gelmesin imf .esas siz bırakın .thy babanızın değil tüm vatandaşlarımızın ortak malıdır (yüzde 49 u)bu yüzden bütün vatandaşlarımızı yakından ilgilendirir...unutmayın thy hala bir kamu kuruluşudur...niye bu tepki,thy nin bu ülkeye çok yararı inkar etmiyorki.niye bu tepki.(torpilliler arasındasınız galiba).

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000