18 Aralık 2013, Çarşamba 20:56:37

ABD'DE KÜÇÜK UÇAK DÜŞTÜ: 2 ÖLÜ

ABD’nin Atlanta şehrinde özel bir uçağın düşmesi sonucu 2 kişi öldü. Hayatını kaybeden pilotun Norcross CEO’su Peter J. Mallen (67) olduğu bildirildi.
  • Çare Sarıgül

Atlanta Fulton bölgesi havaalanından kalkan uçak kısa bir süre sonra Bolton yolu kenarında ağaçlık alana düştü. Evlere sadece 200 metre mesafedeki kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

Amerikan Havacılık Kurumu (FAA) sözcüsü Kathleen Bergen'den edinilen bilgiye göre, 2 motorlu Raytheon 390 Premier I modeli uçak New Orleans Lakefront havaalanına gidiyordu.

Kazada ölenlerin isimleri hala açıklanmazken, çevredeki evlerde yaşayan tanıklar, uçağın yaklaşmasıyla evlerinin sallandığını, düşmesinden sonra ise tekrar çok güçlü biçimde sallandıklarını ve büyük bir patlamanın olduğunu belirtti.

Evlerinin havaalanına yakın olduğundan herzaman uçakların seslerini duyduklarını ama bunun çok değişik olduğunu belirten Kevin Krapp ise "Uçağın direk evime doğru geldiğini gördüm fakat son anda manevra yapıp ağaçlık alana yöneldi, önce komşumun evine düştü zannettik. Anında çok büyük bir alev topuna döndü. Anladığım kadarıyla pilot ışıklarla süslenmiş evleri görünce son anda yönünü değiştirerek ormanlık alana yöneldi. inanılmaz bir andı." dedi.

ABD'DE KÜÇÜK UÇAK DÜŞTÜ: 2 ÖLÜ

Yorumlar

x ~ 10 yıl önce
Çare Sarıgül

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000