12 Eylül 2013, Perşembe 07:37:39

UÇAKTA DADI DÖNEMİ BAŞLIYOR

Çocuklu aileler için çoğu zaman kabusa dönüşen uçak yolculuğunda artık dadı dönemi başlıyor.
  • Burda onemli olan hizmet anlayisi arkadaslar. Cocuk bakmak veya bakmamakla ilgili olan bir sey degil. Burda uzun menzilli ucuslarda ailelerin daha rahat/iyi bir ucus deneyimi yasamasini saglamak. @gercek diyen arkadasa - lutfen biraz istatistik sonuclarina bakiniz! Onemli olan kimin baslattigi degil kimin daha iyi sundugudur!
  • kendi çocuğuna bakamayanlar için güzel hizmet...evet...doğurmak kolay tabi...avrupa ve amerika da olmaz böyle şeyler ancak müslüman ülkeler de olur...bakıyım? hee evet tahmin ettiğim gibi müslüman ülkelermiş...
  • havacilik ciddi bir guvenlik isimi yoksa luks bir otelmi anlamak icin deli olmak gerek yolculukta rahat etmek tabiki guzel bir sey ancak su asla unutulmamali ki kac metre gokyuzunde ucuyorsunuz ve ve hersey bir pamuk ipligine bagli unutulmamli kesinlikle . bu yuzden guvennlik herseyden daha onemlidir. guvenligin olmadigi yerde luks hizmet versen neye yara once canndir unutulmamalidir.
  • Uygulamayı etihad başlatmadı gulfair yıllardır dadılarla uçuyor zaten.
  • çok güzel bi hizmet yararlı olacaktır..THY de böyle bi hizmeti getirse biadım önce olacağız :)

Etihad Havayolları'nın başlattığı uygulamayla, uçağa bindiğiniz andan itibaren çocuğunuz özel eğitimli bakıcılara emanet. Böylece hem ailelerin hem de diğer yolcuların rahat etmesi amaçlanıyor.

Uçakta, yol boyunca ağlayan bir çocuğun yarattığı gerginliği herkes bilir. Hem ailesi hem de diğer yolcular zaten hafif stresli geçen uçak yolculuğunda bir de bebek ya da çocuk gürültüsüyle gerildikçe gerilir. İşte tam da bu nedenle Birleşik Arap Emirlikleri'nin en büyük havayolu şirketlerinden biri olan Etihad, yeni bir çözüm geliştirdi: Uçan dadılar!

EĞLENDİREREK OYALIYOR

Bu uygulama sayesinde, uçağa bindiğiniz an itibariyle çocuğunuz özel eğitimli bakıcılara emanet. Yolculuk süresince çocukların her türlü ihtiyaçlarını karşılayıp, onları eğlendirerek oyalayan dadılar hem ailelerin işini kolaylaştırıyor, hem de diğer yolcuların rahatlığını sağlıyor.

TURUNCU ÜNİFORMALI DADI

Özel eğitimli bakıcılar turuncu üniformalarıyla uçakta diğer çalışanlardan ayrılıyor. Uzun mesafe uçuşlarda hizmet veren dadılar ellerinde oyuncak dolu çantalarla uçakta dolaşıyor. Ayrıca refakatsiz çocuk yolcularla da özel olarak ilgileniyorlar. (Akşam)

UÇAKTA DADI DÖNEMİ BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Etihad ~ 11 yıl önce
Burda onemli olan hizmet anlayisi arkadaslar. Cocuk bakmak veya bakmamakla ilgili olan bir sey degil. Burda uzun menzilli ucuslarda ailelerin daha rahat/iyi bir ucus deneyimi yasamasini saglamak. @gercek diyen arkadasa - lutfen biraz istatistik sonuclarina bakiniz! Onemli olan kimin baslattigi degil kimin daha iyi sundugudur!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçma ~ 11 yıl önce
kendi çocuğuna bakamayanlar için güzel hizmet...evet...doğurmak kolay tabi...avrupa ve amerika da olmaz böyle şeyler ancak müslüman ülkeler de olur...bakıyım? hee evet tahmin ettiğim gibi müslüman ülkelermiş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gercek ~ 11 yıl önce
havacilik ciddi bir guvenlik isimi yoksa luks bir otelmi anlamak icin deli olmak gerek yolculukta rahat etmek tabiki guzel bir sey ancak su asla unutulmamali ki kac metre gokyuzunde ucuyorsunuz ve ve hersey bir pamuk ipligine bagli unutulmamli kesinlikle . bu yuzden guvennlik herseyden daha onemlidir. guvenligin olmadigi yerde luks hizmet versen neye yara once canndir unutulmamalidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nane ~ 11 yıl önce
Uygulamayı etihad başlatmadı gulfair yıllardır dadılarla uçuyor zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
can ~ 11 yıl önce
çok güzel bi hizmet yararlı olacaktır..THY de böyle bi hizmeti getirse biadım önce olacağız :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000