28 Ocak 2014, Salı 10:20:12

ROTA ETIHAD'A DÖNDÜ

Döviz yükseldi tatilin rotasi Birleşik Arap Emirlikleri’ne döndü.
  • aafeerinn gezicilere yaptiklarinin karsiligini millet odemeye basladi bile
  • etihad ile gidiş dönüş 2 kişi yaklaşık 1000 euro yani 3000 liracık;hal böyle olunca dirhem ucuz olsa ne olur pahalı olsa ne olur...kriz geliyor,herkes 1 kuruşunu bile sorumlu harcamalı.
  • Dirhem Dolara fixlenmis bir para birimi. Editorun bunu bilmiyor olmasi imkansiz bence... Reklamvari geldi bu haber bana.
  • reklam kokan haberler, TL sadece Euro ve USD ye karşımı değer kaybetti, Dirheme karşıda değer kaybetti. 1 dirhem 1 ay önce 0,49 TL idi.
  • Arkadaslar, gercek mukemmel bir firsat bu! Dun Abu Dhabi den Etihad'la donus yaptim!! Super bir deneyim ve Abu Dhabi de dirham kulanilmasi mukemmel bir avantaj! Herkese tavsiye ediyorum.

Döviz yükseldi tatilin rotasi Birleşik Arap Emirlikleri’ne döndü.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad Havayolları, konuklarını uzun hafta sonu ya da yarıyıl tatili planları için Abu Dabi ve Dubai’ye davet ediyor. BAE’nin resmi para biriminin Dirhem olması ve 1 Dirhem’in yaklaşık 0,63 TL’ye denk gelmesi, dövizdeki yükseliş nedeniyle Avrupa ve ABD tatili planlarını tekrar gözden geçiren seyahatseverlere uygun fiyatlarla tatil yapma alternatifi sağlıyor.

Abu Dabi’de çocuklar için yarıyıl tatili aktiviteleri

Çocuklarına keyifli bir tatil yaşatmak isteyen anne babalar için Abu Dabi’de dünyanın en hızlı “Roller Coaster”ının bulunduğu Ferrari World ve bütün gün eğlenceli aktiviteler sunan Yas Water Park öncelikli seçenekler arasında yer alıyor.

İstanbul ile Abu Dabi arasında haftanın her günü uçuş gerçekleştiren Etihad Havayolları, tatillerine Dubai’de devam etmek isteyen konuklarını Abu Dabi’ye karayoluyla sadece 45 dakika uzaklıktaki şehre ücretsiz olarak ulaştırıyor. Pearl Business sınıfında seyahat eden konuklar özel limuzinler ile; Coral Economy sınıfında seyahat eden konuklar ise lüks otobüslerle Dubai’ye transfer ediliyor ve dönüşte Dubai’den alınıyor.

ROTA ETIHAD'A DÖNDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

u ~ 10 yıl önce
aafeerinn gezicilere yaptiklarinin karsiligini millet odemeye basladi bile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
etihad ile gidiş dönüş 2 kişi yaklaşık 1000 euro yani 3000 liracık;hal böyle olunca dirhem ucuz olsa ne olur pahalı olsa ne olur...kriz geliyor,herkes 1 kuruşunu bile sorumlu harcamalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reklam yapmayin ~ 10 yıl önce
Dirhem Dolara fixlenmis bir para birimi. Editorun bunu bilmiyor olmasi imkansiz bence... Reklamvari geldi bu haber bana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EK1442 ~ 10 yıl önce
reklam kokan haberler, TL sadece Euro ve USD ye karşımı değer kaybetti, Dirheme karşıda değer kaybetti. 1 dirhem 1 ay önce 0,49 TL idi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hindistan ~ 10 yıl önce
ISTDEL ye az once bilet aldim - hersey dahil EUR450!!!! Etihad ile
Etihad ~ 10 yıl önce
Arkadaslar, gercek mukemmel bir firsat bu! Dun Abu Dhabi den Etihad'la donus yaptim!! Super bir deneyim ve Abu Dhabi de dirham kulanilmasi mukemmel bir avantaj! Herkese tavsiye ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000