05 Mayıs 2011, Perşembe 09:06:39

ORTADOĞU'NUN EN İYİSİ ONLAR OLDU

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad, Dubai’de gerçekleştirilen Dünya Seyahat Ödülleri’nin Ortadoğu töreninde dördüncü yıl üst üste “Lider Havayolu” ödülünü alarak toplam dört dalda ödüle layık görüldü.
  • Etihad her nekadar bir arap hava yolu olsa da kabin ekibinin yüzde doksanı diğer milletlerden.. demek ki neymiş.. tk ya da kabine irlanda ingiliz danimarka italyan finli kabin memurlar almakda bir sakınca yokmuş aksine bizi çok dah aileri götürürmüş.. söyledim.. ama yerse..
  • Araplara yorum yok
Abu Dabi merkezli Etihad Havayolları, ödül töreninde, Ortadoğu’nun Lider Havayolu ödülünün yanı sıra, En İyi First Class, En İyi Kabin Ekibi ve En İyi Uçuş Eğlence Sistemi ödüllerini de alarak geceye damgasını vurdu. Etihad’ın kabin hizmeti, aynı hafta içinde Business Travel Awards’da da En İyi Kabin Ekibi ödülüne layık görüldü.

Etihad Havayolları’nın Üst Ticari Yöneticisi Peter Baumgartner konuyla ilgili “Ortadoğu’nun Lider Havayolu ödülünü almak büyük bir onur. Ortadoğu pazarı Etihad için çok önemli, bu nedenle bölgedeki konuklarımız ve meslektaşlarımız tarafından bu anlamda kabul görmekten dolayı oldukça memnunum. Bu ödül havacılık sektörü ile konuklarımızın, üstün hizmet ve ürün kalitesi sunmaya devam edeceğimize olan inancını yansıtıyor. Umarım bu ödül çok daha fazla yolcuyu, sektörün en iyi havayoluyla uçmaya teşvik eder” şeklinde konuştu.

Etihad, Kasım ayında gerçekleştirilen Dünya Seyahat Ödülleri töreninde de “Dünyanın Lider Havayolu” ve “En İyi First Class” ödüllerine layık görülmüştü. Etihad, 213.000 seyahat sektörü profesyonelinin oylarıyla verilen bu ödülle, yıl sonunda Londra’da düzenlenecek olan World Travel Awards’da Ortadoğu’yu temsil edecek tek havayolu şirketi oldu.
ORTADOĞU'NUN EN İYİSİ ONLAR OLDU

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Etihad her nekadar bir arap hava yolu olsa da kabin ekibinin yüzde doksanı diğer milletlerden.. demek ki neymiş.. tk ya da kabine irlanda ingiliz danimarka italyan finli kabin memurlar almakda bir sakınca yokmuş aksine bizi çok dah aileri götürürmüş.. söyledim.. ama yerse..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Araplara yorum yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000