08 Haziran 2012, Cuma 17:28:32

İŞTE ETIHAD'IN YENİ REKLAMI

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad Havayolları, yeni reklam filmi ve dijital medya kampanyasını tanıttı.
  • bu reklamda cok ciddi bir hata var. plajda 1. ve 2. ucagin geldigini goren kiz, ucak gittikten sonra, hic birsey olmamis gibi yatmaya devam ediyor. yani mimikleri oyle birsey ifade ediyor ki, sanki yazilarin, mesajlarin vs hic farkinda degil. oysaki WHY? diye sorduklarinda insanlarin dusunmeye sevkedildiginin gosterilmesi gerekirdi. ama bu kiz uykuya devam ediyor::)))
  • Tk on basar oyle mi:))) ah biz turkler.. Herseyi biliriz herseye yorum yapariz Camur atariz elestiririz. Biz nasil bir milletiz? Ne kadar iyiyiz herseyi elestirecek kadar? Nerdeyiz dunyada?
  • tk rejlamda 10 basar ama etihad da havacılıkta tk ya 10 basar
  • Bu reklam olsa olsa kendi ulkelerinde doner. Cnn de haberarasina girdiklerini dusunebiliyormusunuz:) Yayina felan girmesinler bunu bence
  • abi cok basit yaaaa. raklamim makbul olani kisa ve espirili olanidir. bu anlamda slogan cok uzun espiri yok. ikincisi ise filim kalitesi cok kotu, ucagin hareketleri bilgisayar destekli cok net goruluyor. KOMEDI.::))))))
  • etihadla bir ucda gor,havayolu,ucak,hizmet,kibarlik,dakiklik neymis,,otobuse binip bilmedigin islere bulasma,reklamdan cok anlayan sahis
  • cok kötü reklam olmus diyenler el karldirsin .... hakkaten basit ve sacma geldi bana...TK on basar.sorry etihad.

Yeni reklam filmi, Etihad Havayolları’nın, sekiz yıllık süreçte havayolları tarihinin en hızlı büyüyen ve en çok tercih edilen şirket olması gerçeğine dayanıyor.

“Neden” başlığıyla sunulan film, 40 milyondan fazla yolcunun neden Etihad Havayolları’yla uçmayı tercih ettiğini cevap vermek amacıyla hazırlandı.

Abu Dabi’nin Saadiyat Adası’nda çekilen reklam filmi, Avrupa, Ortadoğu, Afrika ve Asya’daki pek çok ülkede gösterilecek.

Etihad Havayolları’nın global reklam ajansı M&C Saatchi tarafından yazılan senaryo, RSA Films  prodüksiyon şirketinden ünlü yönetmen Chris Harwill tarafından filme çekildi.

Saadiyat Adası’nda çekimleri gerçekleştirilen filmde kumsalda günün tadını çıkaran insanlar, A340-600 tipi Etihad uçağının kuyruk kısmında tüm dünyada seyahat eden birçok kişinin neden alışkanlıklarından vazgeçerek Etihad’ı tercih ettiğini soran dev bir mesajla uçuşunu izliyor.

İşte o ilginç reklam:

 

İŞTE ETIHAD'IN YENİ REKLAMI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

hatali ~ 12 yıl önce
bu reklamda cok ciddi bir hata var. plajda 1. ve 2. ucagin geldigini goren kiz, ucak gittikten sonra, hic birsey olmamis gibi yatmaya devam ediyor. yani mimikleri oyle birsey ifade ediyor ki, sanki yazilarin, mesajlarin vs hic farkinda degil. oysaki WHY? diye sorduklarinda insanlarin dusunmeye sevkedildiginin gosterilmesi gerekirdi. ama bu kiz uykuya devam ediyor::)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 12 yıl önce
Tk on basar oyle mi:))) ah biz turkler.. Herseyi biliriz herseye yorum yapariz Camur atariz elestiririz. Biz nasil bir milletiz? Ne kadar iyiyiz herseyi elestirecek kadar? Nerdeyiz dunyada?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 12 yıl önce
tk rejlamda 10 basar ama etihad da havacılıkta tk ya 10 basar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sacma ~ 12 yıl önce
Bu reklam olsa olsa kendi ulkelerinde doner. Cnn de haberarasina girdiklerini dusunebiliyormusunuz:) Yayina felan girmesinler bunu bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AHAHAHA ~ 12 yıl önce
abi cok basit yaaaa. raklamim makbul olani kisa ve espirili olanidir. bu anlamda slogan cok uzun espiri yok. ikincisi ise filim kalitesi cok kotu, ucagin hareketleri bilgisayar destekli cok net goruluyor. KOMEDI.::))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sahis ~ 12 yıl önce
etihadla bir ucda gor,havayolu,ucak,hizmet,kibarlik,dakiklik neymis,,otobuse binip bilmedigin islere bulasma,reklamdan cok anlayan sahis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
charlie ~ 12 yıl önce
cok kötü reklam olmus diyenler el karldirsin .... hakkaten basit ve sacma geldi bana...TK on basar.sorry etihad.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000