14 Temmuz 2011, Perşembe 08:00:32

ETIHAD'DAN MALDİVLERE 'BUSINESS' FIRSATI

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad, sadakat programı Etihad Guest'in 5. yılını doldurmasının şerefine, bir şanslı üyesine Maldivler'de iki kişilik harika bir tatil hediye edecek...
15 Ağustos 2011 tarihine kadar 100 program mili karşılığında etihadguest.com internet sitesinden piyango bileti alan Etihad Guest üyeleri, çekilişe katılma ve iki kişi için Maldivler'e Pearl Business Class uçak bileti, adalardaki tüm uçak ve ve bot transferleri ve Park Hyatt Maldives Hadahaa Otel'de 5 gece konaklama dahil muhteşem bir tatil kazanma fırsatı yakalayacak. Etihad Guest üyeleri diledikleri kadar piyango bileti alabilecek. 
 
Maldivler'de cennetten bir köşe 
 
Park Hyatt Maldives Hadahaa Oteli, Hint Okyanus'undaki en geniş ve derin mercan adalarından biri olan Huvadhoo'nun Gümüş kumları üzerinde konumlanmış 50 özel villa ve spa merkezinden oluşan cennetten bir kaçış noktası. 
 
Yemyeşil, tropikal bir bitki örtüsünün içine doğayla dost olarak kurulan otel, bu özelliğiyle ekolojik sertifikaya da sahip bulunuyor. Park Hyatt Maldives Hadahaa Oteli, kişiye özel hizmeti, güncel tasarımı ve eşsiz dalış fırsatlarıyla hem mercan kayalıklarında hem de kumsalı çevreleyen resiflerde konuklarına gözlerden ırak ve romantik bir tatil ortamı sunuyor. 
 
Park Hyatt Maldives Hadahaa Oteli ayrıca, 21 gün öncesinden rezervasyon yaptıran Etihad Guest üyelerine özel olarak en uygun fiyat üzerinden %15 indirim uyguluyor.
ETIHAD'DAN MALDİVLERE 'BUSINESS' FIRSATI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000