21 Mayıs 2013, Salı 15:55:24

ETIHAD'DAN 3 SATIN ALMA!

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad Havayolları, Abu Dabi Havalimanı’ndaki yer hizmetleri, Etihad Cargo oparasyonları ve uçak içi ikram hizmetlerini daha üst düzeye taşımak ve hızlandırmak için Abu Dhabi Airport Services (ADAS), Abu Dhabi In-Flight Catering (ADIFC), ve Abu Dhabi Cargo Company (ADCC) şirketlerini satın aldı.
  • herkes gidiyor mersine, Etihad gider tersine. tum dunya bu is kollarini bunyesinden cikartirken Etihad bunlari bunyesine katiyor. garip bir gelisme.

Etihad Havayolları CEO’su James Hogan: “Satın alma ile birlikte müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak adına ürün kalitesi ve hizmetini geliştirme stratejimiz için çok önemli bir adım attık. Hem konuklarımız hem de kargo servisimizi kullanan müşterilerimiz yeni şirketlerimizin sağlayacağı fırsatlardan faydalanacak” şeklinde konuştu

Abu Dabi Uluslararası Havalimanı’nda birçok havayolu firmasına da hizmet veren bu üç şirket, Etihad Havayolları’nın mevcut sistemine entegre çalışacak. Etihad Havayolları’nın yer, kargo ve uçak içi ikram servislerine kapsamlı destek sağlayacak olan şirketlerin toplamda 4 bin elemanı bulunuyor. Satın alınan şirketler Etihad Havayolları’na artan gelir fırsatları sağlamanın yanında, tasarruf ve operasyonel verimlilik de sunacak. 

ETIHAD'DAN 3 SATIN ALMA!

Yorumlar

mersin ~ 11 yıl önce
herkes gidiyor mersine, Etihad gider tersine. tum dunya bu is kollarini bunyesinden cikartirken Etihad bunlari bunyesine katiyor. garip bir gelisme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000