16 Temmuz 2012, Pazartesi 11:18:56

ETIHAD'A ÖDÜL DOPİNGİ...

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad Havayolları, Airline Business Dergisi tarafından düzenlenen Havayolu Strateji Ödülleri’nde finans kategorisinde ödül aldı...

Londra’da düzenlenen törende Etihad Havayolları’nın finans ekibi adına ödülü alan şirketin üst finansal yöneticisi (CFO) James Rigney, 2011 yılında karlılık hedefine ulaşan Etihad’ın finansal stratejisinin başarısının tescillendiğini belirtti.

Ödül töreninde hazır bulunan Etihad Havayolları CEO’su James Hogan ise, “Hedefimiz her zaman en iyi hizmeti sunmak, sürdürülebilir karlılık elde etmek ve en önemlisi de en üst düzey güvenlik standartlarını sağlamak... Tüm dünyada ekonomik zorlukların yaşandığı bir ortamda,  finans birimimiz harika bir iş çıkardı. Bu prestijli ödül töreninde, ekibimizin başarısıyla onurlandırılmaktan dolayı oldukça mutluyuz. Bu, Etihad Havayolları’nı, dünyanın lider havayolu şirketlerinden biri haline getiren ekibimizin özverili çalışmasının bir sonucu,” şeklinde konuştu.

Airline Business Dergisi tarafından düzenlenen Havayolu Strateji Ödülleri; pazarlama, çevre, teknoloji ve finansı kapsayan alanlarda yönetim kurulu liderliğinde mükemmellik sağlayan ekiplere veriliyor. Etihad Havayolları’nın finans birimi, şirketin güçlü finansal büyümesini geliştirme, tedarik, maliyet kontrolü ve bütçe yönetim alanlarında, şirketin büyümesine çok büyük katkılarda bulundu. Finans ekibi ayrıca Etihad Havayolları’nın Air Seychelles, Aer Lingus ve Virgin Australia gibi havayolu şirketlerine yaptığı yatırımlarda da önemli rol oynadı.

ETIHAD'A ÖDÜL DOPİNGİ...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000