22 Ekim 2009, Perşembe 07:45:39

Etihad yeniden başlıyor

Birleşik Arap Emirlikleri'nin ulusal havayolu şirketi Etihad, Sri Lanka uçuşlarına 2010 yılında yeniden başlayacak...
  • Arap ya. hemen haber oluyor. Ülkemizde sevdalısı boldur.
  • Etihad'ın yeni uçuş noktasından bize ne? Dünyada bir tek bu hava yolu mu ağını genişletiyor? Ben Aer Lingus ve air Mauritius'tan da haber almak istiyorum..

Birleşik Arap Emirlikleri'nin ulusal havayolu şirketi Etihad, Sri Lanka uçuşlarına 2010 yılında yeniden başlayacak. Şirket, önümüzdeki Ocak ayından itibaren haftanın dört günü Abu Dabi ile Sri Lanka'nın en büyük şehri ve ticari başkenti Kolombo arasında uçuş gerçekleştirecek.

Etihad Havayolları, Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti olan Abu Dabi merkezli ulusal bir havayolu şirketi olan Etihad Havayolları şu anda Orta Doğu, Avrupa, Kuzey Amerika, Afrika ve Asya'da 50'nin üzerinde noktaya uçuş gerçekleştiriyor.

Etihad'ın 58. uçuş noktası olacak Kolombo, Sri Lanka'nın en gözde turistik merkezi konumunda bulunuyor. Son dönemde ekonomisini ve turizm sektörünü geliştirmeye yönelik önemli adımlar atan Sri Lanka, 2009 yılının Temmuz ve Ağustos aylarında turist sayısında yüzde 30 artış yakaladı. Hindistan'ın güneydoğusunda, deniz ticaret rotalarının üstünde bulunan ada ülkesi; 2016 senesi itibarıyla yılda 2.5 milyon turist ağırlamayı hedefliyor.

Sri Lanka Havayolları ile codeshare anlaşması bulunan Etihad, İstanbul'dan Abu Dabi aktarmalı olarak Kolombo'ya uçma olanağı sunuyor.

Etihad yeniden başlıyor

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Arap ya. hemen haber oluyor. Ülkemizde sevdalısı boldur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Etihad'ın yeni uçuş noktasından bize ne? Dünyada bir tek bu hava yolu mu ağını genişletiyor? Ben Aer Lingus ve air Mauritius'tan da haber almak istiyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000