20 Ağustos 2010, Cuma 07:21:23

Etihad 'tek biletle' uçuruyor

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad, İstanbul’dan Hindistan’ın gizemli şehirleri Chennai (Madras), Haydarabad ve Kochi’ye tek biletle uçma olanağı sunuyor.
  • Araptır ne yapsa yeridir.
  • Arap yine bir proje bulmuş...
Hindistan’ın; müzeleri ve ince mimarisinin yanı sıra müthiş doğal güzellikleriyle ünlü Haydarabad, muhteşem tarihi yapılarıyla göz kamaştıran Kochi ve dünyanın en uzun ikinci sahili Marina Beach’in bulunduğu Chennai şehirlerine düzenlenen uçuşlar; İstanbul’dan Abu Dabi aktarmalı olarak gerçekleştiriliyor.

Pazartesi, çarşamba, perşembe ve pazar günleri İstanbul'dan Abu Dabi’ye uçan Etihad konukları, aynı gün içinde sunulan bağlantıyla Chennai, Haydarabad ve Kochi’ye ulaşabiliyor.

Etihad ile İstanbul’dan tüm vergiler dahil servis ücreti hariç Chennai’a 519, Haydarabad’a 499, Kochi’ye ise 434 Avro’dan başlayan fiyatlarla uçulabiliyor.

Etihad, İstanbul’dan ayrıca Abu Dabi aktarmalı olarak; Avustralya, Asya ve Afrika’da, aralarında Sidney, Melbourne, Pekin, Singapur, Bangkok, Kuala Lumpur, Johannesburg ve Kolombo’nun da bulunduğu yirminin üzerinde önemli merkeze bağlantı olanağı sunuyor.
Etihad 'tek biletle' uçuruyor

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Araptır ne yapsa yeridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arap yine bir proje bulmuş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000