28 Şubat 2013, Perşembe 14:15:15

ETIHAD SİSTEMLERİNDE YENİLİĞE GİTTİ

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad Havayolları’nın Sabre Airline Solutions ile birlikte gerçekleştirdiği yolcu hizmetleri sistemi güncellemesi başarıyla tamamlandı...

Etihad Havayolları’nın tüm rezervasyon ve check-in sistemlerinin hizmet kalitesini arttırmak amacıyla yapılan güncelleme 22 Şubat’ta başladı ve 24 Şubat Pazar günü öğle saatlerinde tamamlandı. Güncellemenin bitmesinin ardından tüm satış ve rezervasyon kanalları tekrar hizmet vermeye başladı. 

Etihad Havayolları CEO’su James Hogan, yeni sistemin dünya standartlarının da üstünde olduğunu belirtirken, Sabre Solutions ile 10 yıl boyunca devam edecek anlaşma çerçevesinde hizmetin daha da geliştirileceğini vurguladı.

Etihad Havayolları, değişiklik öncesinde, uygulamayla ilgili üçüncü partilerin ekipleri de dahil olmak üzere toplam 6.700 çalışana eğitim verdi. Etihad Havayolları’nın şimdiye kadar uygulamaya koyduğu en önemli teknolojik değişikliklerden biri olan, bir milyar ABD Doları değerindeki yeni müşteri hizmetleri uygulaması; mobil kullanım ve müşteri ilişkilerinde büyük kolaylık sağlıyor. Etihad Havayolları’nın sistem güncellemesi Abu Dabi’de yer alan merkezine ek olarak dünya çapındaki 23 havaalanında Mart ayının sonunda kadar uygulamaya geçecek.

ETIHAD SİSTEMLERİNDE YENİLİĞE GİTTİ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000