17 Nisan 2012, Salı 10:04:58

ETIHAD ORGANİK İKRAMA BAŞLIYOR

Etihad Havayolları, First Class uçuşlarında özel taze organik ürün ikram edecek.
  • bu habere acyip güldüm abudabi de tarım arazileri var üstüne üstlük organik tarımda yapılıyor yok ya. Türkiyede organik tarım yapılmıyor gerçekten ticari olarak. Organik tarım evinizin balkonunuzda veya arka bahçenizde yetiştirdiğin biber, domatestir sadece su ile o kadar. hangi çiftçi bunu yapıyor hiçbir tanesi ilaç atmadan ticari olarak birimden elde edeceğin miktar ile ancak 3-5 kişiyi beslersin o kadar gerçekci olalım.. ayrıca bir tarım arazisinde ve etrafında en az 5 sene kimyasal ilaç gübre kullanılmamış olmaso zorunludur orada organik tarım yapacaksın nerde hikayedir.. abu dabi çöl toprak yok ki adamlar bastırıyorlar hollandalılara sera kurduruyorlar yetiştiriyorlar ilaç ve diğer gerekli ilaçları
Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad Havayolları, BAE’nin ilk uluslararası organik tarım sertifikası sahibi üreticisi Abu Dhabi Organics Farm ile First Class uçuşlarına özel taze organik ürün tedariği anlaşması gerçekleştirdi.

Etihad Havayolları’nın halihazırda restoran kalitesinde hizmet sunan First Class şefleri günlük olarak tarladan gelen taze organik ürünlerle de konuklara lezzetli ve sağlıklı yiyecekler hazırlamaya devam edecek. Yakın bir zamanda bu hizmet tüm uçuş kabinlerinde geçerli olacak.

Etihad Havayolları’nın Üst Ticari Yöneticisi Peter Baumgartner işbirliğiyle ilgili “Yerel üretimi ve organik ürünleri destekliyor olmaktan gurur duyuyoruz. Yeni işbirliğimiz sayesinde uçuşlarımızda konuklarımıza taze sebze ve meyve ile günlük yumurta servis ediyor olacağız. Tarladan sofraya anlayışını gökyüzüne taşıyoruz” şeklinde konuştu.
ETIHAD ORGANİK İKRAMA BAŞLIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
bu habere acyip güldüm abudabi de tarım arazileri var üstüne üstlük organik tarımda yapılıyor yok ya. Türkiyede organik tarım yapılmıyor gerçekten ticari olarak. Organik tarım evinizin balkonunuzda veya arka bahçenizde yetiştirdiğin biber, domatestir sadece su ile o kadar. hangi çiftçi bunu yapıyor hiçbir tanesi ilaç atmadan ticari olarak birimden elde edeceğin miktar ile ancak 3-5 kişiyi beslersin o kadar gerçekci olalım.. ayrıca bir tarım arazisinde ve etrafında en az 5 sene kimyasal ilaç gübre kullanılmamış olmaso zorunludur orada organik tarım yapacaksın nerde hikayedir.. abu dabi çöl toprak yok ki adamlar bastırıyorlar hollandalılara sera kurduruyorlar yetiştiriyorlar ilaç ve diğer gerekli ilaçları

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000