04 Nisan 2011, Pazartesi 11:22:42

ETIHAD MALDİVLER'E UÇURACAK

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad, Abu Dabi merkezli olarak Maldivler’in başkenti Male’ye gerçekleştireceği seferlere önümüzdeki Kasım ayında başlayacak.
  • Yüz güldüren, iç ferahlatan haberler bunlar...

Etihad konukları aynı tarihten itibaren İstanbul’dan da Abu Dabi aktarmalı olarak dünyanın gözde turizm merkezlerinden Maldivler’e uçabilecek. Saatleri öğleden sonra Male’ye varış ve akşama doğru Male’den kalkış şeklinde ayarlanan Etihad uçuşları, tatil için Maldivler’e giden konukların yolda gün kaybetmesini de engelleyecek.

Uçuşların başlaması nedeniyle düzenlenen kampanya kapsamında, erken rezervasyon yaptırarak Male seferlerinin ilk 30 gününde uçan Etihad Guest sadakat programı üyeleri iki kat mil kazanacak.

Yazın hiç bitmemesini isteyenlerin favorisi Maldivler

Etihad’ın dünyadaki 67’inci uçuş noktası olan Male, binden fazla mercan adasından oluşan Maldivler’in ana giriş kapısını oluşturuyor. Derin mavi denizleri, tropik iklimin sunduğu yıl boyunca süren sıcak havası, harika kumsalları ve turkuaz kayalıklarıyla ünlü Maldivler; özellikle kuzey yarımkürede kışın yaşandığı aylarda turistlerin gözdesi oluyor.

Etihad’ın tatil birimi Etihad Holidays, Maldivler’e seyahat etmek isteyenler için her bütçeye uygun tatil paketi seçenekleri de sunuyor. Balayı çiftlerine ya da ailelere, güneş aşıklarına ve dalış tutkunlara göre farklılaşan özel paketler; uçuş ve konaklamanın yanı sıra adalar içindeki  transferleri de içeriyor.

ETIHAD MALDİVLER'E UÇURACAK

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Yüz güldüren, iç ferahlatan haberler bunlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000