11 Aralık 2014, Perşembe 08:00:29

ETIHAD LİDER SEÇİLDİ

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Havayolları, Dünya Seyahat Ödülleri gecesinde altıncı yıl üst üste en önemli ödülü alarak “Dünyanın Lider Havayolu” unvanına sahip oldu.
  • BU SIRKETIN MUDURLERI VE YONETICILERI TURK HAVAYOLU SIRKETLERINDEKILER GIBI TORPILLE ISE ALINMIYOR EMIN OLUN, HEPSI ISININ EHLI VE EN IYI DERECEDE INGILIZE, ALMANCA VEYA BULUNDUGU ULKENIN DILINI KONUSUYOR.
  • Etihad Havayolları benim çok sevdiğim bir havayoludur ve bir spotter olarak söylemeliyim ki etihad airwaysi çekmek büyük bir keyif. Marta kadar A333 ile gelecekler ama daha sonra A345. 2016 Mayıs'tan itibaren B777si bekleniyor
  • Arapta para bol dolayısı ile bol keseden harcıyor.
  • Son dönemde Emirates, Etihad ve Qatar üçlüsü orta doğuda büyük bir rekabete girdi. Birbirinden kaliteli üç hava yolu şirketi. Sektörde oldukça hızlı ilerliyorlar...
  • Çok az nufusu var ve petroldan kazandiği parayla çok uçak satin alir. Çok fazla parasi var harciyacak yeri yok. Biraz 380 alacam biraz 787 alirim biraz 777 biraz a350 alim..diye diye takiliyor gayet normal..
  • Müsterilere iyi hizmet sunmak ne güzel.
  • Kalite tamamen yolcu profiliyle doğru orantılı olarak artıyor yada azalıyor, Van ,Mardin , Diyarbakır yolcusuyla Dubai yolcusunun istek ve beklentileri şirketi ya yukarı çeker yada dibe...

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Havayolları, Dünya Seyahat Ödülleri gecesinde altıncı yıl üst üste en önemli ödülü alarak “Dünyanın Lider Havayolu” unvanına sahip oldu. Etihad Havayolları gecede ayrıca “Dünyanın Lider First Class’ı” ve “Dünyanın Lider Kabin Ekibi” ödüllerine de layık görüldü.

Etihad Havayolları Başkanı ve CEO’su James Hogan, “Havacılık endüstrisinin en değerli ödüllerinden üçüne layık görülmemiz, hizmet verdiğimiz her pazarda en iyi olma azmimizin bir sonucu. Ürün ve hizmetlerimizi sürekli olarak yeniliyor ve iyileştiriyoruz çünkü ancak bu sayede liderliğimizi koruyabileceğimizi ve bizimle seyahat eden konuklarımıza en iyi deneyimi yaşatabileceğimizi biliyoruz.” şeklinde konuştu.

2014 Dünya Seyahat Ödülleri’ne damga vuran Etihad Havayolları, bu yıl içinde birçok başarıya imza attı.Teslim alacağı Airbus A380 ve Boeing 787 Dreamliner uçaklarında sunulacak hizmeti tanıtan şirket, dünyanın ilk üç odalı süiti olan Etihad Rezidans’ı (TheResidenceby Etihad™)  yıl içinde duyurdu. Ardından, ilk Airbus A380 ve Boeing 787-9 Dreamliner uçakları hangardan çıkarken bu uçaklarda kullanılan yeni “Abu Dabi Esintileri” desenlerini gün ışığına çıkardı. Etihad Havayolları ayrıca 2014 yılı içinde 10 yeni rotada uçuş başlattı ve Alitalia’nın yüzde 49 hissesini satın aldı. 

“Seyahat Endüstrisinin Oscarları” olarak tanımlanan Dünya Seyahat Ödülleri; 1993 yılından bu yana turizm endüstrisindeki markalarını ödüllendiriyor ve en üst düzey kalitenin göstergesi kabul ediliyor. 171 ülkeden seyahat profesyonelleri tarafından kullanılan oylar doğrultusunda jüri; müşteri ilişkileri, yaratıcılık, hizmet kalitesi, ürün geliştirme ve iş zekası gibi kategorilerde mükemmellik arıyor. 

ETIHAD LİDER SEÇİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

TORPIL ~ 9 yıl önce
BU SIRKETIN MUDURLERI VE YONETICILERI TURK HAVAYOLU SIRKETLERINDEKILER GIBI TORPILLE ISE ALINMIYOR EMIN OLUN, HEPSI ISININ EHLI VE EN IYI DERECEDE INGILIZE, ALMANCA VEYA BULUNDUGU ULKENIN DILINI KONUSUYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Etihad Havayolları benim çok sevdiğim bir havayoludur ve bir spotter olarak söylemeliyim ki etihad airwaysi çekmek büyük bir keyif. Marta kadar A333 ile gelecekler ama daha sonra A345. 2016 Mayıs'tan itibaren B777si bekleniyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap işi ~ 9 yıl önce
Arapta para bol dolayısı ile bol keseden harcıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Okuyucu ~ 9 yıl önce
Son dönemde Emirates, Etihad ve Qatar üçlüsü orta doğuda büyük bir rekabete girdi. Birbirinden kaliteli üç hava yolu şirketi. Sektörde oldukça hızlı ilerliyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Çok az nufusu var ve petroldan kazandiği parayla çok uçak satin alir. Çok fazla parasi var harciyacak yeri yok. Biraz 380 alacam biraz 787 alirim biraz 777 biraz a350 alim..diye diye takiliyor gayet normal..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Müsterilere iyi hizmet sunmak ne güzel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kalite tamamen yolcu profiliyle doğru orantılı olarak artıyor yada azalıyor, Van ,Mardin , Diyarbakır yolcusuyla Dubai yolcusunun istek ve beklentileri şirketi ya yukarı çeker yada dibe...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fenasikerim ~ 9 yıl önce
kesin senin bu sehirlerle ilgili kuyruk acin var

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000