09 Şubat 2010, Salı 11:10:36

Etihad Japonya semalarında...

Birleşik Arap Emirlikleri'nin ulusal havayolu şirketi Etihad, Abu Dabi'den Pekin aktarmalı olarak Japonya uçuşlarına başladı...
  • bu sorduğun sorunun cevabı havacılıkta değil siyasettedir.arabistanda petrol var,diğer ülkelerinde gücü var ,ama bizde ne var?
  • Bu son dönemde parlayan şirketler nasıl oluyorda yeni uçuş noktalarını hemen oluşturuyorlar, sivil havacılıtan müsade alıyorlar, THY pekin şangay ı artırabilmek için yıllarca bekledi mesela, avustralya ile daha yeni imzaladılar. Diğer taraftan körfezdeki şirketler özellikle neredeyse istedikleri her kasabaya hemen uçuş permisi alıyorlar bir bilen varsa lütfen açıklarmı.

İlk etapta haftada dört gün Pekin aktarmalı olarak Nagoya şehrine uçan Etihad, 27 Mart'tan itibaren aktarmasız Abu Dabi-Tokyo seferlerine de başlayacak.

Haftanın beş günü İstanbul-Abu Dabi seferleri gerçekleştiren Etihad, Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri de Abu Dabi'den Nagoya ve Tokyo'ya bağlantı olanağı sunuyor. Japonya seferleri kapsamında ayrıca Japon All Nippon Havayolları(ANA) ile ortak uçuş anlaşması yapan Etihad, Nagoya'dan Chitose ve Fukuoka'ya, Tokyo Narita Havalimanı'ndan da Osaka'ya ANA uçuşlarıyla bağlantı olanağı sunacak. ANA yolcularına da Etihad'ın merkezi Abu Dabi üzerinden dünyanın çeşitli merkezlerine uçma olanağı sunan anlaşmanın bir parçası olarak mil birleştirme programı da uygulanacak. Haftanın beş günü İstanbul-Abu Dabi seferleri gerçekleştiren Etihad, Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri de Abu Dabi'den Nagoya ve Tokyo'ya bağlantı olanağı sunuyor.

Nagoya ve Tokyo'yu uçuş ağına ekleyerek küresel destinasyonlarının sayısını 60'a yükselten Etihad, İstanbul'dan ayrıca Abu Dabi aktarmalı olarak; Avustralya, Asya ve Afrika'da, aralarında Sidney, Melbourne, Pekin, Singapur, Bangkok, Kuala Lumpur, Johannesburg ve Kolombo'nun da bulunduğu yirminin üzerinde önemli merkeze bağlantı olanağı sunuyor.

Etihad Japonya semalarında...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
bu sorduğun sorunun cevabı havacılıkta değil siyasettedir.arabistanda petrol var,diğer ülkelerinde gücü var ,ama bizde ne var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu son dönemde parlayan şirketler nasıl oluyorda yeni uçuş noktalarını hemen oluşturuyorlar, sivil havacılıtan müsade alıyorlar, THY pekin şangay ı artırabilmek için yıllarca bekledi mesela, avustralya ile daha yeni imzaladılar. Diğer taraftan körfezdeki şirketler özellikle neredeyse istedikleri her kasabaya hemen uçuş permisi alıyorlar bir bilen varsa lütfen açıklarmı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000