03 Ağustos 2009, Pazartesi 11:46:09

Etihad, İstanbul aktarmalı uçuşlara başlıyor

Birleşik Arap Emirlikleri'nin ulusal havayolu şirketi Etihad, İstanbul'dan Abu Dabi aktarmalı Uzak Doğu ve Güney Afrika uçuşlarının bilet fiyatlarında özel bir indirim gerçekleştirdi.
  • Aman arap mı ??? 15 dakika düşüneceksin.
  • Iste bunu anlatmaya calisiyoruz zaten. "Turkum deyince daha iyi davrandilar" diyorsun. Irkcilik aynen boyle basliyor iste. Insansin diye sana iyi davranilmasi gerekiyor, Turk oldugun icin degil.
  • ya bir partiye girin yada kahveye muhabbete gidin ama burada SIVIL HAVACILIK la ugrasin.ETIHAD la sydney yolculugum mükemmeldi,hele türküm deyince daha da iyi davrandilar !!!
  • Paki sözcüğü, Pakistanlıları için aşağılamak için söyleniyor. Arap sözcüğü neden ırkçı bir sözcük oluyor ki? Araplara arap demiyecek te ne diyeceğiz? Türk'leri, sultanın HALİFE olduğu devirde, İngiliz Fransız'larla anlaşıp arkadan vuran arapları unutacak mıyız?
  • bunlar ne mutlu türküm lafının eseridir
  • Editorden rica ediyoruz, boyle Irkci yorumlari yayinlamamalari icin. Daha dun Paki dendi, bugun Arap.
  • Ne Şam'ın şekeri, ne Arb'ın yüzü.

Etihad'dan yapılan açıklamaya göre, kampanya çerçevesinde 31 Ağustos tarihine kadar seyahatine başlayacak yolcular, İstanbul'dan Pekin'e 470, Bangkok'a 475, Singapur'a 495, Güney Afrika'nın Johannesburg şehrine ise 507 Euro'dan başlayan fiyatlarla uçabiliyor. Kampanyadan yararlanmak için biletlerin 31 Ağustos'a kadar satın alınması gerekiyor.

İstanbul ile Abu Dabi arasında haftanın dört günü uçuş gerçekleştiren Etihad'ın kampanya dahilinde sunduğu yakıt harcı ve vergiler dahil, İstanbul'dan gidiş-dönüş hizmet bedeli hariç en düşük fiyatlar şöyle: Pekin 470 Euro, Bangkok 475 Euro, Singapur 495 Euro ve Johannesburg 507 Euro.

Etihad'ın EY97 sefer sayılı uçuşu her Pazartesi, Çarşamba, Perşembe ve Pazar yerel saatle 09.15'te Abu Dabi'den kalkıyor ve aynı gün TSİ 12.50'de İstanbul'a iniyor. Dönüşte ise EY96 sefer sayılı uçuş yine aynı günlerde TSİ 14.00'te İstanbul'dan kalkarak yerel saat ile 19.20'de Abu Dabi'ye ulaşıyor. Uçuşlar, 20'si business class ve 120'si de ekonomi sınıfı olmak üzere toplam 140 yolcu kapasiteli, iki sınıflı Airbus A320 uçağıyla gerçekleştiriliyor.

Etihad, İstanbul aktarmalı uçuşlara başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
Aman arap mı ??? 15 dakika düşüneceksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Iste bunu anlatmaya calisiyoruz zaten. "Turkum deyince daha iyi davrandilar" diyorsun. Irkcilik aynen boyle basliyor iste. Insansin diye sana iyi davranilmasi gerekiyor, Turk oldugun icin degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ya bir partiye girin yada kahveye muhabbete gidin ama burada SIVIL HAVACILIK la ugrasin.ETIHAD la sydney yolculugum mükemmeldi,hele türküm deyince daha da iyi davrandilar !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Paki sözcüğü, Pakistanlıları için aşağılamak için söyleniyor. Arap sözcüğü neden ırkçı bir sözcük oluyor ki? Araplara arap demiyecek te ne diyeceğiz? Türk'leri, sultanın HALİFE olduğu devirde, İngiliz Fransız'larla anlaşıp arkadan vuran arapları unutacak mıyız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bunlar ne mutlu türküm lafının eseridir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Editorden rica ediyoruz, boyle Irkci yorumlari yayinlamamalari icin. Daha dun Paki dendi, bugun Arap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ne Şam'ın şekeri, ne Arb'ın yüzü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000