19 Mart 2014, Çarşamba 14:35:56

ETIHAD HAVAYOLLARI'NA YENİ MÜDÜR

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad Havayolları’nda Satış Genel Müdür Yardımcılığı görevine James Mueller’ı getirildi.
  • batılı bir müdür getirmeseler şaşardım.emirates de böyle batılılar yönetiyor.üst düzeyde çalışanların geneli avrupa yada amerikalı
  • thy yönetimine, eğer devletten el altından destek almasalardı ve şirketteki zararların üstü örtülmeseydi yine başarılı diyecekmiydiniz ? O şirketlerin başındakilerin hepsi havacılık sektörünün içinden yetişmiş,yıllarını vermiş,hemen her kademede çalışmış zaman içinde makam sahibi olmuş gerçek profesyoneller thydekiler gibi torpille,hemşehricilikle vs işe girip makam sahibi olan sahte pirefesörler değiller !
  • Bu adamlar kendilerini yonetemezker. Etihad, Emirates , Qatar hepsinin basında bu batılı var. THY tamamen yerlidir. Ithal etmiyor
  • Cumartesi takılmayan konektör sonucu uçak geri döndü. Ayrıca uçağın defteri çöp kutusundan çıktı. Ne çektin be habom
  • THY nin başındakiler de tepeden inme şirkete girip,havacılığı kitap ve internetten öğreniyorlar !!!

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad Havayolları’nda Satış Genel Müdür Yardımcılığı görevine James Mueller’ı getirildi. Havacılık sektöründe yirmi yıldan fazla tecrübesi bulunan Mueller Etihad Havayolları’na beş yıldır önemli görevler alarak çalışmış olduğu United Airlines’tan geldi.

Mueller’in Etihad Havayolları ailesine katılması geçtiğimiz günlerde kuruluşu duyurulan Etihad Aviation Group (Etihad Havacılık Grubu) yapılanması kapsamında atılan adımlardan biri oldu.

Yeni bir yapılanma olan Etihad Aviation Group, Etihad Havayolları’nı bir havayolu şirketi olmaktan çıkarıp, küresel bir havacılık gurubuna dönüştürecek, grup Etihad Havayolları CEO’su James Hogan tarafından yönetilecek.

ETIHAD HAVAYOLLARI'NA YENİ MÜDÜR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

hamburg/tolga ~ 10 yıl önce
batılı bir müdür getirmeseler şaşardım.emirates de böyle batılılar yönetiyor.üst düzeyde çalışanların geneli avrupa yada amerikalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acaba ? ~ 10 yıl önce
thy yönetimine, eğer devletten el altından destek almasalardı ve şirketteki zararların üstü örtülmeseydi yine başarılı diyecekmiydiniz ? O şirketlerin başındakilerin hepsi havacılık sektörünün içinden yetişmiş,yıllarını vermiş,hemen her kademede çalışmış zaman içinde makam sahibi olmuş gerçek profesyoneller thydekiler gibi torpille,hemşehricilikle vs işe girip makam sahibi olan sahte pirefesörler değiller !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu adamlar kendilerini yonetemezker. Etihad, Emirates , Qatar hepsinin basında bu batılı var. THY tamamen yerlidir. Ithal etmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Habomist ~ 10 yıl önce
Cumartesi takılmayan konektör sonucu uçak geri döndü. Ayrıca uçağın defteri çöp kutusundan çıktı. Ne çektin be habom

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 10 yıl önce
THY nin başındakiler de tepeden inme şirkete girip,havacılığı kitap ve internetten öğreniyorlar !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ama basarililar ~ 10 yıl önce
... tuhaf ama gercek !!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000