10 Kasım 2009, Salı 07:42:54

Etihad, "Dünyanın Lider Havayolu" seçildi

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad, turizm ve seyahat sektörünün Oscar’ı olarak bilinen 2009 Dünya Seyahat Ödülleri’nde (World Travel Awards-WTA) “Dünyanın Lider Havayolu Şirketi” seçilerek en yüksek ödüle layık görüldü.
  • Aman araplar ne yaparsa yapsın. Sanki kendileri yapıyor. Toplamışlar yabancıları, vermişler paraları. Sonra da lider olduk. Lider siz olmadınız çalıştırdığınız amerikalılar, ingilizler oldu. Uçun durun kendi ülkenizde işte. Yabancı yolcu potansiyelinizde yok zaten. Arapları gezdirin durun.
  • Aynen arap şirketidir. Kendileri birşey beceremediği için 72 milletten adam çalıştırıyor. Araplarla u çul maz...
  • toplama adamlar calısıyor dıye yorum yapan arkadas demek kı bu hava yolu sırketı haddını bılıyor ve yapamadıgını en ıyı bılenlere yaptırıyor ve ıste boyle lıder hava yolu oluyor. sen hem hıcbır sey bılmeyeceksın,bılenlerı kıyıma ugratacaksın ondan sonra da hersey youndaymıs numarası cekeceksın. Iktıdar degıstıgınde gercekler ortaya cıkacaktır.
  • İSTEDİĞİ KADAR SEÇİLSİN; SONUÇTA ARAP ŞİRKETİ VE TOPLAMA ADAMLARLA ÇALIŞIYOR.

Etihad, 175 farklı ülkeden 180 bin seyahat sektörü profesyonelinin oylarıyla belirlenen Dünya Seyahat Ödülleri’nde en yüksek oyu alan ilk Ortadoğu merkezli havayolu şirketi oldu. Hem uçuş esnasında hem de yerde sunduğu hizmetin kalitesiyle öne çıkan Etihad, bu yıl “En İyi First Class” ödülünü de ikinci kez aldı.

Etihad Havayolları’nın CEO’su James Hogan ödüllere ilişkin olarak yaptığı açıklamada Etihad’ın yola dünyanın en iyi havayolu şirketi olma hedefi ile çıktığını ileterek “Bu hedefe ulaştığımız, dünyada seyahat sektörünü en yakından tanıyan 180 bin kişinin oylarıyla teyit edildi. Aynı zamanda En İyi First Class ödülünü ikinci defa üst üste kazanmamız; ürünlerimize ve hizmetlerimize kesintisiz olarak yaptığımız yatırımın, doğru bir strateji olduğunu kanıtlıyor” şeklinde konuştu.

2010 yılına yaklaştıkça, Etihad’ın, yeni destinasyonları, son teknoloji ürünü uçakları, gerek uçakta gerekse bekleme salonlarındaki yenilikçi yaklaşımı ile dünyanın en iyi havayolu şirketi olmayı sürdüreceğinin altını çizen Hogan, “Etihad, 2011 yılında kârlılık hedeflerine de iletişim ağına, ürünlerine, çalışanlarının eğitimine ve gelişimine yaptığı kararlı yatırımlar sayesinde ulaşacak” dedi.

Haftada 5 gün İstanbul - Abu Dabi arasında uçuyor

Etihad Havayolları, Haziran ayından bu yana İstanbul ile Abu Dabi arasında da uçuş gerçekleştiriyor. Haftanın beşe günü İstanbul ile Abu Dabi arasında uçan Etihad’ın İstanbul ofisine (212) 334 29 60 numaralı telefondan ve [email protected] e-posta adresinden ulaşılabiliyor.

Etihad, "Dünyanın Lider Havayolu" seçildi

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Aman araplar ne yaparsa yapsın. Sanki kendileri yapıyor. Toplamışlar yabancıları, vermişler paraları. Sonra da lider olduk. Lider siz olmadınız çalıştırdığınız amerikalılar, ingilizler oldu. Uçun durun kendi ülkenizde işte. Yabancı yolcu potansiyelinizde yok zaten. Arapları gezdirin durun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aynen arap şirketidir. Kendileri birşey beceremediği için 72 milletten adam çalıştırıyor. Araplarla u çul maz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
toplama adamlar calısıyor dıye yorum yapan arkadas demek kı bu hava yolu sırketı haddını bılıyor ve yapamadıgını en ıyı bılenlere yaptırıyor ve ıste boyle lıder hava yolu oluyor. sen hem hıcbır sey bılmeyeceksın,bılenlerı kıyıma ugratacaksın ondan sonra da hersey youndaymıs numarası cekeceksın. Iktıdar degıstıgınde gercekler ortaya cıkacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İSTEDİĞİ KADAR SEÇİLSİN; SONUÇTA ARAP ŞİRKETİ VE TOPLAMA ADAMLARLA ÇALIŞIYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000