12 Ağustos 2009, Çarşamba 08:18:59

Etihad Cape Town seferlerine başlıyor

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad, Abu Dabi’den Güney Afrika’nın turizm başkenti Cape Town’a gerçekleştireceği seferlere 30 Eylül’de başlıyor...
  • Etihad IST-AUH uçuşlarına başlamadımı?AUH-CPT uçarsa senin yolcunu alır.Çapsız, cahilller.Bravo Airporthaber.Sektörel gelişmelerdir bunlar doğru haber.
  • Acaba Airport haber'in ETIHAD HAVA YOLLARI ile bir bağlatısı mı var? Etihad sık sık bu sayfalarda yer alıyor. Bu sonCape town uçuşunun bizimle ne ilgisi var?

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad, Abu Dabi’den Güney Afrika’nın turizm başkenti Cape Town’a gerçekleştireceği seferlere 30 Eylül’de başlıyor. Cape Town’a Etihad ile İstanbul’dan Abu Dabi aktarmalı olarak haftanın dört günü uçulabilecek.

Etihad,  Afrika kıtasında, Cape Town’ın yanı sıra Johannseburg, Hartum, Kahire ve Kazablanka’ya da Abu Dabi aktarmalı uçma olanağı sunuyor.

Etihad Cape Town seferlerine başlıyor

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Etihad IST-AUH uçuşlarına başlamadımı?AUH-CPT uçarsa senin yolcunu alır.Çapsız, cahilller.Bravo Airporthaber.Sektörel gelişmelerdir bunlar doğru haber.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Acaba Airport haber'in ETIHAD HAVA YOLLARI ile bir bağlatısı mı var? Etihad sık sık bu sayfalarda yer alıyor. Bu sonCape town uçuşunun bizimle ne ilgisi var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000