05 Aralık 2013, Perşembe 08:05:07

ETIHAD 5. KEZ SEÇİLDİ!

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Havayolları, Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleştirilen Dünya Seyahat Ödülleri gecesinde beşinci yıl üst üste en önemli ödülü alarak “Dünyanın Lider Havayolu” unvanına sahip oldu.
  • Iyi bir havayolu sirketi... kaynaklari ve paralari var.. filosu yenidir...ama tk yolda iki seneye kalmaz alasagi ederiz... umarim:)
  • eeee niye torpil,trabzon ve rize havayolları ödül alamamış ??? araplar karşısında paraları mı yetmemiş acaba???
  • Birsey yapmasina gerek yok. Sirf o isil isil hosteslerden kapmistir zaten bi 12 puan.
  • başarıların hepsi iyi maaş verilmiş ve kaynakları sınırsız her havacı tarafından elde edilebilir şeyler. kıçımla gülerim bunlara. doluluk oranı ya da kaynak arttırmadan ne yatırılmış, ne kazanılmış (sadece kar yazsam tk lı uyanıklar gibi operasyonel kar diye bir şey uydururlar) sorularının cevabı yok? yedek parça optimizasyonu yapılmış mı yoksa tk gibi her istenen parça stoğa doldurulmuş mu? challange fakirlik ve kıt kaynaklar ile başlar. bunlarınki lunapark.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Havayolları, Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleştirilen Dünya Seyahat Ödülleri gecesinde beşinci yıl üst üste en önemli ödülü alarak “Dünyanın Lider Havayolu” unvanına sahip oldu.

Etihad Havayolları gecede ayrıca “Dünyanın Lider First Class’ı” ve “Dünyanın Lider Havayolu Kabin Ekibi” ödüllerine de layık görüldü.

Etihad Havayolları CEO’su James Hogan, “Bu denli önemli bir ödülde 5 yıl art arda en prestijli ödüllere layık görülmekten dolayı çok mutluyuz. Aldığımız ödüller başarımızın ve her zaman en üst standartlarda hizmet verme amacımızın taçlandırıldığını gösteriyor. Bu amaç, ürünümüzü ve hizmet felsefemizi 2013 yılında en üst seviyelere taşıdı. Seyahat etmeyi daha eğlenceli ve kolay hale getirdik, uçuş ağımızı genişlettik” şeklinde konuştu. 

Etihad Havayolları 2013 yılında birçok başarıya imza attı. Her zaman en üst seviyede müşteri memnuniyeti sağlamayı hedefleyen şirket, Diamond First Class’ta yer alan First Class Şefler hizmetini geliştirdi, Wi-Fi internet kullanımını ve mobil telefon bağlantılarını yaygınlaştırdı. Filodaki tüm uçaklarda canlı yayınla televizyon izleme hizmetini devreye soktu, Paris ve Washington’da lüks First ve Business Class bekleme salonları açtı ve çocuklarıyla seyahat eden aileler için “Uçan Dadı” hizmetini başlattı.

Wall Street Journal gazetesinin “Seyahat endüstrisinin Oscarları” olarak tanımladığı Dünya Seyahat Ödülleri; dünyadaki en iyi havayolunu, ağırlama hizmetini ve turizm markalarını ödüllendiriyor. 2013 yılında 171 ülkeden seyahat profesyonelleri tarafından kullanılan oylar doğrultusunda Jüri; müşteri ilişkileri, yaratıcılık, hizmet kalitesi, ürün geliştirme ve iş zekası gibi kategorilerde mükemmellik arıyor. 

Etihad Havayolları geçtiğimiz Mayıs ayında Dubai’de gerçekleştirilen Dünya Seyahat Ödülleri’nin Ortadoğu töreninde Ortadoğu’nun Lider Havayolu ödülünün yanı sıra En İyi First Class ve En İyi Kabin Ekibi ödüllerini de almıştı.

Etihad Havayolları’nın 2013 yılındaki başarıları:

• Sabre işbirliği ile yeni müşteri hizmeti teknolojisi kullanıma açıldı

• Amman, Brisbane, Kazablanka, Delhi, Doha, İslamabad, Cakarta, Katmandu, Kuala Lumpur, Lahore, Minsk, Bombay, Muskat, Singapur ve Tokyo seferleri artırıldı

• Air Serbia’dan yüzde 49, Jet Airways’den yüzde 24 ve Darwin Airline’dan yüzde 33 oranında hisse satın alındı

• Dubai Air Show’da 199 Airbus ve Boeing uçak siparişiyle kendi rekorunu kırdı

• Kenya Airways, Air Serbia, South African Airways, Belavia, Korean Airlines, Air Canada ve airBaltic ile ortak uçuş (codeshare) anlaşmaları yapıldı

• Paris ve Washington’da First ve Business Class bekleme odaları (lounge) açıldı

• 2013 Airline Strategy Ödülleri’nde Yönetici Liderlik Ödülü alındı

• 2013 Abu Dabi Yönetim Performansı’nda Mükemellik Ödülü’nde, Liderlikte Mükemmellik Ödülü alındı

• Yeni uçuş noktaları: Amsterdam, Belgrad, Ho Chi Minh, Sana’a, Sao Paulo ve Washington

ETIHAD 5. KEZ SEÇİLDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Iyi bir havayolu sirketi... kaynaklari ve paralari var.. filosu yenidir...ama tk yolda iki seneye kalmaz alasagi ederiz... umarim:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden? ~ 10 yıl önce
eeee niye torpil,trabzon ve rize havayolları ödül alamamış ??? araplar karşısında paraları mı yetmemiş acaba???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Birsey yapmasina gerek yok. Sirf o isil isil hosteslerden kapmistir zaten bi 12 puan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Schiphol ~ 10 yıl önce
Bizim THY hostesleri de suratı sirke satıyor.
başarı listesi? ~ 10 yıl önce
başarıların hepsi iyi maaş verilmiş ve kaynakları sınırsız her havacı tarafından elde edilebilir şeyler. kıçımla gülerim bunlara. doluluk oranı ya da kaynak arttırmadan ne yatırılmış, ne kazanılmış (sadece kar yazsam tk lı uyanıklar gibi operasyonel kar diye bir şey uydururlar) sorularının cevabı yok? yedek parça optimizasyonu yapılmış mı yoksa tk gibi her istenen parça stoğa doldurulmuş mu? challange fakirlik ve kıt kaynaklar ile başlar. bunlarınki lunapark.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000