21 Şubat 2013, Perşembe 17:56:36

ETIHAD 1 MİLYAR DOLARA SİSTEMİNİ YENİLİYOR

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad Havayolları, müşteri hizmetleri servisinde büyük bir değişikliğe gidiyor.
  • duydun mu rakiplerin neler yapıyor globally fosss thy?
  • duydun mu rakiplerin neler yapıyor globally fosss thy?
  • Millet 1 milyar Dollara sistem yenilesin bizimkiler hala Troja/Quickres le ugrassin olacak is degil..

Sabre Airline Solutions ile 10 yıllık bir süre için gerçekleştirilen 1 milyar dolar değerindeki anlaşmanın en önemli aşamalarından biri olan bu değişiklik sayesinde Etihad Havayolları’nın tüm online rezervasyon ve check-in sistemleri hizmet kalitesini arttırmak amacıyla değişecek.

23 Şubat 2013 günü başlayacak olan uygulama öncesinde seyahat planlarında herhangi bir değişiklik yapmak isteyen yolcuların 22 Şubat 2013 günü öncesinde işlemlerini bitirmiş olması gerekiyor. Tüm rezervasyon kanalları 22 Şubat Cumartesi günü 23:00’dan itibaren kapanacak ve 24 Şubat Pazar günü tekrar açılacak. Bu süre içinde bilet veya ödül bilet rezervasyonu, rezervasyon iptal veya değişikliği, yemek veya koltuk seçimi gibi işlemleri geçici olarak Etihad Havayolları ofislerinden, web sitesinden, çağrı merkezlerinden ve seyahat acentelerinden gerçekleştirmek  mümkün olmayacak.        

22 ve 25 Şubat tarihleri arasında seyehat edecek Etihad Havayolları yolcularının uçuştan dört saat önce havalimanında olması, uçuştan 24 saat önce on-line check-in yaparak biniş kartlarının çıktısını yanlarında bulundurması ve on-line check-in işlemi yapamayan yolcuların ise biletlerinin çıktısını yanlarında bulundurması tavsiye ediliyor.

Büyük Değişiklik sürecinde Etihad Havayolları İstanbul Ofisi Cumartesi ve Pazar günleri 10:00 – 15:00 saatleri arasında 0212 326 86 26 numaralı telefondan ulaşılabilir olacak. 

Etihad Havayolları bu süreç içinde tüm yolcularıyla yakın temas içinde olacak. Güncelleme tamamlanana kadar yolcular, şirketin Facebook, Twitter ve Google+’ta yer alan hesaplarını ziyaret edebilecek ya da çağrı merkezlerini arayarak bilgi alabilecek.

Etihad Havayolları’nın Üst Ticari Yöneticisi Peter Baumgartner, “Yeni Sabre yolcu hizmetleri sistemi, hem Etihad Havayolları’na hem de yolcularımıza büyük fayda sağlayacak. Yeni sistemin işimiz ve müşteri deneyimi üzerindeki etkilerini görmek için sabırsızlanıyoruz. Bilindiği üzere “Büyük Değişiklik” oldukça önemli bir operasyon… Dolayısıyla bizim ekiplerimiz de bir uyum sürecinden geçecek. Bu süreçte olası tüm aksaklıkları en aza indirmek adına yolcularımıza yönetmeliği takip etmelerini öneriyoruz” şeklinde konuştu.  

Etihad Havayolları, değişikliğin uygulamasıyla ilgili üçüncü partiler de dahil olmak üzere toplam 6,700 çalışanına eğitim verdi. Yeni müşteri hizmetleri uygulaması sayesinde mobil kullanım ve müşteri ilişkilerinde büyük kolaylık sağlanacak.

ETIHAD 1 MİLYAR DOLARA SİSTEMİNİ YENİLİYOR

Yorumlar

duydun mu? ~ 11 yıl önce
duydun mu rakiplerin neler yapıyor globally fosss thy?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
duydun mu? ~ 11 yıl önce
duydun mu rakiplerin neler yapıyor globally fosss thy?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK DUS ~ 11 yıl önce
Millet 1 milyar Dollara sistem yenilesin bizimkiler hala Troja/Quickres le ugrassin olacak is degil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000