06 Kasım 2010, Cumartesi 10:19:49

DÜNYANIN EN İYİ FIRST CLASS'I İSTANBUL'DA

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad, 14 Kasım–1 Aralık 2010 tarihleri arasında İstanbul’dan Abu Dabi’ye uçan konuklarına “Dünyanın En İyi First Class Servisi” ödülüne sahip olan Diamond First Class’ta seyahat etme fırsatı sunuyor.
  • emirates i sildi mi? haha 14 kasım 1 aralık arası uçacaklar mış 330 larlan. emirates hergün 777 getiriyor buraya...neyse ya silinmiş harbiden.... yalnız silinen bakıp da göremeyen sizlerin hafızaları olmuş
  • Etihad emirates'i haritadan sildi.
  • Haber mi yoksa Reklam mı bu?
  • tavsiye ederim,cok güzel ve genis kabinler,lüks bir seyehat gecirdim. Hayatimda gördügüm en lüks yolcu ucagi
  • bence dünyanın en iyi first class'ı değil. Etihad ile 2 kez İstanbul-Melbourne uçtum ve first,business,economy class kabinlerini gördüm. üçü de dar.hele first ve business class formüla 1 arabası gibi dar modüllerden oluşuyor.
  • tek kişi için özel jet daha pahalıya patlardı
Şirket, bu tarihler arasında İstanbul-Abu Dabi seferlerini üç kabinli Airbus A330 uçağıyla gerçekleştirecek. Dileyen Etihad konukları haftanın beş günü düzenlenen uçuşlarda Diamond First Class konforunu tüm vergiler dahil servis bedeli hariç 2786 Avro’dan başlayan fiyatlarla yaşayabilecek. 
 
Etihad’ın “Inspired Service” konseptiyle geliştirdiği Diamond First Class süitlerinde, konuklara daha fazla özel alan ve konfor sunmak için tasarlanan kişisel gardrop, mini bar ve 23 inç LCD ekranlar bulunuyor. Yenilikçi E-BOX sistemini kullanarak televizyon programları, filmler ve oyunlardan dilediklerini seçip otel konforunda seyahat edebilien Diamond First Class konukları ayrıca süitlerine yerleştirilen telefonu kullanarak Etihad Oda Servisi’nden faydalanabiliyor.. 
 
Etihad, İstanbul’dan Abu Dabi aktarmalı olarak; Avustralya, Asya ve Afrika’da, aralarında Sidney, Melbourne, Pekin, Singapur, Bangkok, Kuala Lumpur, Tokyo, Johannesburg, Kolombo, Seul ve Bangalore’nin de bulunduğu yirminin üzerinde önemli merkeze bağlantı olanağı da sunuyor. 
DÜNYANIN EN İYİ FIRST CLASS'I İSTANBUL'DA

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
emirates i sildi mi? haha 14 kasım 1 aralık arası uçacaklar mış 330 larlan. emirates hergün 777 getiriyor buraya...neyse ya silinmiş harbiden.... yalnız silinen bakıp da göremeyen sizlerin hafızaları olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Etihad emirates'i haritadan sildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Haber mi yoksa Reklam mı bu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tavsiye ederim,cok güzel ve genis kabinler,lüks bir seyehat gecirdim. Hayatimda gördügüm en lüks yolcu ucagi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bence dünyanın en iyi first class'ı değil. Etihad ile 2 kez İstanbul-Melbourne uçtum ve first,business,economy class kabinlerini gördüm. üçü de dar.hele first ve business class formüla 1 arabası gibi dar modüllerden oluşuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tek kişi için özel jet daha pahalıya patlardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000