22 Ocak 2011, Cumartesi 08:08:48

Çocuklara karne hediyesi Etihad'dan...

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad, yarı yıl tatili heyecanını yaşayan çocuklara keyifli bir karne hediyesi veriyor.

Şirketin başlattığı karne kampanyası kapsamında, ebeveynleriyle birlikte Abu Dabi ve Dubai’ye seyahat edecek 12 yaşından küçük çocuklar ücretsiz uçabilecek ve Hala Abu Dhabi tarafından hazırlanan özel tatil paketlerinden faydalanabilecek.

Etihad’ın karne kampanyasından yararlanan çocukların anne ve babaları İstanbul’dan Abu Dabi’ye 462 Avro’dan başlayan fiyatlarla uçabiliyor. Vergiler dahil ve servis ücreti hariç olarak belirlenen bu fiyatlardan yararlanabilmek için biletlerin 31 Ocak 2011 tarihine kadar satın alınması ve seyahatin 28 Ocak – 14 Şubat 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi gerekiyor. Aileler aynı tarihlerde Etihad’ın uçak bileti kampanyasına ek olarak, Hala Abu Dhabi’nin yetişkinler için üç gece kişi başı 186 Avro’dan başlayan fiyatlarla sunduğu “Kids fly, stay and play free” paketinden de faydalanabiliyor. Bu paket kapsamında her yetişkinle birlikte bir çocuk, ünlü Yas Adası’ndaki gözde otellerden birinde üç gece ücretsiz konaklama ve yeni açılan Ferrari World eğlence parkına bir gün ücretsiz giriş hakkında sahip oluyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyenler, uçak bilet işlemleri için Etihad’ın İstanbul ofisine 0212 326 86 26 numaralı telefondan ve [email protected] e-posta adresinden, Hala Abu Dhabi özel tatil paketleri için ise satış ofisine [email protected] e-posta adresinden ya da + 971 2 6177810 - 811 numaralı telefondan ulaşabiliyor.

Çocuklara karne hediyesi Etihad'dan...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000