13 Ekim 2010, Çarşamba 08:13:55

BÜYÜK ORTAKLIK İMZALANDI

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad, Virgin Blue Gruop ile yeni bir işbirliği anlaşması imzaladı.
  • THY ve SIA'ya iyi bir rakip olabilirler bu anlasmayla, eger baglantilar uygunsa.
Anlaşma doğrultusunda Virgin Blue’nun uluslararası iştiraklerinden V Avusturalya, 2011 yılında Abu Dabi’ye doğrudan uçuşlara başlayacak ve iki havayolu şirketi 1 Ekim 2010 tarihi itibariyle 100’den fazla noktaya ortak uçuş gerçekleştirecek. Yapılan işbirliği anlaşması çerçevesinde Etihad ve V Avustralya, Abu Dabi ile Avustralya arasında haftada 27 uçuş gerçekleştiriyor olacak. Abu Dabi ve Sidney arasında günde iki, Melbourne ve Abu Dabi arasında her gün, Abu Dabi ve Brisbane arasında ise haftada 6 uçuş yapılacak.

Etihad CEO’su James Hogan, bu ortaklığın Körfez çıkışlı havayollarının yapmış olduğu en önemli ortaklıklardan biri olduğunu belirterek, “Avusturalya, Etihad için oldukça önemli bir pazar ve yaptığımız işbirliği sayesinde bu güzergahta daha fazla yer alacağımız için oldukça mutluyuz” dedi.

Virgin Blue Group CEO’su John Borghetti ise “Seyahat edenler için rekabet, seçenek ve rahatlık olanakları artıyor. Etihad, Avusturalya’da iç uçuşlara ulaşım sağlarken, Virgin Blue Group da doğudan uluslararası bir ağa; Orta Doğu, Birleşik Krallık, Avrupa, Afrika ve Asya’da birçok noktaya ulaşma imkanı bulacak” dedi.

BÜYÜK ORTAKLIK İMZALANDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
THY ve SIA'ya iyi bir rakip olabilirler bu anlasmayla, eger baglantilar uygunsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000