11 Temmuz 2008, Cuma 15:17:31

VE O PİLOT KOVULDU

Türk Havayolları Ankara-İstanbul seferini yapmak üzere yolcuları uçağa aldıktan sonra aç olduğu ve yemek yediği gerekçesiyle yolcuları uçaktan indiren Kaptan Pilot Bahadır Altan THY’den kovuldu.
  • daha önce ucuzculuk adına üniversite mezunu teknisyenleri haklarını aradığı ve bu işin hakkı olan maaşlarını istedikleri için işten çıkarmaya çalışan ve yeni mezun üniversite mezunu teknisyen arkadaşları personel alımında liselilerin arkasına dizen thy şimdi bu ucuzculuk politikasını pilotlar üzerindede uygulamaya başladı. bayrak taşıyıcısı, ve kalite kavramlarıyla anılan thy artık nerdeyse bayağılığın ucuzculuğun hakkını aramaya korkanların ve torpillilerin cenneti haline dönüştü, maalesef geleceğini artık göremediğimiz bir kuruma dönüşmeye başladı, yazık
  • Hani bir oluşum vardı. biz kaç kişiyiz ne oldu biz kaç lirayız oldu .buradaki yorumlarıda ona benzettim açıkçası ne fayda fiyatınız mı artacak.
  • cok üzücü yorumlar kimsiniz siz ...
  • Bahadır Kaptan,sizinle sadece tek bir uçuş yapabildim ve ne mutlu ki o uçuşu yapabildim.Buraya ne yazacağımı da bilemiyorum açıkcası.Sizi gerçekten özleyeceğim.
  • İyi bir kaptan...Ötesinde...İyi bir insan...Mücadeleci ve güçlü kişiliğiyle böyle vahim bir durumun bile tez bir şekilde altından kalkacağına ve insanlar için "hak" mücadelesine devam edeceğine yürekten inanıyorum.Sendikal faaliyetlerinin yanında ekmeğini kazandığı şirketine asla hıyanet etmeyen,tüm prosedürleri ve hükümleri harfiyen yerine getiren,yukarıdaki başlığı ve haber hakkında yapılan bazı uygunsuz ve küstah yorumları haketmeyen güzel insan...Saygılarım ve sevgilerimle Bahadır kaptan...Adınızı göklere yazdırdınız!...
  • Yorumunuz..İyi bir kaptan...Ötesinde...İyi bir insan...Mücadeleci ve güçlü kişiliğiyle böyle vahim bir durumun bile tez bir şekilde altından kalkacağına ve insanlar için "hak" mücadelesine devam edeceğine yürekten inanıyorum.Sendikal faaliyetlerinin yanında ekmeğini kazandığı şirketine asla hıyanet etmeyen,tüm prosedürleri ve hükümleri harfiyen yerine getiren,yukarıdaki başlığı ve haber hakkında yapılan bazı uygunsuz ve küstah yorumları haketmeyen güzel insan...Saygılarım ve sevgilerimle Bahadır kaptan...Adınızı göklere yazdırdınız!.
  • bence moderator artık bir el atsın yorum yaptığını sannalara...hepimiz BAHADIR ALTAN ız...
  • Bir burokrat bir kaptani isten attirabiliyor,yada sirketi anayasal hakkı olan sendıkal faaliyetlerinden dolayı yakaladıgı fırsatı degerlendiriyor...inanılmaz...tam bir ucuncu dunya ulkesi uygulaması ve onun gerceklerini aratmayacak bir sirket portresi, sanırım havacılık, THY'na bir gömlek fazla gelismiş bir sektor...(bir donem torpilim yeterli olmadigi ve THY'na giremedigim icin cok uzulmustum ama goruyorum ki dunya standartlarını yakalmıs havacılıgı her anlamıyla dunya standartlarında gerceklestiren (!)bu sirket icin sanırım dahada fazla uzulmeliyim... (cok fırın ekmek yememiz lazım coook)
  • EĞER BİR KAPTAN KENDİNE İMPARATOR RUMUZUNU SEÇİYOR, YORUMUNUN BAŞLIĞINI DA COMMANDER OLARAK ATIYORSA BEN YOLCU OLARAK ONUN UÇAĞINA BİNMEYE KORKARIM.BU ÇOK GELİŞMİŞ EGO HER TÜR TEHLİKEYE GEBEDİR.VE KESİNLİKLE BİR TAKIM EKSİKLİKLERİN İŞARETİDİR. BÜYÜKLENME KARDEŞİM BİRAZ UFAK AT, SERÇELER DE YESİN BENCE SEN DE YE VE AÇ AÇ UÇURMA, DÜŞÜRME BİZİ.
  • BAKINIZ THY BAHADIR ALTAN GİBİLERE KALMADI ,KALMAYACAK BİZLER ONUN İZİNDEN GİTMEYECEĞİZ .ŞİRKETİMİZİ SEVİYORUZ VE DAHA YÜKSEKLERE UÇACAĞIZ .BUNU UNUTMAYIN BİNDİĞİNİZ UÇAĞIN KUMANDASINDA BEN VE MESLEKTAŞLARIM OLACAK .VE SİZİ AÇ BİLE KALSAK EN MENİYETLİ BİR ŞEKİLDE GİDECEĞİNİZ YERE ULAŞTIRACAĞIZ .NAFİLE YORUMLARLA HİÇ BİR ŞEYİ DEĞİŞTİREMEZSİNİZ .ŞİMDİ KUTSAL GÖREVİM OLAN UÇUŞUMA GİDERKEN ,HEPİNİZİ SAYGIYLA VE SEVGİYLE SELAMLIYORUM.İYİ UÇUŞLAR DİLERİM...THE END

Geçtiğimiz günlerde Ankara Esenboğa Havalimanında gerçekleşen eşine ender rastlanan olayda Hava-İş Sendikası Temsilciliği de yapan Kaptan Pilot Bahadır Altan, kokpitte yemek yediği sırada uçağa alınan yolcuları tekrar uçaktan indirmişti. Uçağın içinde Denizcilik Müsteşarı Hasan Naiboğlu da bulunuyordu. Şikayet üzerine hakkında soruşturma başlatılan Kaptan Pilot Bahadır Altan’ın THY’deki görevine son verildi.

 

Ayrıntıları aktarmaya devam edeceğiz.

VE O PİLOT KOVULDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (66)

aviator ~ 16 yıl önce
daha önce ucuzculuk adına üniversite mezunu teknisyenleri haklarını aradığı ve bu işin hakkı olan maaşlarını istedikleri için işten çıkarmaya çalışan ve yeni mezun üniversite mezunu teknisyen arkadaşları personel alımında liselilerin arkasına dizen thy şimdi bu ucuzculuk politikasını pilotlar üzerindede uygulamaya başladı. bayrak taşıyıcısı, ve kalite kavramlarıyla anılan thy artık nerdeyse bayağılığın ucuzculuğun hakkını aramaya korkanların ve torpillilerin cenneti haline dönüştü, maalesef geleceğini artık göremediğimiz bir kuruma dönüşmeye başladı, yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
money ~ 16 yıl önce
Hani bir oluşum vardı. biz kaç kişiyiz ne oldu biz kaç lirayız oldu .buradaki yorumlarıda ona benzettim açıkçası ne fayda fiyatınız mı artacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
turkjet ~ 16 yıl önce
cok üzücü yorumlar kimsiniz siz ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
123.Dönem Kabin Memuru ~ 16 yıl önce
Bahadır Kaptan,sizinle sadece tek bir uçuş yapabildim ve ne mutlu ki o uçuşu yapabildim.Buraya ne yazacağımı da bilemiyorum açıkcası.Sizi gerçekten özleyeceğim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAYGI ~ 16 yıl önce
İyi bir kaptan...Ötesinde...İyi bir insan...Mücadeleci ve güçlü kişiliğiyle böyle vahim bir durumun bile tez bir şekilde altından kalkacağına ve insanlar için "hak" mücadelesine devam edeceğine yürekten inanıyorum.Sendikal faaliyetlerinin yanında ekmeğini kazandığı şirketine asla hıyanet etmeyen,tüm prosedürleri ve hükümleri harfiyen yerine getiren,yukarıdaki başlığı ve haber hakkında yapılan bazı uygunsuz ve küstah yorumları haketmeyen güzel insan...Saygılarım ve sevgilerimle Bahadır kaptan...Adınızı göklere yazdırdınız!...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saygı ~ 16 yıl önce
Yorumunuz..İyi bir kaptan...Ötesinde...İyi bir insan...Mücadeleci ve güçlü kişiliğiyle böyle vahim bir durumun bile tez bir şekilde altından kalkacağına ve insanlar için "hak" mücadelesine devam edeceğine yürekten inanıyorum.Sendikal faaliyetlerinin yanında ekmeğini kazandığı şirketine asla hıyanet etmeyen,tüm prosedürleri ve hükümleri harfiyen yerine getiren,yukarıdaki başlığı ve haber hakkında yapılan bazı uygunsuz ve küstah yorumları haketmeyen güzel insan...Saygılarım ve sevgilerimle Bahadır kaptan...Adınızı göklere yazdırdınız!.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fadec ~ 16 yıl önce
bence moderator artık bir el atsın yorum yaptığını sannalara...hepimiz BAHADIR ALTAN ız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3.dunya ulkesi ve onun hava yolu ~ 16 yıl önce
Bir burokrat bir kaptani isten attirabiliyor,yada sirketi anayasal hakkı olan sendıkal faaliyetlerinden dolayı yakaladıgı fırsatı degerlendiriyor...inanılmaz...tam bir ucuncu dunya ulkesi uygulaması ve onun gerceklerini aratmayacak bir sirket portresi, sanırım havacılık, THY'na bir gömlek fazla gelismiş bir sektor...(bir donem torpilim yeterli olmadigi ve THY'na giremedigim icin cok uzulmustum ama goruyorum ki dunya standartlarını yakalmıs havacılıgı her anlamıyla dunya standartlarında gerceklestiren (!)bu sirket icin sanırım dahada fazla uzulmeliyim... (cok fırın ekmek yememiz lazım coook)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YOLCU ~ 16 yıl önce
EĞER BİR KAPTAN KENDİNE İMPARATOR RUMUZUNU SEÇİYOR, YORUMUNUN BAŞLIĞINI DA COMMANDER OLARAK ATIYORSA BEN YOLCU OLARAK ONUN UÇAĞINA BİNMEYE KORKARIM.BU ÇOK GELİŞMİŞ EGO HER TÜR TEHLİKEYE GEBEDİR.VE KESİNLİKLE BİR TAKIM EKSİKLİKLERİN İŞARETİDİR. BÜYÜKLENME KARDEŞİM BİRAZ UFAK AT, SERÇELER DE YESİN BENCE SEN DE YE VE AÇ AÇ UÇURMA, DÜŞÜRME BİZİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İMPARATOR ~ 16 yıl önce
BAKINIZ THY BAHADIR ALTAN GİBİLERE KALMADI ,KALMAYACAK BİZLER ONUN İZİNDEN GİTMEYECEĞİZ .ŞİRKETİMİZİ SEVİYORUZ VE DAHA YÜKSEKLERE UÇACAĞIZ .BUNU UNUTMAYIN BİNDİĞİNİZ UÇAĞIN KUMANDASINDA BEN VE MESLEKTAŞLARIM OLACAK .VE SİZİ AÇ BİLE KALSAK EN MENİYETLİ BİR ŞEKİLDE GİDECEĞİNİZ YERE ULAŞTIRACAĞIZ .NAFİLE YORUMLARLA HİÇ BİR ŞEYİ DEĞİŞTİREMEZSİNİZ .ŞİMDİ KUTSAL GÖREVİM OLAN UÇUŞUMA GİDERKEN ,HEPİNİZİ SAYGIYLA VE SEVGİYLE SELAMLIYORUM.İYİ UÇUŞLAR DİLERİM...THE END

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000