10 Ekim 2012, Çarşamba 23:27:36

UÇAĞA İZİN VERİLDİ MALZEMELERE EL KONULDU

Ankara Esenboğa havalimanına indirilen Suriye yolcu uçağında malzemelere el konuldu, yolcular gönderiliyor
  • Ne akıllılar var yazan vatandaş, biri senin uçtuğun uçağı indirip cep telefonuna da el koyabilir neticede cep telefonu ile örneğin bir bombayı tetikleyebilirsin. el koyuyor olması bunun haklı ve hukuki olduğu anlamına gelmez ki. sivil uçakta bildirim yapılması gereken kargo, tehlikeli madde, ve harp silah ve mühimmatı. Spor amaçlı silah ve mühimmat için bile bildirimde bulunması gerekmiyor. aç oku SHGM talimatını http://web.shgm.gov.tr/doc3/shtops1.pdf Uçakta silah var mı? ben var diyeni okumadım, haberleşme cihazı diyen var jammer diyen var, silah ve mühimmat diyen yok, zaten silah ve mühimmat olsa, Kaptanı direk gözaltına almaları, uçağa da soruşturma boyunca el koymaları gerek. el koyabildiler mi? YOK, o zaman uçakta bir halt bulamadılar, istedikleri kadar istedikleri kargoya el koysunlar, uçakta shgm talimatına aykırı birşey bulduklarını söylemek zor.
  • malzemelere el konuldu yaziyo adam halen elde bisey yok diyor.yani kendisi bulacakmis illaki
  • he he he yine fossladı bizimkiler...durmak yok şova devamm
  • SAYIN DISISLER BAKANIMIZI CANI GÖNÜLDEN TEBRIK EDER , BASARILAR DILIYORUZ.....
  • bu arada uçak moskovadan 13:30 da kalkmış, muhtemelen git gel yapıyordur, personel de saati çoktan doldurmamış mıdır? nasıl gidecek ki bu uçak?
  • uçağı salmalarının türkçesi: uçakta bildirim gerektirecek kargo yok, bildirimden Kaptan sorumlu değil mi? kaptanı uçakla beraber gönderdiklerine göre elde birşey yok gibi..

Moskova-Şam seferini yaparken Türkiye hava sahasında F16'larca Ankara Esenboğa Havalimanı'na indirilen Suriye yolcu uçağının kargo bölümündeki füze parçası olduğu belirtilen malzemelere el konulduğu bildirildi.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, ''Suriye yolcu uçağının yolcularıyla birlikte gitmesine izin veriyoruz. Ancak uçaktaki malzemelerin hem incelemeleri sürüyor hem de sonraki işlemler için elimizde tutuyoruz'' dedi.

UÇAĞA İZİN VERİLDİ MALZEMELERE EL KONULDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

TC-UBR ~ 12 yıl önce
Ne akıllılar var yazan vatandaş, biri senin uçtuğun uçağı indirip cep telefonuna da el koyabilir neticede cep telefonu ile örneğin bir bombayı tetikleyebilirsin. el koyuyor olması bunun haklı ve hukuki olduğu anlamına gelmez ki. sivil uçakta bildirim yapılması gereken kargo, tehlikeli madde, ve harp silah ve mühimmatı. Spor amaçlı silah ve mühimmat için bile bildirimde bulunması gerekmiyor. aç oku SHGM talimatını http://web.shgm.gov.tr/doc3/shtops1.pdf Uçakta silah var mı? ben var diyeni okumadım, haberleşme cihazı diyen var jammer diyen var, silah ve mühimmat diyen yok, zaten silah ve mühimmat olsa, Kaptanı direk gözaltına almaları, uçağa da soruşturma boyunca el koymaları gerek. el koyabildiler mi? YOK, o zaman uçakta bir halt bulamadılar, istedikleri kadar istedikleri kargoya el koysunlar, uçakta shgm talimatına aykırı birşey bulduklarını söylemek zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne akillilar var ya ~ 12 yıl önce
malzemelere el konuldu yaziyo adam halen elde bisey yok diyor.yani kendisi bulacakmis illaki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fooss ~ 12 yıl önce
he he he yine fossladı bizimkiler...durmak yok şova devamm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEBRIK EDIYORUZ ~ 12 yıl önce
SAYIN DISISLER BAKANIMIZI CANI GÖNÜLDEN TEBRIK EDER , BASARILAR DILIYORUZ.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC-UBR ~ 12 yıl önce
bu arada uçak moskovadan 13:30 da kalkmış, muhtemelen git gel yapıyordur, personel de saati çoktan doldurmamış mıdır? nasıl gidecek ki bu uçak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC-UBR ~ 12 yıl önce
uçağı salmalarının türkçesi: uçakta bildirim gerektirecek kargo yok, bildirimden Kaptan sorumlu değil mi? kaptanı uçakla beraber gönderdiklerine göre elde birşey yok gibi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000