01 Ağustos 2010, Pazar 11:38:17

"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK DÖRDÜNCÜ HAVAALANI OLACAK"

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Kütahya'nın Altıntaş ilçesine yapılacak Zafer Bölgesel Havaalanı'nda kargo taşımacılığına izin verileceğini belirterek, böylece ihracat açısından kolaylık sağlanmış olacağını söyledi.
  • Aman arkadaşlar SAW dan bahsetmeyin. Orası lowcost. Bu tip kategorilere giremez.
  • Nasil olurda boylesine onemli ve gerekli oldugu dusunulen havaalani icin tekrar tekrar acilan ihalelere eninde sonunda BIR sirket teklif verir. Tamamen siyaset kokuyor. Gecmiste secim yatirimlari olarak ev ve araba anahtarlari vaat edilirdi. Gelisen Turkiye de artik havaalani promosyonu secimlerin bir numarali ogesi olmus. Herkeze hayirli olsun diyelim.
  • arkadaslar merak etmeyin Sabiha Gokcen hızlı bir sekilde gelisiyor az kaldı katediş problemi çözülüyor cevreyolu ihale edildi çalışması başladı simdi sıra ikinci pistte o da 3 sene içinde tamamlanacak Sabihaya bırak gerisini merak etme sen ne de olsa daha 10 yıllık meydan Türk Sivil Havacılığının lokomotifi olacak
  • Adanali arkadasima bir Mersinli olarak katiliyorum. Ulkemiz bu kadar zengin degil sevgili arkadaslar. Eski teknolojisi ile hurda haline gelen ve yetersiz olan Adana havalimani yerine bolgenin ihtiyaci olan ve tum yoreye hizmet edecek olan yeni Cukurova havalimani uc sehire de (Mersin, Tarsus ve Adana) hizmet edecektir. Yani hem Adanaya hem Mersine gerek yok. Adanadaki eski havalimani zamanla amator ucuculara tahsil edilebilir. Adanali arkadasima ulkemizi dusundugu icin bir kez daha tesekkur ediyorum.
  • ben bir adanalı olarak diyurum ki heryere havalanı yapmaya gerek yoktur.masala adanamızda bi tana varken mersina yapılıyur.butun bunlar gerenksız masraf oluyur bu baralar bızi cebimizden çıkur.yazıkkk!!!
  • ülke olarak zenginiz ama birlik yok!!
  • Her şehirde 1 er tane havaalanı var. Ülke olarak çok zenginiz ya 1 tane de ortasına yapın :-DDDD
  • Sayın editör eleştirel bir yorum yazdım diye neden yayımlamıyorsunuz. Hep iyi şeyler mi yazmak zorundayız. Son havacı...
  • sabiha gökçende bir sabahları çok yogun oluyo.bi ara sabah 06.30 dan 10 00 kadar 48 uçak kaktı.3 tanede dev kargo uçagı kalttı.
  • SAW ın taksi yollarının ve kargo tarafına geçiş yollarının yeniden düzenlenmesi lazım. Sinir hastası olur insan karşıya geçmek için.Defalarca yazıldı ama kimsenin ipledigi yok. Sayısal olarak 3 ncü olabilir ama nitel olarak değil.

Bir dizi ziyaret için Afyonkarahisar'a gelen Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. 28 Temmuz'da gerçekleştirilen Zafer Bölgesel Havaalanı'nın ihalesini Antalya'daki havaalanını işleten IC İçtaş Firması'nın aldığını kaydeden Bakan Eroğlu, bu firmanın Türkiye'de başarılı bir firma olduğunu söyledi.

Havaalanının Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak illerine hizmet vereceğini belirten Eroğlu, buradan en çok Afyonkarahisar'ın istifade edeceğini belirterek, "Sadece bir ile hizmet eden havaalanları sürekli çalışmıyor. Uluslararası olmuyor. Ama bizim havaalanı uluslararası olacak. İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve Antalya'dan sonra Türkiye'nin dördüncü büyük havaalanı olacak. Hatta kargo taşımacılığına da müsaade edeceğiz. Böylece ihracat açısından kolaylık olacak. Yurt dışından gelen gurbetçilerimiz için büyük avantaj sağlayacak" şeklinde konuştu.

Afyonkarahisar'ı sadece termal ve sağlık turizm merkezi değil aynı zamanda gıda üretimi ve bütün dünyaya gıda ihracatı yapan bir merkez haline getirmek mecburiyetinde olduklarını söyleyen Bakan Eroğlu, "Tabii bunun için eksik olan bir havaalanımız vardı. Onun da ihalesi yapıldı. İnşallah en kısa sürede açılır" dedi.

"TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK DÖRDÜNCÜ HAVAALANI OLACAK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 14 yıl önce
Aman arkadaşlar SAW dan bahsetmeyin. Orası lowcost. Bu tip kategorilere giremez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nasil olurda boylesine onemli ve gerekli oldugu dusunulen havaalani icin tekrar tekrar acilan ihalelere eninde sonunda BIR sirket teklif verir. Tamamen siyaset kokuyor. Gecmiste secim yatirimlari olarak ev ve araba anahtarlari vaat edilirdi. Gelisen Turkiye de artik havaalani promosyonu secimlerin bir numarali ogesi olmus. Herkeze hayirli olsun diyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaslar merak etmeyin Sabiha Gokcen hızlı bir sekilde gelisiyor az kaldı katediş problemi çözülüyor cevreyolu ihale edildi çalışması başladı simdi sıra ikinci pistte o da 3 sene içinde tamamlanacak Sabihaya bırak gerisini merak etme sen ne de olsa daha 10 yıllık meydan Türk Sivil Havacılığının lokomotifi olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Adanali arkadasima bir Mersinli olarak katiliyorum. Ulkemiz bu kadar zengin degil sevgili arkadaslar. Eski teknolojisi ile hurda haline gelen ve yetersiz olan Adana havalimani yerine bolgenin ihtiyaci olan ve tum yoreye hizmet edecek olan yeni Cukurova havalimani uc sehire de (Mersin, Tarsus ve Adana) hizmet edecektir. Yani hem Adanaya hem Mersine gerek yok. Adanadaki eski havalimani zamanla amator ucuculara tahsil edilebilir. Adanali arkadasima ulkemizi dusundugu icin bir kez daha tesekkur ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ben bir adanalı olarak diyurum ki heryere havalanı yapmaya gerek yoktur.masala adanamızda bi tana varken mersina yapılıyur.butun bunlar gerenksız masraf oluyur bu baralar bızi cebimizden çıkur.yazıkkk!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ülke olarak zenginiz ama birlik yok!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Her şehirde 1 er tane havaalanı var. Ülke olarak çok zenginiz ya 1 tane de ortasına yapın :-DDDD

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın editör eleştirel bir yorum yazdım diye neden yayımlamıyorsunuz. Hep iyi şeyler mi yazmak zorundayız. Son havacı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sabiha gökçende bir sabahları çok yogun oluyo.bi ara sabah 06.30 dan 10 00 kadar 48 uçak kaktı.3 tanede dev kargo uçagı kalttı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAW ın taksi yollarının ve kargo tarafına geçiş yollarının yeniden düzenlenmesi lazım. Sinir hastası olur insan karşıya geçmek için.Defalarca yazıldı ama kimsenin ipledigi yok. Sayısal olarak 3 ncü olabilir ama nitel olarak değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000