27 Şubat 2013, Çarşamba 16:23:28

TÜRK HAVA SAHASI YABANCI UÇAKLARA MI AÇILDI?

CHP'li Atilla Kart, Başbakan Erdoğan’a, Esenboğa Havalimanı’ndan kalkan ve Mısır kıyılarında radarda kaybolan S. Arabistan Silahlı Kuvvetleri’ne ait uçak ile diğer yabancı uçakları sordu...
  • İyi de kaynağın ne milletvekili abim? Evinin çatısına radarmı koydurdun? Flightradar24'den bakaraktan üşenmeden soru önergesimi veriyorsun?
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Bu chp nin ne yapmak istediğini anlamadım.Bu nasıl muhalefet yapacaksanız düzgün bir muhalefet yapın saçma sapan şeylerle gündemi meşgul etmeyin. bu suriye hayranlığı nerden geliyor onuda anlayabilmiş değilim.
  • Bence aczmendi tasidilar ankara ya
  • yalanlamalara rağmen anlaşılan Suriyeye terörist sevkiyatı devam ediyor, Suriyeye şeriat gelirse Türkiyeye daha katı diktatörlük gelecek
  • SAYIN KART, HERHALDE FRANSIZ MİLLETVEKİ. BELKİ BENİM ATLARIM ÇANAKKALEDE FRANSIZLARA KARŞI ÇARPIŞIRKEN KARTIN ATALARI FRANSADA VALS YAPIYORDU. SAYIN CHP MİLLETVEKİLİ FRANSA ABD ADININA NİYE PANİKLİYORSUNUZ. BIRANKINDA GAVUR KENDİ GAVURLUĞUNU YAPSIN.SİZ MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNİN DERDİYLE UĞRAŞIN. DEVLETİM NE YAPTIĞINI İYİ BİLİR. SİZ TÜRKİYEDE İÇKİ KUMAR ZİNA NİYE SERBEST VE HELAL KILINMIŞ ONU SORGULAYIN.
  • Türk hava kuvvetleri Suudi Arabistan dan 4 adet kullanilmis C130 Hercules uçagi alacakti ben o uçaklar gelmis zannettim. Bence Ciddeden gelen 270 taliban savasçi Suriyeye ihracat edilmistir.
  • Siz galiba you tube den uzun sakalli ve siyah "Cihad" bayrakli canileri görmediniz hiçbiri de Suriyeli degil hepsi diger Arap ülkelerinden ithal edilmis katiller. Zaten Esad giderse Suriye Seriyatla yönetilecek. Bunlarin yaninda Esad bir melek Allah onu korusun. 4-5 gün önce Samda bomba yüklü araba patladi 20 si çocuk 100 kisi öldü Amerika sesini çikarmadi ertesi gün Suriye ordusu Halepe Scud füzesi yolladi 19 kisi öldü ve Amerika yaygara kopardi. Amerika resmen El kaidenin arkasinda.
  • beyler sizin gündeminizde olmayabilir ama hafta sonundan beri akşam saatlerinde düzenli olarak suud hava kuvvetleri uçakları esenboğadan kalkış yapıyor bahsedilen rotayı kullanarak hava sahamızdan çıkış yapıyor. vaktinde suriye sivil yolcu uçağını indiren biz iken, şimdi niye vurdumduymaz oldunuz birden? konu dost araplar olunca mı mübah herşey? bir vakit suriye de müttefikimiz değilmiydi dostlar?
  • indirelim mi uçakları Atilla Bey? İsterseniz üstümüzden geçen bütün yabancı uçakları yere alalım.. Ne dersiniz?

“Bu uçaklar hangi gerekçelerle Türkiye Hava Sahasını kullanmaktadırlar” diyen Kart, “Keza bu uçaklar ile Taliban savaşçılarının taşındığı yönündeki iddialar da kaygı vericidir” diye konuştu.


Kart’ın TBMM Başkanlığı’na verdiği soru önergesi ve gerekçesi şöyle:

Mısır kıyılarında radarda kaybolan Arabistan askeri uçağı

Esenboğa Havaalanında 24 ve 25 Şubat 2013 tarihlerinde 21.30-22.30 saatleri arasında, Suudi Arabistan Silahlı Kuvvetlerine ait 3 adet C 130 Nakliye Uçağı havalanmıştır. Bu uçaklar Konya-Antalya rotasını takip ederek, Akdeniz üzerinden uçmuşlar ve Mısır kıyılarında radardan kaybolmuşlardır.

TÜRK HAVA SAHASI YABANCI UÇAKLARA MI AÇILDI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Volvo ~ 11 yıl önce
İyi de kaynağın ne milletvekili abim? Evinin çatısına radarmı koydurdun? Flightradar24'den bakaraktan üşenmeden soru önergesimi veriyorsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tyler ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bmx ~ 11 yıl önce
Bu chp nin ne yapmak istediğini anlamadım.Bu nasıl muhalefet yapacaksanız düzgün bir muhalefet yapın saçma sapan şeylerle gündemi meşgul etmeyin. bu suriye hayranlığı nerden geliyor onuda anlayabilmiş değilim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gündem pesinde ~ 11 yıl önce
Bence aczmendi tasidilar ankara ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şahlan ~ 11 yıl önce
yalanlamalara rağmen anlaşılan Suriyeye terörist sevkiyatı devam ediyor, Suriyeye şeriat gelirse Türkiyeye daha katı diktatörlük gelecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GERÇEK TÜRK ~ 11 yıl önce
SAYIN KART, HERHALDE FRANSIZ MİLLETVEKİ. BELKİ BENİM ATLARIM ÇANAKKALEDE FRANSIZLARA KARŞI ÇARPIŞIRKEN KARTIN ATALARI FRANSADA VALS YAPIYORDU. SAYIN CHP MİLLETVEKİLİ FRANSA ABD ADININA NİYE PANİKLİYORSUNUZ. BIRANKINDA GAVUR KENDİ GAVURLUĞUNU YAPSIN.SİZ MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNİN DERDİYLE UĞRAŞIN. DEVLETİM NE YAPTIĞINI İYİ BİLİR. SİZ TÜRKİYEDE İÇKİ KUMAR ZİNA NİYE SERBEST VE HELAL KILINMIŞ ONU SORGULAYIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
C130 SAUDI AIR FORCE ~ 11 yıl önce
Türk hava kuvvetleri Suudi Arabistan dan 4 adet kullanilmis C130 Hercules uçagi alacakti ben o uçaklar gelmis zannettim. Bence Ciddeden gelen 270 taliban savasçi Suriyeye ihracat edilmistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CIHAD ~ 11 yıl önce
Siz galiba you tube den uzun sakalli ve siyah "Cihad" bayrakli canileri görmediniz hiçbiri de Suriyeli degil hepsi diger Arap ülkelerinden ithal edilmis katiller. Zaten Esad giderse Suriye Seriyatla yönetilecek. Bunlarin yaninda Esad bir melek Allah onu korusun. 4-5 gün önce Samda bomba yüklü araba patladi 20 si çocuk 100 kisi öldü Amerika sesini çikarmadi ertesi gün Suriye ordusu Halepe Scud füzesi yolladi 19 kisi öldü ve Amerika yaygara kopardi. Amerika resmen El kaidenin arkasinda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
diğer 4 yorumcuya ~ 11 yıl önce
beyler sizin gündeminizde olmayabilir ama hafta sonundan beri akşam saatlerinde düzenli olarak suud hava kuvvetleri uçakları esenboğadan kalkış yapıyor bahsedilen rotayı kullanarak hava sahamızdan çıkış yapıyor. vaktinde suriye sivil yolcu uçağını indiren biz iken, şimdi niye vurdumduymaz oldunuz birden? konu dost araplar olunca mı mübah herşey? bir vakit suriye de müttefikimiz değilmiydi dostlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
al aşağı ~ 11 yıl önce
indirelim mi uçakları Atilla Bey? İsterseniz üstümüzden geçen bütün yabancı uçakları yere alalım.. Ne dersiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000