07 Şubat 2012, Salı 07:59:22

SİS UÇUŞLARI İPTAL ETTİRDİ

Esenboğa'da sis uçuşları vurdu...
  • palavralari nasil cikiyor ortaya,susun bari konusmayinda cahilliginiz belli olmasin
  • 1. Pazar gecesi 22:45 Antalya uçağının içerisinde nir saat kalkışı bekledikten sonra indirildik ve 01:30 gibi uçuş iptal oldu. Daha erken iptal edilebilir ve bir otele gidebilirdik, 2. THY'den otel istedik tansit değilsiniz diye vermediler, 3. TGS'den ince uzun boylu ismini alamadığım kumral bayan şef yolcularla konuşmasını biraz daha güşeryüzlü yapmalı, 4. Diğer tüm TGS ve THY biletsatış personeli harika iş çıkardı. 5. "Biz 25 kişilik bir grup olarak Airportotel'e servis istedik, prosedürümüzde yok ama sizi çok daha uzaktaki AŞTİ'ye gönderebiliriz, orası yazıyor dedi" kumral uzun boylu şef. 6. Neticede çoluk çocuk havalimanında kaldık. Burger King'in sandalyeleri rahattı.
  • Her bu tür haberler çıktığında "hayır esenboğa'da sis yok" diyenler; şimdi neredesiniz Allah aşkına?... Sürekli oluyor bu... Olaya yapıcı yaklaşabilmek için önce problemi tanımlayabilmek gerek. Herkesin önce problemi kabul etmesi gerek...
  • 0 görüşle aletsiz inebiliyoruz diyolardı halbuki. bu memleket ne garip ya, bu insanlar ne kadar saf, bu milletin gözünün içine baka baka yalan söyleyip milletin içine tekrar nasıl çıkıyorusunuz, bu millet neden bu kadar tepkisiz???? anlamak gerçekten çok zor, inasan demekki bunu hakediyosunuz demekten başka birşey düşünemiyor maalesef.
Esenboğa Havalimanı yetkililerinden alınan bilgiye göre, yoğun sis nedeniyle gece 24.00 ile 08.00 saatleri arasında gerçekleşmesi gereken uçuşların bir çoğu iptal edildi. 
 
Sabah saat 09.00 itibariyle seferlerin yeniden başlamasına karşın, uzun süreli rötarların olduğu ifade edildi. 
SİS UÇUŞLARI İPTAL ETTİRDİ

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
palavralari nasil cikiyor ortaya,susun bari konusmayinda cahilliginiz belli olmasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
1. Pazar gecesi 22:45 Antalya uçağının içerisinde nir saat kalkışı bekledikten sonra indirildik ve 01:30 gibi uçuş iptal oldu. Daha erken iptal edilebilir ve bir otele gidebilirdik, 2. THY'den otel istedik tansit değilsiniz diye vermediler, 3. TGS'den ince uzun boylu ismini alamadığım kumral bayan şef yolcularla konuşmasını biraz daha güşeryüzlü yapmalı, 4. Diğer tüm TGS ve THY biletsatış personeli harika iş çıkardı. 5. "Biz 25 kişilik bir grup olarak Airportotel'e servis istedik, prosedürümüzde yok ama sizi çok daha uzaktaki AŞTİ'ye gönderebiliriz, orası yazıyor dedi" kumral uzun boylu şef. 6. Neticede çoluk çocuk havalimanında kaldık. Burger King'in sandalyeleri rahattı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Her bu tür haberler çıktığında "hayır esenboğa'da sis yok" diyenler; şimdi neredesiniz Allah aşkına?... Sürekli oluyor bu... Olaya yapıcı yaklaşabilmek için önce problemi tanımlayabilmek gerek. Herkesin önce problemi kabul etmesi gerek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
0 görüşle aletsiz inebiliyoruz diyolardı halbuki. bu memleket ne garip ya, bu insanlar ne kadar saf, bu milletin gözünün içine baka baka yalan söyleyip milletin içine tekrar nasıl çıkıyorusunuz, bu millet neden bu kadar tepkisiz???? anlamak gerçekten çok zor, inasan demekki bunu hakediyosunuz demekten başka birşey düşünemiyor maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000