27 Ağustos 2009, Perşembe 13:25:47

SİNDEL HAVACILIK'I POLİS MEMURU SATIN ALDI

2002 yılında kurulan Sindel Havacılık şirketini, eski bir polis memuru olan Alper Mete satın aldı. Şirket yeni sahibine ne zaman devredilecek?
  • eğitim almak isteyen bir öğrenciyim yorumları okudukça kafam iyice karıştı. bu okullarda okumak 18 ayda en az 100bin liraya mal oluyor ve ben neredeyse vazgeçicem çünkü paramı çöpe atmak istemiyorum. bu yorumları yazanlar kim öğrencimi yoksa personelmi? biz kime güvenelim? ayjet için daire değil apartman ipoteklesen anca ödüyorsun, tarkim için mezunları işsiz diyorlar sindel için emekli askerler kötü eğitim deniliyor ne yapalım peki? vazgeçelim sonra yunan gelsin alman gelsin uçursun uçaklarımızı bizde evde oturup vah vah tüh tüh diyelim hali hazırda pilotolarda uçmaya devam bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantalitesi eşliğinde, thy onur atlas sunexpress ve diğerleri de para peşinde türk havacılığı kimin umrunda.. böyle devam kaptanlarım!
  • Allah kutsal kıtabımızda da belırtmemıs mı.Insan nankor zalım ve de ne kıskanctır.Oncelıkle Sındel ı kım alırsa alsın hayırlı ugurlu olsun .ınsallah okulu bır adım oteye tasır.Para ve hırs ugruna bu forumlarda okullar bırbırlerını kotuluyor.Suclamalar camurlar.Su okula gıden ıs buluyor suna gıden bulamıyor.Safsata...Pılotaj kısısel bır spor dalı gıbıdır.Ogrencı kendı mezıyetlerı ıle one cıkar ıs bulur Ornek TOEFL dan yuksek not Iyı bır unıversıte dıploması 30 lu yasların altı sımulatorde guclu bır bılek pılot ozellıklerını barındırma ornek sogukkanlılık karar verebılme pratık zeka en onemlısı de saglam bır torpıl ve type ratıng ucretını odeyebılme.20000 euro.Bunlar varsa zaten gerısı hıkaye.Pılotaja baslayacak arkadaslar ıyı okusun....
  • polis maası ne kadar,trafik polisiyse is baska thyde alır ortakoyde falan yol kesıyosa ,hepsı rangelerle dolasıyo helal olsun az bıle yapmıs kocum benım
  • seyit ali yokuş atpl teorik duha dan aldı o dikmen atpl teorik ayjet ten aldı korhan teke duha dan aldı kimi kandırıyorsunuz allah aşkına sadece bu kişiler tarkimde uçuşlarını yaptılar.
  • Arkadaşlar haksızlık etmeyin sindeli sindel yapan bugünkü tarkim sahibi eski sindel sahibi faruk bayındır dır.eğer faruk bey olmasaydı sindel biraz zor adam olurdu.sindel de şu anki tarkimin büyük emeği vardır.tarkimin şu anki kötü imajının tek sebebi ise tarkimin eski sahibi şaban baş tır. ancak tarkim bu kötü imajı tamamen değiştirmiştir.şaban baş ın bıraktığı enkaz artık toparlanmaktadır.biraz adil olun türkiyede 3 tane özel uçuş okulu vardır ayjet tarkim ve sindel.yeni patron inşallah şu asker hegamonyası F4 cülerin hükümranlığına son verirde sindeli biraz sivil şekle sokar. şu anda tarkimin sahip olduğu uçak sayısı sindenl den daha çoktur.
  • KIL BAHANE HOSTESLERE TEK BAŞINA UÇMAK ŞAHANE..ANLADIĞIM KADARIYLA PİLOTLAR HOSTLARI FENA KISKANIYOR:)
  • Nankör olmamamız lazım.Altı üstü okulların bir tane derneği var onu da bitirmek için elimizden geleni yapalım.Eğer o dernek olmasa idi bizler yakıtı % 50 daha yüksek fiyattan alıyorduk.DHMİ %50 indirimi SHGM den %50 indirimi o dernek aldı.Türkiyede ilkez okulların bir derneği oldu ve sektöre çok ciddi katkısı oldu.Başkalarını hazmedeyebilirsiniz ama kendimizi ayagımızdan vurmayalım.Kaybeden sektör olur Kaptan Pilota da teşekkürler en güzel cevabı vermişsiniz.İşte bukadar oluyor.
  • THY ye Tarkimden kaç kişi girmiş diyen arkadaşa 5 tane demiş en az yazabilirmisin demiş, Yazıyorum, SEYİD ALİ YOKUŞ Y.KORHAN TEKE UĞUR SOLA MEHMET ATALAY MESUT DAYIOĞLU O.OYTUN DİKMEN SERKAN SOLAK KAAN AYHAN ORKUN UZUNOVA burası okulların reklam yeri değil reklam yapıyorsanız verirsiniz airport H.reklam bu size başakalarını kötüleme hakkı vermez, madem seçtiğiniz okuldan memnunsunuz diğerlerinden size ne , Burada şunu ima ediyorsunuz diyorsunuzki bizlerdaha iyiyiz bizi alın işe önce bizim okul iyi , kendinizi öne çıkarmaya çalışıyorsunuz. burda kötüleme diğer okul öğrencilerine haksızlık olmuyomu, bırakın sektör karar versin, ayrıca Pilotlukta gidilen okulundan önemlisi pilot olan kişide bitiyor kişinin kendisinde.
  • tarkime laf söyleyen kendini bilmezlere! tarkim türk sivil havacılığına hep bir ilkleri gerçekleştirmiştir önce istanbulda 18/36 pistini gören okul kiralamış sonra ünlülere 1 günlük sanal pilot lisansı vermiş ,satın aldıkları tarihten bu yana gelip geçen öğretmen sayısını kendileride bilemiyordur,2 üyesiile uçuş okulları derneği başkanı başka hangi sivil toplum örgütünde olur .Tarkim le ilgili konular geldikçe söylenecek daha çokkkk şey var.
  • şirketin yeni sahibine hayırli olsun daha önceki sahibi gibi uçağı havada görerek uçuş okulu almadı 4 aydır ppl almak için okula gidip geliyormuş bu da bir gelişme ayrıca yeni uçuş okulu sahibi alper mete ye bir önerim olacak mevcut emeklilerle 1 yıl içinde kaç daire ye geri satarsınız bunu düşünün derim.

1996 yılında Bursa'da Şafak Havacılık adıyla kurulduktan sonra, 2001 yılında Bursa Havaalanı’nın kapanmasıyla, Ankara Esenboğa Havalimanı’na taşınan ve 2002 yılında Sindel Havacılık adını alan şirket, el değiştiriyor.

2004 yılında Bey Grup tarafından devralınan Sindel Havacılık, JAR-145 bakım yetkisine de sahip. Havayolu Nakliye Pilotu Lisansı (ATPL) seviyesinde eğitim veren Türkiye’nin ilk uçuş okulu olma özelliği bulunan Sindel Havacılık’ın Ankara ve İstanbul’da merkezi bulunuyor.

Bu okullarda 100’ün üzerinde öğrenciye eğitim veren Sindel Havacılık’ın inşaat şirketi sahibi olduğu öğrenilen eski polis memuru Alper Mete’ye devrinden sonra yeni bir vizyonla yoluna devam edeceği öğrenildi.

Sindel Havacılık’ın yeni sahibine devri ise 8 Eylül’de gerçekleşecek.

Bu arada, Alper Mete'nin 2006 yılından bu yana Sindel Uçuş Okulu'na iş için gelip gittiği ve 4 ay önce de PPL (Private Pilot Licence) için eğitime başladığı kaydedildi.

SİNDEL HAVACILIK'I POLİS MEMURU SATIN ALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Misafir ~ 14 yıl önce
eğitim almak isteyen bir öğrenciyim yorumları okudukça kafam iyice karıştı. bu okullarda okumak 18 ayda en az 100bin liraya mal oluyor ve ben neredeyse vazgeçicem çünkü paramı çöpe atmak istemiyorum. bu yorumları yazanlar kim öğrencimi yoksa personelmi? biz kime güvenelim? ayjet için daire değil apartman ipoteklesen anca ödüyorsun, tarkim için mezunları işsiz diyorlar sindel için emekli askerler kötü eğitim deniliyor ne yapalım peki? vazgeçelim sonra yunan gelsin alman gelsin uçursun uçaklarımızı bizde evde oturup vah vah tüh tüh diyelim hali hazırda pilotolarda uçmaya devam bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantalitesi eşliğinde, thy onur atlas sunexpress ve diğerleri de para peşinde türk havacılığı kimin umrunda.. böyle devam kaptanlarım!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Allah kutsal kıtabımızda da belırtmemıs mı.Insan nankor zalım ve de ne kıskanctır.Oncelıkle Sındel ı kım alırsa alsın hayırlı ugurlu olsun .ınsallah okulu bır adım oteye tasır.Para ve hırs ugruna bu forumlarda okullar bırbırlerını kotuluyor.Suclamalar camurlar.Su okula gıden ıs buluyor suna gıden bulamıyor.Safsata...Pılotaj kısısel bır spor dalı gıbıdır.Ogrencı kendı mezıyetlerı ıle one cıkar ıs bulur Ornek TOEFL dan yuksek not Iyı bır unıversıte dıploması 30 lu yasların altı sımulatorde guclu bır bılek pılot ozellıklerını barındırma ornek sogukkanlılık karar verebılme pratık zeka en onemlısı de saglam bır torpıl ve type ratıng ucretını odeyebılme.20000 euro.Bunlar varsa zaten gerısı hıkaye.Pılotaja baslayacak arkadaslar ıyı okusun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
polis maası ne kadar,trafik polisiyse is baska thyde alır ortakoyde falan yol kesıyosa ,hepsı rangelerle dolasıyo helal olsun az bıle yapmıs kocum benım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
seyit ali yokuş atpl teorik duha dan aldı o dikmen atpl teorik ayjet ten aldı korhan teke duha dan aldı kimi kandırıyorsunuz allah aşkına sadece bu kişiler tarkimde uçuşlarını yaptılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar haksızlık etmeyin sindeli sindel yapan bugünkü tarkim sahibi eski sindel sahibi faruk bayındır dır.eğer faruk bey olmasaydı sindel biraz zor adam olurdu.sindel de şu anki tarkimin büyük emeği vardır.tarkimin şu anki kötü imajının tek sebebi ise tarkimin eski sahibi şaban baş tır. ancak tarkim bu kötü imajı tamamen değiştirmiştir.şaban baş ın bıraktığı enkaz artık toparlanmaktadır.biraz adil olun türkiyede 3 tane özel uçuş okulu vardır ayjet tarkim ve sindel.yeni patron inşallah şu asker hegamonyası F4 cülerin hükümranlığına son verirde sindeli biraz sivil şekle sokar. şu anda tarkimin sahip olduğu uçak sayısı sindenl den daha çoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KIL BAHANE HOSTESLERE TEK BAŞINA UÇMAK ŞAHANE..ANLADIĞIM KADARIYLA PİLOTLAR HOSTLARI FENA KISKANIYOR:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Nankör olmamamız lazım.Altı üstü okulların bir tane derneği var onu da bitirmek için elimizden geleni yapalım.Eğer o dernek olmasa idi bizler yakıtı % 50 daha yüksek fiyattan alıyorduk.DHMİ %50 indirimi SHGM den %50 indirimi o dernek aldı.Türkiyede ilkez okulların bir derneği oldu ve sektöre çok ciddi katkısı oldu.Başkalarını hazmedeyebilirsiniz ama kendimizi ayagımızdan vurmayalım.Kaybeden sektör olur Kaptan Pilota da teşekkürler en güzel cevabı vermişsiniz.İşte bukadar oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY ye Tarkimden kaç kişi girmiş diyen arkadaşa 5 tane demiş en az yazabilirmisin demiş, Yazıyorum, SEYİD ALİ YOKUŞ Y.KORHAN TEKE UĞUR SOLA MEHMET ATALAY MESUT DAYIOĞLU O.OYTUN DİKMEN SERKAN SOLAK KAAN AYHAN ORKUN UZUNOVA burası okulların reklam yeri değil reklam yapıyorsanız verirsiniz airport H.reklam bu size başakalarını kötüleme hakkı vermez, madem seçtiğiniz okuldan memnunsunuz diğerlerinden size ne , Burada şunu ima ediyorsunuz diyorsunuzki bizlerdaha iyiyiz bizi alın işe önce bizim okul iyi , kendinizi öne çıkarmaya çalışıyorsunuz. burda kötüleme diğer okul öğrencilerine haksızlık olmuyomu, bırakın sektör karar versin, ayrıca Pilotlukta gidilen okulundan önemlisi pilot olan kişide bitiyor kişinin kendisinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tarkime laf söyleyen kendini bilmezlere! tarkim türk sivil havacılığına hep bir ilkleri gerçekleştirmiştir önce istanbulda 18/36 pistini gören okul kiralamış sonra ünlülere 1 günlük sanal pilot lisansı vermiş ,satın aldıkları tarihten bu yana gelip geçen öğretmen sayısını kendileride bilemiyordur,2 üyesiile uçuş okulları derneği başkanı başka hangi sivil toplum örgütünde olur .Tarkim le ilgili konular geldikçe söylenecek daha çokkkk şey var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
şirketin yeni sahibine hayırli olsun daha önceki sahibi gibi uçağı havada görerek uçuş okulu almadı 4 aydır ppl almak için okula gidip geliyormuş bu da bir gelişme ayrıca yeni uçuş okulu sahibi alper mete ye bir önerim olacak mevcut emeklilerle 1 yıl içinde kaç daire ye geri satarsınız bunu düşünün derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000