13 Ekim 2012, Cumartesi 10:55:53

RUSYA'DAN BİR AÇIKLAMA DAHA

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov "Rus tedarikçinin yasal bir müşteriye yolladığı kargo vardı. Kargoda radar için elektrik ekipmanları vardı. Bunlar her iki şekilde de kullanılabilecek ekipmanlar ancak hiçbir uluslararası sözleşmeye aykırı değiller." dedi.
  • Uçaklarımızı da düşürmede bize karşı kullanılabilecek askeri radarların masum denen parçaları da mühimmattan farksızdır. Ruslar kimi kandırmaya çalışıyor? Ama yine aynı şekilde nakliye olacaktır ve bizim her zaman haber alma avantajımız olmayacak.
  • Kamil koc 1: sen ne diyon yahu,istedigim yerden yuklerim. Kamil koc 2: bu dediklerin tam olarak neymis? kime ve neresine batmis bu "radar" antenin ucu. Kamil koc 3 bence seni kargo ucaginda tasimak gerekir IATA AVI sartlara uygun sekilde .Kamil koc 4(senin 5) Dangerous Goods,hadi senin icin kabul diyelim, antenin sivri ucu bir yere batabilir(kabinde degildiki kardesim ) demi yani.Kamil koc 5(6 saymak zor bir yetenek)Bu ilgili birimler tam olarak KIM? DG yok ise? Kamil koc 6(8 artik MEB ye resmi sikayette bulunacagim egitim kalitesinin bu seviyelere kadar....) Askeri malzeme derken,.... ben ucagimda istedigim kadar muhimat tasirim her airwaybilldeki paket 5kg gecmedigi takdirde Bunada RXS 1.4s derler. Yani 120 yolcum eger dilerlerse 120 x 5 =600 kg (senin hesabina gore herhalde 8000kg olur,bilemiyecegim artik). Dolayisiyla kardesim Temelimizi saglam atalim ve once saymakla baslayalim daha sonrada zeki yorumlar yazalim hep birlikte, boylece birbirimize faydali olalim ins...
  • Uzuntuyle soyluyorum, Dostum bilir beni sende tani beni. Turk ASKER pilot'larini muhakkak tanimayan yoktur. Bana cuvali gecirdi ,proxisi 9 vatandasimi sifir mesafeden katletti benim'de kimligimi/haysiyetimi serefimi tamamen yok etmek icin simdide kendimi bu dostum ugruna feda etmek icin zorunlu sopa gostererek websitelerinde kan kardesime saldirtiyor(savas baslamistir). Biz seni bilmezmiyiz ..... kocum benim. Iki anten askeri cihaz denilemez/sayilmaz. Civil Havacilikta radar yokmu,sartlandirilmis beyinde tornavidada bir askeri arac gerectir.Ilac ve melhemde....
  • Kardeşim siz kimi kandırıyorsunuz ! varan 1 :uçaga yükleme askeri meydandan yapılmış (kaldıki sivil uçak için özel izin verilmiştir ) varan 2 :taşınan malzeme askeri bir malzemedir (sivil malzeme vs.kesinlikle değildir ) varan 3: bu özel malzemeyi ancak bir kargo uçağı taşıya bilir (İATA _Kargo taşıma Anlaşması geregi ) varan 5 . kaldıki kargo uçağındada bunların nasıl taşınacağı ' dangerius good by air ' taşıma talimatıyla belirlenmiş sekilde paketli olarak taşınması gereği vardır. varan 6: korgo uçağıda bu malzemeyi legal oarak 'koşimento ' düzenlemesi bunuda ilgili birimler 'decleration'' deklere etmesi gereklidir ! varan8 : askeri bir malzemeyide sadece askeri kargo uçakları taşırlar. Dolası ile kimse aptal değildir ,ulemaya duyrulur. Bu arada ulaştırma bakanlığınada hayırlı işler diyesim geliyor .
  • 600 yıl dünyayı yönetmiş (dünya ortadoğundan ibaret kabul edersek) 3.dünya ülkesi, çakma süper güç, komşuları ile sıfır sorun yaşayan, bölgenin ve dünyanın saygın ülkesi, dostta güven (örnek: azerbaycan) düşmana korku salan (örnek: k.ırak peşmergesi barzani) dünya lideri recep tarafından yönetilen saygın ülke türkiye şimdi bu ünvanlarına birde terörist devlet unvanı mı ekliyor :) yazıklar olsun rezil herifler.
  • cia başkanı Ankaradan çıkmıyor abd genel kurmay başkanıda öyle,yani hep buradalar yani bu uçak muçak işlerinide onlar yapıyor bizde yüklenmek durumunda kalıyormuşuz gibime geliyor.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ankara Esenboğa Havaalanı'na indirilen Suriye yolcu uçağı ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Lavrov açıklamasında " O uçakta hiçbir silah yoktu ve olamazdı da. Uçakta yasal Rus tedarikçinin yasal bir müşteriye yolladığı kargo vardı. Kargoda radar için elektrik ekipmanları vardı. Bunlar her iki şekilde de kullanılabilecek ekipmanlar ancak hiçbir uluslararası sözleşmeye aykırı değiller." dedi.

Lavrov’un, Rusya Dışişleri Bakanlığı’nın resmi internet sitesinden yaptığı açıklama şöyle:

“Suriye uçağı ile ilgili çeşitli spekülasyonlar var, bizim orada gizli hiçbir şeyimiz yok. Durumu açıkladık. O uçakta hiçbir silah yoktu ve olamazdı da. Uçakta yasal Rus tedarikçinin yasal bir müşteriye yolladığı kargo vardı. Kargoda radar için elektrik ekipmanları vardı. Bunlar her iki şekilde de kullanılabilecek ekipmanlar ancak hiçbir uluslararası sözleşmeye aykırı değiller.

Suriye uçağı Türk hava sahasına girdiği anda, Türk yetkilileri uçağa ya rotasını değiştirmesini ya da Ankara’ya inmesi gerektiğini söyledi. Uçak da yasa dışı bir şey olmadığı için inme kararı aldı.

Bizdeki bilgilere göre, tedarikçi kargosunu geri isteyecek. Biz Türk tarafından, Rus diplomatların uçaktaki vatandaşlarımızla görüşme talebinin reddi konusunda resmi bir yanıt bekliyoruz." 

RUSYA'DAN BİR AÇIKLAMA DAHA

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Murat ~ 11 yıl önce
Uçaklarımızı da düşürmede bize karşı kullanılabilecek askeri radarların masum denen parçaları da mühimmattan farksızdır. Ruslar kimi kandırmaya çalışıyor? Ama yine aynı şekilde nakliye olacaktır ve bizim her zaman haber alma avantajımız olmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vizitercim ~ 11 yıl önce
Kamil koc 1: sen ne diyon yahu,istedigim yerden yuklerim. Kamil koc 2: bu dediklerin tam olarak neymis? kime ve neresine batmis bu "radar" antenin ucu. Kamil koc 3 bence seni kargo ucaginda tasimak gerekir IATA AVI sartlara uygun sekilde .Kamil koc 4(senin 5) Dangerous Goods,hadi senin icin kabul diyelim, antenin sivri ucu bir yere batabilir(kabinde degildiki kardesim ) demi yani.Kamil koc 5(6 saymak zor bir yetenek)Bu ilgili birimler tam olarak KIM? DG yok ise? Kamil koc 6(8 artik MEB ye resmi sikayette bulunacagim egitim kalitesinin bu seviyelere kadar....) Askeri malzeme derken,.... ben ucagimda istedigim kadar muhimat tasirim her airwaybilldeki paket 5kg gecmedigi takdirde Bunada RXS 1.4s derler. Yani 120 yolcum eger dilerlerse 120 x 5 =600 kg (senin hesabina gore herhalde 8000kg olur,bilemiyecegim artik). Dolayisiyla kardesim Temelimizi saglam atalim ve once saymakla baslayalim daha sonrada zeki yorumlar yazalim hep birlikte, boylece birbirimize faydali olalim ins...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
seni seni ~ 11 yıl önce
Uzuntuyle soyluyorum, Dostum bilir beni sende tani beni. Turk ASKER pilot'larini muhakkak tanimayan yoktur. Bana cuvali gecirdi ,proxisi 9 vatandasimi sifir mesafeden katletti benim'de kimligimi/haysiyetimi serefimi tamamen yok etmek icin simdide kendimi bu dostum ugruna feda etmek icin zorunlu sopa gostererek websitelerinde kan kardesime saldirtiyor(savas baslamistir). Biz seni bilmezmiyiz ..... kocum benim. Iki anten askeri cihaz denilemez/sayilmaz. Civil Havacilikta radar yokmu,sartlandirilmis beyinde tornavidada bir askeri arac gerectir.Ilac ve melhemde....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
viziter ~ 11 yıl önce
Kardeşim siz kimi kandırıyorsunuz ! varan 1 :uçaga yükleme askeri meydandan yapılmış (kaldıki sivil uçak için özel izin verilmiştir ) varan 2 :taşınan malzeme askeri bir malzemedir (sivil malzeme vs.kesinlikle değildir ) varan 3: bu özel malzemeyi ancak bir kargo uçağı taşıya bilir (İATA _Kargo taşıma Anlaşması geregi ) varan 5 . kaldıki kargo uçağındada bunların nasıl taşınacağı ' dangerius good by air ' taşıma talimatıyla belirlenmiş sekilde paketli olarak taşınması gereği vardır. varan 6: korgo uçağıda bu malzemeyi legal oarak 'koşimento ' düzenlemesi bunuda ilgili birimler 'decleration'' deklere etmesi gereklidir ! varan8 : askeri bir malzemeyide sadece askeri kargo uçakları taşırlar. Dolası ile kimse aptal değildir ,ulemaya duyrulur. Bu arada ulaştırma bakanlığınada hayırlı işler diyesim geliyor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
prometheus ~ 11 yıl önce
600 yıl dünyayı yönetmiş (dünya ortadoğundan ibaret kabul edersek) 3.dünya ülkesi, çakma süper güç, komşuları ile sıfır sorun yaşayan, bölgenin ve dünyanın saygın ülkesi, dostta güven (örnek: azerbaycan) düşmana korku salan (örnek: k.ırak peşmergesi barzani) dünya lideri recep tarafından yönetilen saygın ülke türkiye şimdi bu ünvanlarına birde terörist devlet unvanı mı ekliyor :) yazıklar olsun rezil herifler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 11 yıl önce
cia başkanı Ankaradan çıkmıyor abd genel kurmay başkanıda öyle,yani hep buradalar yani bu uçak muçak işlerinide onlar yapıyor bizde yüklenmek durumunda kalıyormuşuz gibime geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000